Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(maripe @ 2007 03 30, 21:06)
Mano vestuvės liepos 28d. smile.gif beje šiandien radau savąją suknytę MJ salone... smile.gif super stilinga ir laaaaabai idomi  thumbup.gif

Sveikinmai suradus ir issirinkus suknute
clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 03 30, 22:06)
Mano vestuvės liepos 28d. smile.gif beje šiandien radau savąją suknytę MJ salone... smile.gif super stilinga ir laaaaabai idomi  thumbup.gif

gal turi nuotraukyte?idek visos ivertinsim. as net gi susimasciau ar nebus manoji ta pati kaip ir tavoji issirinkta 4u.gif
Atsakyti
Na nuotraukytes tai aš neturiu, neradau nete... ji Mariees De Paris firmos, modeliukas gal ir nieko neišskirtinis bet medžiaga nereali smile.gif ir veliumas yra specialiai pries tos sukneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 03 31, 10:43)
Na nuotraukytes tai aš neturiu, neradau nete... ji Mariees De Paris firmos, modeliukas gal ir nieko neišskirtinis bet medžiaga nereali smile.gif ir veliumas yra specialiai pries tos sukneles  wub.gif

as matavausi dvi marie de paris tai viena rokia vadinosi ziedlapiai o lita roze tai turbut tu apie roze kalbi?ane?o as sumaisiau MJ salona su A&R, mano is pastarojo, o vat sumaisau nes MJ galvojau issirinksi savaja is tu 2, bet kai nusivedziau mama ji pareiske , kad ar tirkai tavo norai buvo tokie?tuomes as pamasciau ir supratau kad siek tiek ne taip noriu atrodyt ir issirinkau kita blush2.gif o abieju nuotraukas tai turiu, bandysiu ikelti gal bus viena is ju tik gerai isiziurek, nes foto jos visai kitaip atrodo nei relybej

marie de paris suknutes galimos
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 31, 11:15)
as matavausi dvi marie de paris tai viena rokia vadinosi ziedlapiai o lita roze tai turbut tu apie roze kalbi?ane?o as sumaisiau MJ salona su A&R, mano is pastarojo, o vat sumaisau nes MJ galvojau issirinksi savaja is tu 2, bet kai nusivedziau mama ji pareiske , kad ar tirkai tavo norai buvo tokie?tuomes as pamasciau ir supratau kad siek tiek ne taip noriu atrodyt ir issirinkau kita  blush2.gif o abieju nuotraukas tai turiu, bandysiu ikelti gal bus viena is ju tik gerai isiziurek, nes foto jos visai kitaip atrodo nei relybej

marie de paris suknutes galimos

Na man rodos kad nė viena iš tų kur turi nuotraukėles, na bent kiek matos, modeliukas tai panašus, tik ant juosmens juostelė, visa medžiagėlė stambus tiulis ant jo iš kito tiulio susuktos tokios gelytės ir mezginiai, ir dar pasiuvinėta auksiniais siūlais tie mezginukai ir šleifas ilgas. Ji neseniai gauta, šių metų kolekcijos smile.gif
Na va radau nete. Jos vardas Fabie smile.gif bet šitoj foto nieko ten nesimato tos medžiagos, o kai mama nufotkino su telefonu, tikrai matos smile.gif tik kad negaliu įdėt aš tos iš telefono, nes ne su mama gyvenu smile.gif

user posted image

Tik šitoj foto visiškai nesimato jos grožio... atrodo eilinė...

P.S. aš tai pati nežinojau ko noriu, bet šitą kai užsidėjau iškart supratau kad yra būtent ta smile.gif ir papūsta, ir su šleifu ir medžiaga nematyta smile.gif ir idealiai man tinka smile.gif O kokia tavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 03 31, 11:39)
Na man rodos kad nė viena iš tų kur turi nuotraukėles, na bent kiek matos, modeliukas tai panašus, tik ant juosmens juostelė, visa medžiagėlė stambus tiulis ant jo iš kito tiulio susuktos tokios gelytės ir mezginiai, ir dar pasiuvinėta auksiniais siūlais tie mezginukai ir šleifas ilgas. Ji neseniai gauta, šių metų kolekcijos smile.gif
Na va radau nete. Jos vardas Fabie smile.gif bet šitoj foto nieko ten nesimato tos medžiagos, o kai mama nufotkino su telefonu, tikrai matos smile.gif tik kad negaliu įdėt aš tos iš telefono, nes ne su mama gyvenu smile.gif

user posted image

Tik šitoj foto visiškai nesimato jos grožio... atrodo eilinė...

P.S. aš tai pati nežinojau ko noriu, bet šitą kai užsidėjau iškart supratau kad yra būtent ta smile.gif ir papūsta, ir su šleifu ir medžiaga nematyta smile.gif ir idealiai man tinka smile.gif O kokia tavo? smile.gif

cia tu kalvi apie pirmaja mano ikeltose foto - taip yra dirzelis, geles, auksiuko ta pati tik man trukumas, kad ji tokia standi norjau kad lengvai kristu ir kaip pasiziurejau liemuo kazkaip per aukstai buvo tai paslepia man ji visa figuros grozi artodo liemuo trumpas, na netiko ji man ir nepateisino lukesciu nors tikrai originali man ji labai grazi tik ne mano fasono ir man kaina siule 1600, kiek tau?
na maniske tai galiu nuoroda ikelt:

suknele

tik turbut nedesiu kaklo papuosalo ir man sus nauja veliuma. sitas uzdetas tik siaip g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 31 kovo 2007 - 11:11
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 31, 12:05)
cia tu kalvi apie pirmaja mano ikeltose foto - taip yra dirzelis, geles, auksiuko ta pati tik man trukumas, kad ji tokia standi norjau kad lengvai kristu ir kaip pasiziurejau liemuo kazkaip per aukstai buvo tai paslepia man ji visa figuros grozi artodo liemuo trumpas, na netiko ji man ir nepateisino lukesciu nors tikrai originali man ji labai grazi tik ne mano fasono ir man kaina siule 1600, kiek tau?
na maniske tai galiu nuoroda ikelt:
mano suknute
tik turbut nedesiu kaklo papuosalo ir man sus nauja veliuma. sitas uzdetas tik siaip  g.gif  lotuliukas.gif

Na matai kiekvienai skirtingai atrodo, aš neaukšta esu, tai man tas liemuo ten kur turi būti wink.gif pvz kitą dėjaus irgi labai gražutė buvo, bet ji jau skirta aukštesnei merginai ir man viskas nevietoj buvo smile.gif alia kaip skirtingai nuotraukose atrodo g.gif tikrai nepasakyčiau, kad ta pirmoji tavo nuotraukose yra manoji smile.gif nes ir kaina mano 2400Lt g.gif gal jos panašios negi užkeltų kainą 800LT? na bet svarbiausia abi turim suknytes tokias kokias norim ir kurios laaabai tinka thumbup.gif tavoji irgi laaabai graži thumbup.gif ir laaabai tinka (kiek suprantu ten tu toj nuotraukytėj wink.gif )
Atsakyti
man tas veliumas kur MJ yra tai pasaka wub.gif
Papildyta:
o dievuliau ka tau kaina uzkele 2400 doh.gif nesamone , matai as pasakiau, kad galiu leisti savo suknutei iki 1600 tai man jos nese visas . sukneliu nauju negave tikrai, nes kai mes buvom sake kad jau viska gave ir nieko nebegaus tikrai ta matavausi apie kuria tu kalbi tik kodel taip kaina iskele tai ziauru doh.gif
na as buvau labai isranki tai man jos nese ko ne visas, pradzioj ant vienos mano norimos pasimatuoti, kad ji kainuoka 4000 lt, o paskui kai nese nese ir as vis kazko nepatenkinta buvau atnese ta sako nu pasimatuok pasimatavau sakau kiek kaina - sako 2400 lotuliukas.gif oi geras as jom nieko nesakaiu bet jos matyt ka nori ta sako del kainu tik tu nesiparink svarbu tau tinka ir gali sau skirti tiek pinigeliu bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 31, 12:19)
man tas veliumas kur MJ yra tai pasaka  wub.gif
Papildyta:
o dievuliau ka tau kaina uzkele 2400  doh.gif nesamone , matai as pasakiau, kad galiu leisti savo suknutei iki 1600 tai man jos nese visas . sukneliu nauju negave tikrai, nes kai mes buvom sake kad jau viska gave ir nieko nebegaus tikrai ta matavausi apie kuria tu kalbi tik kodel taip kaina iskele tai ziauru  doh.gif
na as buvau labai isranki tai man jos nese ko ne visas, pradzioj ant vienos mano norimos pasimatuoti, kad ji kainuoka 4000 lt, o paskui kai nese nese ir as vis kazko nepatenkinta buvau atnese ta sako nu pasimatuok pasimatavau sakau kiek kaina - sako 2400  lotuliukas.gif oi geras as jom nieko nesakaiu bet jos matyt ka nori ta sako del kainu tik tu nesiparink svarbu tau tinka ir gali sau skirti tiek pinigeliu  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

sveikute,pamaciau tavo nuotrauka visu ugiu ir su veiduku man atrodo mes ta pacia diena ta suknele nuomavomes.as ja matavausi,nusiemiau ir ja iskart isnese,sako yra mergaite rugpjucio men.tu dar su mama buvai?
Atsakyti
Na biznis yra biznis, matai gal aš klaidą padariau, kad kai pasakiau jog man gali nešt iki 5000Lt, tai jaučiu pamanė, kad kokia milijonierė lotuliukas.gif nes, pvz. Žeigoj, kur turi jie ta savo slepiamą suknelę, atnešė man, nes pasakiau, kad jei labai patiks galiu ir daug mokėti, tuomet kituose salonuose irgi sakydavau, kad neštu ten man visas, neslėptų lotuliukas.gif o išrankumas mano tai irgi patikėk, kiek nešė, kad ir tam pačiam MJ, nė viena man netiko, o kai tą atnešė iš kart pasakiau, vat čia tai ko ieškau smile.gif o kiek aš salonų perėjau... doh.gif niekur niekas man netiko, tokios eilinės suknytės daugumoj...
na bet ačiū dievui turiu, tokie pinigėliai man dar norma, nepasakyčiau kad labai jau pigu, bet ir nėr labai brangu smile.gif
Šiandien trauksim žiedukų smile.gif

P.S. tas nuometas man irgi pasaka wub.gif viskas nerealiai dera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maripe: 31 kovo 2007 - 11:28
QUOTE(dauraa @ 2007 03 31, 12:24)
sveikute,pamaciau tavo nuotrauka visu ugiu ir su veiduku man atrodo mes ta pacia diena ta suknele nuomavomes.as ja matavausi,nusiemiau ir ja iskart isnese,sako yra mergaite rugpjucio men.tu dar su mama buvai?

taip taip ta pati - as jau sita suknute buvau matavusis anksciau pries savaite nei tada ir norejau mamai parodyt , kad galutini sprendima priimciau, zinojau kad pries mane nuomuosiesi, bet as taves nemaciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maripe @ 2007 03 31, 12:27)
Na biznis yra biznis, matai gal aš klaidą padariau, kad kai pasakiau jog man gali nešt iki 5000Lt, tai jaučiu pamanė, kad kokia milijonierė  lotuliukas.gif nes, pvz. Žeigoj, kur turi jie ta savo slepiamą suknelę, atnešė man, nes pasakiau, kad jei labai patiks galiu ir daug mokėti, tuomet kituose salonuose irgi sakydavau, kad neštu ten man visas, neslėptų  lotuliukas.gif o išrankumas mano tai irgi patikėk, kiek nešė, kad ir tam pačiam MJ, nė viena man netiko, o kai tą atnešė iš kart pasakiau, vat čia tai ko ieškau smile.gif o kiek aš salonų perėjau...  doh.gif niekur niekas man netiko, tokios eilinės suknytės daugumoj...
na bet ačiū dievui turiu, tokie pinigėliai man dar norma, nepasakyčiau kad labai jau pigu, bet ir nėr labai brangu smile.gif
Šiandien trauksim žiedukų smile.gif

P.S. tas nuometas man irgi pasaka  wub.gif viskas nerealiai dera smile.gif

teip busi grazi nuotaka dar tas nuometas visa grozi priduoda...ah...kaip grazu as kazka panasaus i ji siusiu, nes jo forma tai nera lygiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 31, 12:29)
taip taip ta pati - as jau sita suknute buvau matavusis anksciau pries savaite nei tada ir norejau mamai parodyt , kad galutini sprendima priimciau, zinojau kad pries mane nuomuosiesi, bet as taves nemaciau  4u.gif

as iseidinejau is salono su savuoju,o jus sedejote ant suolelio su mama.geras,koks pasaulis mazas 4u.gif
Atsakyti