Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 24, 18:07)
o as savo suknele issinuomojau ka tik atsidariusiam, dar net iskabos neturinciame salone zemuosiuose sanciuose, atrestauruotose kareivinese. sukneliu ten dar nedaug,

O turi jie ten undinėlės tipo baltų suknelių?
Atsakyti
Sveikutes, Buvau ir as Ingridos salone. Suknuciu tikrai graziu turi 4u.gif . taciau kai kainas pasake doh.gif Atsidejau 4 labiausiai patikusias tai dvi buvo 2200, o kitos po 2000. Isejau neissinuomavusi. verysad.gif
Atsakyti
labas vakaras, psiskaitinejau cia truputi ir istrigo vienas dalykelis, kad paneles ieskotes tik BALTOS suknutes rolleyes.gif . Butinai pabandykite ir kitu atspalviu pasimatuot. Sakau is savo patirties: siandien kaip tik vaiksciojau po nuomos salonus, irgi galvojau kad ringsiuos tik balta suknute, bet kai pasimatavau pieno spalvos, tik tada supratau, kad balta man visai netinka. Tad nebijokit pasimatuoti ivairiu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 03 26, 23:34)
labas vakaras, psiskaitinejau cia truputi ir istrigo vienas dalykelis, kad paneles ieskotes tik BALTOS suknutes rolleyes.gif . Butinai pabandykite ir kitu atspalviu pasimatuot. Sakau is savo patirties: siandien kaip tik vaiksciojau po nuomos salonus, irgi galvojau kad ringsiuos tik balta suknute, bet kai pasimatavau pieno spalvos, tik tada supratau, kad balta man visai netinka. Tad nebijokit pasimatuoti ivairiu smile.gif  mirksiukas.gif

Tai man tas negalioja - aš kaip tik žinau, jog man tinka tik balta, o dar geriau kad būtų visiškai sniego baltumo, į melsvumą net. ne dėl kokių prietarų, kad tipo gelsva nuotakai netinka, taip renkuos. Mat žiemos tipo aš esu, nors ie neatitinku standartinių kriterijų smile.gif

O kas tiksliai nežinot, tai aišku, reik matuoti kuo daugiau ir kuo įvairiau, rezultatai gali nustebinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Visus pagrindinius salone Kaune jau zinot, man irgi nepersenesiausiai teko juose lankytis ax.gif ieskant sau vestuvines sukneles. Taciau katik suzinojau kad dar yra vienas naujas salonas, jis randasi savanoriu prospekte, kur yra isikure "vestuviu stilius" (vestuviu planavimas ir organizavimas) akluju sankriza, buves Laukinis arklys 4u.gif Zinau tik tiek , kad ten turetu buti HERVE suknuciu.
SEKMES VISOMS. As jau savo svajoniu suknute turiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 03 26, 22:46)
Sveikos  bigsmile.gif

Visus pagrindinius salone Kaune jau zinot, man irgi nepersenesiausiai teko juose lankytis  ax.gif  ieskant sau vestuvines sukneles. Taciau katik suzinojau kad dar yra vienas naujas salonas, jis randasi savanoriu prospekte, kur yra isikure "vestuviu stilius" (vestuviu planavimas ir organizavimas) akluju sankriza, buves Laukinis arklys  4u.gif  Zinau tik tiek , kad ten turetu buti HERVE suknuciu.
SEKMES VISOMS. As jau savo svajoniu suknute turiu  wub.gif  wub.gif

Nuosirdzizi sveikinu! Net pavydziu, kad issirinkai svajoves suknyte! As nusiziurejau kelias, bet tempiu su uzstatu, nes niekaip nesuprantu, kad cia butent TA! O tu kaip supratai? Tiesiog nuimti nesinorejo, ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 03 27, 16:18)
Nuosirdzizi sveikinu! Net pavydziu, kad issirinkai svajoves suknyte! As nusiziurejau kelias, bet tempiu su uzstatu, nes niekaip nesuprantu, kad cia butent TA! O tu kaip supratai? Tiesiog nuimti nesinorejo, ar kas?

Galiu is savopatirties pasakyti, kaip suzinojau, kad butent ta suknele yra mano isrinktoji! Kazkaip tas supratimas ateina savaime, visu pirma turi buti pati sau grazi, suknute turi buti tau patogi, kad jaustumeisi patogiai, nekompleksuotum del dideles iskirptes, ar dar, zinoma taip pat turi buti patraukli ir kaina! Jei dar sunku, pasiimk gera drauge kartu i salona, kuri pades pasirinkti, tiesiog patars is sono!
Gal mano patarimai tau pades!
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 03 27, 14:18)

ax.gif zinok buvo labai idomiai.. Kokis 3 dienas narsiau po viso Kauno salonus kaip zuvele. Pirmiausia as zinojau ko noriu, tai turejo buti gipiurine , ne pusta o paprezianti figura, be ilgo sleifo, puosni ir su ilgu veliumu suknele mirksiukas.gif Turejau foto kazko panasaus , nesiau ir visur rodziau. Man nesdavo daugmaz tai ko noriu ir net ko nenoriu lotuliukas.gif , net pusta buvau uzsidejus.Taiva, taip dvi dienas as rinkausi, atrodo jau viena patinka bet vakare pergalvoju kad ne tai , nera jai jokio jausmo. Bet kas keisciausia visas jas as labi gerai prisimindavau ir prisimindavau kaip atrodziau jas uzsidejus.
O kai uzsidejau ta suknute kuria issinuomavau , as paziurejau i save kokia 1 min pasisukinejau ir viskas. Visiskai neatsiminiau nei kaip suknele atrodo nei kaip as su ja atrodau. Isedama is to salono paskiau kad pagalvosiu ir gal dar ryt ateisiu su drauge. Ryte pabudau su viena mintimi, eiti dar karta ja uzideti, nes tai MANO SUKNELE wub.gif wub.gif Taip as ja ir issirinkau. Viena pati, be mamos ir draugiu pagalbos.Net savininke salono sake kad 100 % buvo isitikinusi kad grysiu tos sukneles. Veliau net ji paske kad suknele prie manes kaip "oda " prilipo atrodau nepakartojamai .
Stai tokia istorija.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 03 27, 21:47)
Taip as ja ir issirinkau. Viena pati, be mamos ir draugiu pagalbos.Net savininke salono sake kad 100 % buvo isitikinusi kad grysiu tos sukneles. Veliau net ji paske kad suknele prie manes kaip "oda " prilipo atrodau nepakartojamai .
Stai tokia istorija.

Kaip faina wub.gif Kaip laukiu ir aš šitos akimirkos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 03 27, 19:51)
Kaip faina  wub.gif    Kaip laukiu ir aš šitos akimirkos  smile.gif

Labai labai linkiu sekmes ir to pojucio SAVO sunelei bigsmile.gif tau ir visom busimom nuotakom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 03 27, 20:09)
Galiu is savopatirties pasakyti, kaip suzinojau, kad butent ta suknele yra mano isrinktoji! Kazkaip tas supratimas ateina savaime, visu pirma turi buti pati sau grazi, suknute turi buti tau patogi, kad jaustumeisi patogiai, nekompleksuotum del dideles iskirptes, ar dar, zinoma taip pat turi buti patraukli ir kaina! Jei dar sunku, pasiimk gera drauge kartu i salona, kuri pades pasirinkti, tiesiog patars is sono! 
Gal mano patarimai tau pades!

Aciu uz patarima! Vesiu kita karta drauge, nes mano mama labai toli.
Man kaip tik zadejo, kad po Velyku tures nauja kolekcija, tai jei is ten nieko geresnio nerasiu, pasilyksiu prie tu savo anksciau isrinktu ir bandysiu apsispresti.
Nes jau tempt nera kur, liepos men. vestuves.
Papildyta:
QUOTE(ishiri @ 2007 03 27, 20:47)
ax.gif 
O kai uzsidejau ta suknute kuria issinuomavau , as paziurejau i save kokia 1 min pasisukinejau ir viskas. Visiskai neatsiminiau nei kaip suknele atrodo nei kaip as su ja atrodau. Isedama is to salono paskiau kad pagalvosiu ir gal dar ryt ateisiu su drauge. Ryte pabudau su viena mintimi, eiti dar karta ja uzideti, nes tai  MANO SUKNELE  wub.gif  wub.gif  Taip as ja ir issirinkau. Viena pati, be mamos ir draugiu pagalbos.Net savininke salono sake kad 100 % buvo isitikinusi kad grysiu tos sukneles. Veliau net ji paske kad suknele prie manes kaip "oda " prilipo atrodau nepakartojamai .
Stai tokia istorija.

Labai uz tave dziaugiuosi! Laikysiu kumscius, kad ir mane ko greiciau tas jausmas aplankytu! As Kaune apejusi dauguma salonu, visur po 1-2 sukneles nusiziurejau, o vienam net 5 patiko! Tai va prie jo ir apsistojau (niu, galvoju, tikimybe ka nors issirinkti didziausia wink.gif ). Visos suknytes grazios, kaip ant manes, tvarkyti nieko nereiketu, nors rytoj eik zenytis... Bet nei vienos nesapnoju... Tikiuosi, issirinksiu. As net ir deadline'a nustaciau - balandzio 10 d. is kart po Velyku eisiu su pinigeliais ir kazka rezervuosiu!
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 03 26, 22:34)
labas vakaras, psiskaitinejau cia truputi ir istrigo vienas dalykelis, kad paneles ieskotes tik BALTOS suknutes rolleyes.gif . Butinai pabandykite ir kitu atspalviu pasimatuot. Sakau is savo patirties: siandien kaip tik vaiksciojau po nuomos salonus, irgi galvojau kad ringsiuos tik balta suknute, bet kai pasimatavau pieno spalvos, tik tada supratau, kad balta man visai netinka. Tad nebijokit pasimatuoti ivairiu smile.gif  mirksiukas.gif

tai jau taip, as issirinkau sampanines spalvos suknele, nes butent toks atspalvis man kur kas labiau tinka, nei balta...reikia nepatingeti matuotis bigsmile.gif
Atsakyti