Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(Morkytė @ 2007 06 03, 20:20)
Buvau vakar Bauer gaminiu prezentacijoj, tai tevai nusi[pirko Bauer puodu rinkini, nors pati turiu zepter, turiu pripazinti, kad bauer tikrai geresni pasiulymai. Tevai nusipirko rinkini, i kuri ieina 4 skirtingo dydzio puodai, keptuve, tas puodas su skylutemm (garu), sietelis, kuris dedasi i puoda, 2 dubenys, tarka, atsarginiu detaliu maisiukas, t.y. ten keli komplektai rankeneliu plastmasiniu ir keli termoreguliatoriai (ko TIKRAI nera zepter) ir uz visa sita kruva sumokejo tik 3200 lt.  thumbup.gif  Bauer puodu plienas toks pat kaip ir zepter, termoreguliatoriai tokie pat, tik dizainas skiriasi (beje, Bauer'iu man jis net grazesnis  wub.gif  ) Va, ir dar dovaneliu visokiu gavom: 2 pagalveles ir tapkes  thumbup.gif  Dovaneles aisku privatizavau as  blush2.gif  O is zepterio uz puodu rinkini as gavau tik skustuka  verysad.gif

Virze, pasakyk tu man, negi zepter tikrai neduoda kaip Bauer'is atsarginiu detaliu maisiuko?  g.gif

Buvau ir viename, ir kitame pristatybe, Bauer man labiau patiko, netaip akiplesiskai kisa savo gaminius, pirma irodo ko jie verti, daugiau puodu uz tokia kaina, kokia Zeptery, ivairiu dovanu, nuo naturalios vilnos pagalveliu iki kelioniu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 07, 10:37)
Buvau ir viename, ir kitame pristatybe, Bauer man labiau patiko, netaip akiplesiskai kisa savo gaminius, pirma irodo ko jie verti, daugiau puodu uz tokia kaina, kokia Zeptery, ivairiu dovanu, nuo naturalios vilnos pagalveliu iki kelioniu...  ax.gif

Gaminiai tai ju tikrai vienodi, juk net is to pacio plieno. Kad Bauer'yje juos maziau kisa - sutinku ax.gif Kad dovanos geresnes - irgi. Bet pagrindinis dalykas, del ko man bauer labiau patiko, kad ju ta dideli rinkini galima paciam pasikoreguot, ka ir padare mano tevai, neime dvieju mazu puodu, o vietoj ju paeme didesni viena, kam nereikia, galima to skyleto puodo neimt, kaina rinkinio gaunasi mazesne, o priedai visi lieka (ir dalys atsargines, dubeneliai, tarka ir t.t.). O zepter'yje rinkinio keist jau negalima, reikia imt toki, koks sukomplektuotas schmoll.gif O zepter komplektacija man labai nepatinka, mazu puodu daug prikista rinkiniuose schmoll.gif O jei susirinkt rinkini paciam, imant puodus atskirai (ne rinkini), tada zyyyyymiai brangiau gaunasi doh.gif
Atsakyti
sakykit, o ar niekam nebuvo atsokes keptuves/puodo dugnas? pakraupau pries savaite blink.gif
idomu, kaip su tvarkymu g.gif
Atsakyti
turi tvarkyt,nebent jis sudegintas buvo
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 03 23, 21:42)
Tas dalykelis apie kuri rasai -tai Hermetinis Vakumo aparatas.Jis yra, niekur nedingo,Smagu girdet ,kad yra tokiu sauniu musu produkcijos vartotoju,Saunuole mama!  Manau ir tu paseksi jos pedom.

Sveika, gal gali parasyti kiek tam aparateliui kainuoja maiseliai, komplektas ar kaip jie ten parduodami ir kur ju galima Kaune isigyti
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 07 09, 08:33)
turi tvarkyt,nebent jis sudegintas buvo

ax.gif na ne
bandysiu vežti rytoj, popierukus pirkimo susirankiojus.nemėgstu aš tų visų procedūrų:taisymo, keitimo, gražinimo. Prekybininkai dažniausiai išsisukinėja, gražiai kalba tik kol parduoda g.gif
Atsakyti
Negaliu parasyti i foruma neskazkodel nepriima ne vieno laisko.Vakumo maiseliai
kainuoja 49 lt.Mano tel 0000000000.Galetume kada susitikti musu ofise.Tik man reikia
zinoti kiek ju noresi , kad tureciau.Nezinau ar gausi si laiska ,parasyk i foruma
.Gerai?

O kiek tu maiseliu gaunasi uz 49 Lt, man sake kad juos galima karpyti kokiu nori matmenu. mano sesuo turi ta aparaciuka ir zadu savaitgali prisipirkus uogu grybu pas ja nuvaziavus uzsivakumuoti, bet nzn kiek tu maiseliu reikia ir kokie jie buna.
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 03, 20:20)
Buvau vakar Bauer gaminiu prezentacijoj, tai tevai nusi[pirko Bauer puodu rinkini, nors pati turiu zepter, turiu pripazinti, kad bauer tikrai geresni pasiulymai. Tevai nusipirko rinkini, i kuri ieina 4 skirtingo dydzio puodai, keptuve, tas puodas su skylutemm (garu), sietelis, kuris dedasi i puoda, 2 dubenys, tarka, atsarginiu detaliu maisiukas, t.y. ten keli komplektai rankeneliu plastmasiniu ir keli termoreguliatoriai (ko TIKRAI nera zepter) ir uz visa sita kruva sumokejo tik 3200 lt.  thumbup.gif  Bauer puodu plienas toks pat kaip ir zepter, termoreguliatoriai tokie pat, tik dizainas skiriasi (beje, Bauer'iu man jis net grazesnis  wub.gif  ) Va, ir dar dovaneliu visokiu gavom: 2 pagalveles ir tapkes  thumbup.gif  Dovaneles aisku privatizavau as  blush2.gif  O is zepterio uz puodu rinkini as gavau tik skustuka  verysad.gif

Virze, pasakyk tu man, negi zepter tikrai neduoda kaip Bauer'is atsarginiu detaliu maisiuko?  g.gif

atleiskit moterys, bet nekalbėkit to, ko nežinot. neoamenu, ar šioj temoj buvo kalbėta ar ne, bet šių puodų pirmtakas yra Zepteris, o Baueris tik perpirko iš Zepterio seno dizaino puodus. todėl ir plienas tas pats, ir gaminimo technologija ta pati. tik dizainas skiriasi. dėl skonio, aišku, nesiginčijama, tačiau naujesnės technologijos visuomet labiau vertinamos. o dėl kainų, tai šiaip Baueris turi didesnius antkainius, tik gal tam komplektui buvo pasiūlyta ypatinga nuolaida ar kažkokia vienetinė akcija (nežinodama negaliu apie tai spręsti). O jeigu Strea gavo tik skurstuką už visą komplektą, tai prie to komplekto jokios dovanos nepriklausė, o konsultantė dovanojo iš savo sąskaitos. bet čia kiekvienos konsultantės reikalas ką dovanoti. o dėl spaudimo, tai vėlgi nuo darbuotojo priklauso, ar jis sudaro spaudimą, ar ne. negalima vienareikšmiškai sakyti, kad Zepteryje spaudimas daromas, o Baueryje - ne.
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2007 07 11, 11:28)
atleiskit moterys, bet nekalbėkit to, ko nežinot. neoamenu, ar šioj temoj buvo kalbėta ar ne, bet šių puodų pirmtakas yra Zepteris, o Baueris tik perpirko iš Zepterio seno dizaino puodus. todėl ir plienas tas pats, ir gaminimo technologija ta pati. tik dizainas skiriasi. dėl skonio, aišku, nesiginčijama, tačiau naujesnės technologijos visuomet labiau vertinamos. o dėl kainų, tai šiaip Baueris turi didesnius antkainius, tik gal tam komplektui buvo pasiūlyta ypatinga nuolaida ar kažkokia vienetinė akcija (nežinodama negaliu apie tai spręsti). O jeigu Strea gavo tik skurstuką už visą komplektą, tai prie to komplekto jokios dovanos nepriklausė, o konsultantė dovanojo iš savo sąskaitos. bet čia kiekvienos konsultantės reikalas ką dovanoti. o dėl spaudimo, tai vėlgi nuo darbuotojo priklauso, ar jis sudaro spaudimą, ar ne. negalima vienareikšmiškai sakyti, kad Zepteryje spaudimas daromas, o Baueryje - ne.

Dėl daug ko su tavim tikrai sutinku, gal man ir Estrea taip pateko, kad zepter'y konsultantės įkyresnės. Tikrai suprantu, kad visokių yra zeptery, visokių ir bauery. au aš zeptery ant tokios užšokau, kad dieve padėk, įkyrumas neišpasakytas, o ir į akis lenda tik tol, kol kažką nuperki. Kai puodus, o po to mikserį pirkau, tai neatšoko niekaip, kai tik nupirkau - dingo. Pati domėtis turėjau, kada tie puodai bus, turėjau ieškot vis, kai puodus galu gale paėmiau, tada ją gaudžiau beveik 2 mėnesius, kol pagavau, kad pamokintų, kaip ten jais naudotis, vienu žodžiu doh.gif Beje, technologijos ir baueriu ir zepteriu tikrai vienodos, dizainai tik skiriasi. Bet aš jau sakiau, dėl ko bauer man labiau patiko - labai greitai prekes pristato (per savaitę laiko) ir tiesiai į namus, ir jų siūlomus komplektus galima koreguot. O šiaip pati gaminu zeptery ir esu labai patenkinta, tik gaila, kad ant netikusios konsultantės užsiroviau. Beje, dabar vien dėl jos telefono numerį kečiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morkytė: 11 liepos 2007 - 12:01
QUOTE(Morkytė @ 2007 07 11, 13:00)
(...) tik gaila, kad ant netikusios konsultantės užsiroviau. Beje, dabar vien dėl jos telefono numerį kečiu  doh.gif

Užuojauta 4u.gif
Atsakyti
laba diena, gal kas zinote apie rytoj vyksianti Zepter rengini Reval viesbutyje-kas ten per renginys? 4u.gif
Atsakyti
pagaliau gavau nauja keptuve clap.gif
nesitikejau, kad pakeis. nors tikrai zinojau, kad mes nei sudeginom, nei kaip kitaip sugadinom...
Atsakyti