QUOTE(Boruzele07 @ 2007 03 27, 20:09)
Galiu is savopatirties pasakyti, kaip suzinojau, kad butent ta suknele yra mano isrinktoji! Kazkaip tas supratimas ateina savaime, visu pirma turi buti pati sau grazi, suknute turi buti tau patogi, kad jaustumeisi patogiai, nekompleksuotum del dideles iskirptes, ar dar, zinoma taip pat turi buti patraukli ir kaina! Jei dar sunku, pasiimk gera drauge kartu i salona, kuri pades pasirinkti, tiesiog patars is sono!
Gal mano patarimai tau pades!
Aciu uz patarima! Vesiu kita karta drauge, nes mano mama labai toli.
Man kaip tik zadejo, kad po Velyku tures nauja kolekcija, tai jei is ten nieko geresnio nerasiu, pasilyksiu prie tu savo anksciau isrinktu ir bandysiu apsispresti.
Nes jau tempt nera kur, liepos men. vestuves.
Papildyta:
QUOTE(ishiri @ 2007 03 27, 20:47)
O kai uzsidejau ta suknute kuria issinuomavau , as paziurejau i save kokia 1 min pasisukinejau ir viskas. Visiskai neatsiminiau nei kaip suknele atrodo nei kaip as su ja atrodau. Isedama is to salono paskiau kad pagalvosiu ir gal dar ryt ateisiu su drauge. Ryte pabudau su viena mintimi, eiti dar karta ja uzideti, nes tai MANO SUKNELE

Taip as ja ir issirinkau. Viena pati, be mamos ir draugiu pagalbos.Net savininke salono sake kad 100 % buvo isitikinusi kad grysiu tos sukneles. Veliau net ji paske kad suknele prie manes kaip "oda " prilipo atrodau nepakartojamai .
Stai tokia istorija.
Labai uz tave dziaugiuosi! Laikysiu kumscius, kad ir mane ko greiciau tas jausmas aplankytu! As Kaune apejusi dauguma salonu, visur po 1-2 sukneles nusiziurejau, o vienam net 5 patiko! Tai va prie jo ir apsistojau (niu, galvoju, tikimybe ka nors issirinkti didziausia

). Visos suknytes grazios, kaip ant manes, tvarkyti nieko nereiketu, nors rytoj eik zenytis... Bet nei vienos nesapnoju... Tikiuosi, issirinksiu. As net ir deadline'a nustaciau - balandzio 10 d. is kart po Velyku eisiu su pinigeliais ir kazka rezervuosiu!