Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

man idomu ar tirant krauja is pirsto galima tiksliai nustatyti hemoglobina g.gif mano mazei tik 3men dare tyrima kraujo is pirsto ir tipo mazakraujyste 102 HGB g.gif valgo tik MP tai cia jai jau duoti gelezies tokiam pipirui? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 28 rugpjūčio 2007 - 09:53
QUOTE(Margareta @ 2007 08 28, 10:50)
man idomu ar tirant krauja is pirsto galima tiksliai nustatyti hemoglobina  g.gif  mano mazei tik 3men dare tyrima kraujo is pirsto ir tipo mazakraujyste 102 HGB  g.gif valgo tik MP tai cia jai jau duoti gelezies tokiam pipirui?  blink.gif

šiaip tai mums kai Kaunas tyrė, dar tyrimą iš venos, bet vietos poliklinikoj dar iš prišto. o ar reikia vaistų gali nustatyti tik daktaras, ypač tokia leliukui.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 08 28, 11:30)
šiaip tai mums kai Kaunas tyrė, dar tyrimą iš venos, bet vietos poliklinikoj dar iš prišto. o ar reikia vaistų gali nustatyti tik daktaras, ypač tokia leliukui.

na pediatre israse gelezies kzkokios lasinti g.gif bet as kazkaip abejoju jos butinybe... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 08 28, 10:50)
man idomu ar tirant krauja is pirsto galima tiksliai nustatyti hemoglobina  g.gif  mano mazei tik 3men dare tyrima kraujo is pirsto ir tipo mazakraujyste 102 HGB  g.gif valgo tik MP tai cia jai jau duoti gelezies tokiam pipirui?  blink.gif

Mums irgi eme is pirstuko, hemoglobinas 103, tipo lengva mazakraujyste. Maitinu MP, gydytoja israse foline rugsti ir Hemofera (tokia slykstine blink.gif ). Vaikas verkia beveik visa diena, pastoviai nesioju ant ranku unsure.gif ne karto nenusypsojo ir krutine vos ne vos paema sad.gif. Dar cia tiek neigiamu komentaru del to Hemofero, isvis ar verta kankinti maziuka g.gif Kazkaip nekyla ranka gydyti ( gal nuodyti g.gif )- Hemoferu
Atsakyti
mano dukra kai buvo 3menesiu taip pat turejo problemu del mazakraujystes.kiek pamenu tai gelezies buvo israse,tokio slykstaus skonio ir kvapo.ir labai daug rubu sugadinom su ta gelezim.bet greit viskas susitvarke
Atsakyti
QUOTE(aistutek @ 2007 09 12, 09:40)
mano dukra kai buvo 3menesiu taip pat turejo problemu del mazakraujystes.kiek pamenu tai gelezies buvo israse,tokio slykstaus skonio ir kvapo.ir labai daug rubu sugadinom su ta gelezim.bet greit viskas susitvarke

Del rubeliu tai tikrai daug sugadintu ir neissiplauna g.gif
O mes suradoma geriausia buda gerti slykscius vaistukus ax.gif mums reikia per diena isgerti 10 lasiuku, tai foline rugsti dalinu i 5 dalis ir lasinu po 2 lasiukus thumbup.gif leliukas patenkintas, skrandukas nedirginamas, visi laimingi biggrin.gif
Atsakyti
ar kudikiams galimas dilgeliu arbata? mums irgi sekmingai krenta hemaglobinas, nors ir mesos, ir burokeliu, i robuoli valgom, turiu Ferum lek nusipirkusi, bet vis nadristu duoti, vis laukiu pagerejimo naturaliai gaunant is maisto
Atsakyti
vat mums ir ta Hemofer prirase girdyti, bet jau tokis slykstus skonis maze suusiraukiai baisiausia ir vos ne ziaugcioja blink.gif negana to po poros dienu tos gelezies davimo zandai baisiai israudo g.gif manyciau kad cia kazkokia alergine reakcija tik nesu isitikinusi ar tai nuo Hemofer..bet nebadaviau ir praejo g.gif dabar vel daviau ir paziuresiu ar kartosis raudoni zandai...
Atsakyti
Mes gerem kelis kartus Toheme (na ar panasiai, nelabai pamenu tikslu pavadinima). Masydavau su arbata dazniausiai, nors nedideli kieki ir taip prarydavo. Jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau ( na gal truputi viduriai kietesni buvo ).
Atsakyti
Dilgeliu arbata, tai pati geriu, nes maitinu MP gal kazkiek maziukui pades ax.gif O tas Hemoferas, labai slykstus lasai blink.gif , bet tai dvivalente gelezis, kuria geriausia pasisavina maziuko organizmas. Ka padarysi reikia gydytis doh.gif
Atsakyti
O jus hemoferio lasiukus be folio rugsites duodate?
Atsakyti
KAI VAIKAS DIDESNIS,LABAI GERAI PAKELIA HEMOGLOBINO KIEKI TRINTU SPANGUOLIU SULTYS SU CUKRUMI. AS SAVISKIAMS DUODAVAU KASDIEN 2 KARTUS PO SAUKSTELI. DABAR JAU YRA PIRKTI SPANGUOLIU, TAI VEL PASIDARYSIU. NES SPANGUOLES TURI DAUGYBE GYDOMUJU BEI STIPRINANCIU ORGANIZMA SAVYBIU.
Atsakyti