Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(lipke @ 2007 06 21, 13:37)
siandien buvau  uzejusi i Zepter salona, apziurejau Mixsy.Nu, ten aisku, tuo momentu mane itikino, kad jis kaip komainas, tik sulciu nespaudzia...O dabar parejau i darba  ir galvoju- taigi ne velnio- jis nei griezineliais pjausto, nei fri bulvems...Ta prasme, be sulciauspaudes - kuria, pripazystu- geriau pirkti atskirai - jis dar nedaro daugelio funkciju, kurias atlieka kombainas...
Klausimas: tos, kurios turite si ,,irengini", ka naudojate kitoms funkcijoms, kuriu neatlieka Mixsy? ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2007 06 21, 14:46)
ir man idomi nuomone apie mixsy  rolleyes.gif

Turiu as ta Mixsy, as tai juo patenkinta thumbup.gif Bet galiu pasakyt, kad jis yra ne kombainas, bet paprasciausias blenderis biggrin.gif Sako, kad juo galima ir bulves ale tarkuot, ir mesa i farsa smulkint, nu bet nezinau g.gif Nelabai imanoma, tas bulves drozt su juo nezinia kiek reiktu lotuliukas.gif As bulves takuoju, mesa malu, sultis spaudziu su Philips kombainu smile.gif Mixsy, o ne paprasta blenderi, pirkau todel, kad man jis grazesnis, ant sienos pasikabina ir antgaliu daugiau turi blush2.gif Bet daro tai ta pati, ka ir blenderis, taigi joks jis ne kombainas lotuliukas.gif Tikrai nepjausto nei griezineliais, nei fri, nei nieko lotuliukas.gif Dar jo pliusas, kad turi ta dezute (nezinau kaip ji vadinasi), kur kava malt galima ir smulkint ten kazka mirksiukas.gif

O kas zino, kiek kainuoja nusveisti zepter puodus, kad jie kaip nauji butu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morkytė: 21 birželio 2007 - 15:04
BULVES TARKUOTI REIKIA TRUPUTI SUSMULKINUS IR APVALIOJ DEZUTEJ- PROCESORIUJE.JEIGU NORI KELIU KEPTUVIU BLYNU - GREITAIR PATOGU , IR PLOVIMO NEDAUG.
NAUJAS NUPOLIRAVIMAS - JO KAINA PRIKLAUSO NUO DYDZIO , MAZDAUG 80 LT.BET CIA TIK APYTIKRIAI
Atsakyti
Sveikutės,
gal galėtumėt parašyti kiek kainuoja Zepter dulkių siurblys.Ten galima ir lygintuvą pasidaryt,ir langus su juo plaut.Nu manau suprantat apie ką aš čia kalbu ax.gif
Mano draugei labai pigiai pavyko jį įsigyti,tik už 650 lt bigsmile.gif Tai sakau gal netyčia ir man pasisektų už kokį tūkstantėlį nusipirkti blush2.gif Nu bet tikrai žinau,kad nesąmonę kalbu,nes jo kaina labai didelė doh.gif
Taigi merginos pasakykit jo tikrą kainytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 06 21, 17:53)
BULVES TARKUOTI REIKIA TRUPUTI SUSMULKINUS IR APVALIOJ DEZUTEJ- PROCESORIUJE.JEIGU NORI KELIU KEPTUVIU BLYNU - GREITAIR PATOGU , IR PLOVIMO NEDAUG.
NAUJAS NUPOLIRAVIMAS - JO KAINA PRIKLAUSO NUO DYDZIO , MAZDAUG 80 LT.BET CIA TIK APYTIKRIAI

Tai kad tam procesoriuj labai nedaug ju telpa.... unsure.gif

80 lt vienam puodui? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 21, 20:02)
Tai kad tam procesoriuj labai nedaug ju telpa....  unsure.gif

80 lt vienam puodui?  blink.gif

Taip , cia vienam puodui.
Papildyta:
Tutto jabbo kainuoja virs 5000 lt , taip kad tavo parasyta kainele is fantastikos srities.
Atsakyti
Tai ar pasakys man kuri nors kiek kainuoja Zepter dulkių siurblys??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2007 06 22, 21:45)
Tai ar pasakys man kuri nors kiek kainuoja Zepter dulkių siurblys??? blink.gif

Tutto Jabbo ir yra dulkiu siurblys.Tai ir valymo sistema - nes valo ir dezinfekouja karstu garu.Ir dar daug ka atlieka.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 06 23, 10:24)
Tutto Jabbo ir yra dulkiu siurblys.Tai ir valymo sistema - nes valo ir dezinfekouja karstu garu.Ir dar daug ka atlieka.

Virze, o sakykit tas siurblys Tutto Jabbo gerai šiukšles siurbia? Aš buvau šio siurblio prezentacijoj, tai man pasirodė, kad jis prastokai tas šiukšles "valgo", bet galiu ir klysti, nes šio siurblio pristatyme konsultantės tokį apyšvarį kilimą atsinešę buvo, t.y. ant kilimo šiukšlių praktiškai nebuvo biggrin.gif Tik toks labai jau dulkėm apsinešęs buvo, tai tas dulkes siurblys ohoho kaip sutvarkė thumbup.gif Bet va dėl šiukšlių tai nežinau.... g.gif
Atsakyti
Nezinau kodel tau jis pasirode negalingas - gal ne paciu didziausiu galingumu dirbo su juo.Tutto turi 4 galingumo padetis ir siuksles turetu normaliai siurbti.Dar vienas jo pliusas - giluminis siurbimas. 15-18 cm gylyje karstu garu jis sunaikina erkutesir jas issiurbia.Musu puslapyje apie si prietaisa yra filmukas , siulau pasiziureti.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 06 22, 18:01)
Tutto jabbo kainuoja virs 5000 lt , taip kad tavo parasyta kainele is fantastikos srities.

visų pirma ne apie šitą domėjausi,o apie Aqua Jebbo.
O mano parašyta kaina visai ne kaip tu sakai iš fantastikos srities.Aš tikrai žinau už kiek draugė pirko,ir be to pirko čia,SM forume.Ji pirko iš moters,kuriai labai skubiai reikėjo pinigėlių,todėl taip pigiai ir pardavė.Nes ir pati ta moteris sakė,kad niekada už tiek nepardavinėtų,bet atsirado didelių problemų šeimoj ir teko parduoti brangesnius daiktus.Taip kad man meluot nėra tikrai jokio tikslo mirksiukas.gif
Jau domėjausi pačiam Zepter puslapyje apie visą produkciją ir kainytes.Tai tas Tuto Jebbo labai patiko,tik jau kad kainytė toookia didoka :blink:Tai manau teks dar pataupyti.Dar labai susidomėjau VacSy sistema.Gal galima būtų plačiau apie jos naudojimą sužinoti.Nes kaip mačiau jinai tik specialiuose indeliuose vakumą padaro.O kur kitur panaudot gal irgi galima?
Atsakyti
Vakumo sistemos skirtos zepter indams.Jeigu turi Zepter puodus ,tai isigijus siurbliuka ir Leksi dangti gali uzdeti ant puodo ir kombi dubenelio.Is atskiro kainyno gali issirinkti norimo dydzio indus,Ir siurbliuka taip pat.
Aqva Jabo nera siurblys.Jis turi karsto garo valymo ir lyginimo funkcijas.Jo kaina virs 2000 lt.O jeigu tikrai nori Tutto Jabbo tai kai bus kokia nors akcija galesiu pranesti.Bet tokia kaina apie kuria rasei gali pamirsti. Tai buvo matyt tikrai neeilinis atvejis.
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 06 25, 00:02)
Vakumo sistemos skirtos zepter indams.Jeigu turi Zepter puodus ,tai isigijus siurbliuka ir Leksi dangti gali uzdeti ant puodo ir kombi dubenelio.Is atskiro kainyno gali issirinkti norimo dydzio indus,Ir siurbliuka taip pat.
Aqva Jabo nera siurblys.Jis turi karsto garo valymo ir lyginimo funkcijas.Jo kaina virs 2000 lt.O jeigu tikrai nori Tutto Jabbo  tai kai bus kokia nors  akcija galesiu pranesti.Bet  tokia kaina apie kuria rasei gali pamirsti. Tai buvo matyt tikrai neeilinis atvejis.

aišku viskas,dėkui už info 4u.gif
Atsakyti