Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

Tai čia mūsų problema, nuo to prekių kokybe netampa blogesne. Cia buvo kalbeta, kad konsultantai pasiplauna, niekas nesako, kad pasirinkus viena ar kita, kažkas iš esmės pasikeis. Tik lojalumas ir atsakomybė turėtų būti pirmoje vietoje. Tenka pabrėžti, tai
daiktai, kurie gali gesti ir nusidėvėti. Juk ne kokie euforiniai. smile.gif
Atsakyti
Dėmesio! Zepter greitpuodžio dangtis su 35proc. nuolaida! Rašykit į až 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turim Zepter puodų įvairių komplektukų su nuolaidomis, vacsy sistema+ mikseris ir dar. Rašykit į až jei ką kas domina
Atsakyti
na konsultantu bendravimo kokybe man taip pat nelabai patiko, prastume savo preke ir net nesidomi kas ir kaip toliau , net i prezentacija nepasiule ateiti verysad.gif , kol pati neissiklausinejau blush2.gif manau kad turi siek tiek konsultantai komunikabilesni turetu buti schmoll.gif . ax.gif
Atsakyti
na turiu jums klausimuka ax.gif , pasakykit kaip man iskept ant zepter keptuves karbonada, man jis vis gaunas kaip isvires, jokio apskrudimo, jokio skirtumo ar ruosiu maista keptuveje ar zepter puoduose 4u.gif gal ka ne taip darau 4u.gif , pasakykit kokiu skaniu receptu, kaip mesa parukint galima g.gif . na padekit dar nepatyrusiai ir jaunai namu seimininkei. mirksiukas.gif Aciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mildvidz @ 2008 02 03, 14:15)
na turiu jums klausimuka ax.gif , pasakykit kaip man  iskept  ant zepter keptuves karbonada, man jis vis gaunas kaip isvires, jokio apskrudimo, jokio skirtumo ar ruosiu maista keptuveje ar zepter puoduose  4u.gif gal ka ne taip darau 4u.gif , pasakykit kokiu skaniu receptu, kaip mesa parukint galima  g.gif . na padekit dar nepatyrusiai ir jaunai namu seimininkei.  mirksiukas.gif  Aciu tongue.gif

Yra toks puikus skyrelis, kaip gaminti su Zepter. Manau, daug atsakymų rasi ten.
Man ir po šiai dienai nesigauna apskrudusi doh.gif
Maisto gaminimas su Zepter

Papildyta:
QUOTE(mildvidz @ 2008 02 03, 13:52)
na konsultantu bendravimo kokybe  man  taip  pat nelabai  patiko,  prastume savo preke  ir net nesidomi kas ir kaip toliau , net i prezentacija nepasiule ateiti verysad.gif , kol pati neissiklausinejau blush2.gif manau  kad turi siek tiek konsultantai komunikabilesni turetu buti schmoll.gifax.gif

O su konsultantais taip jau yra g.gif Kad ir man, kai rašiau, kad noriu įsigyti prekę, tai pasiūlymų ir padėjėjų atliepė ir puslapyje, ir až. Bet kai sugedo daiktas ir parašiau, gal galite pasidalinti patirtimi, tai tik viena konsultantė atsiliepė (jai esu labai dėkinga, čia apie jamuna 4u.gif 4u.gif 4u.gif ), visos kitos nėrė į krūmus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Lina,2008 02 03, 17:59]
Yra toks puikus skyrelis, kaip gaminti su Zepter. Manau, daug atsakymų rasi ten.
Man ir po šiai dienai nesigauna apskrudusi doh.gif
Maisto gaminimas su Zepter
Papildyta:
tai tada man klausimas iskilo g.gif nusipirkauu visa komplekta Zepter puodu, tai ju funkcija visu tiktai virti, negausim kepto produkto? blush2.gif Noreciau viska gaminti juose, tai kad nesigauna graziai apskrudusiu svogunu, na net nezinau? imu savo sena keptuve ir viska skrudinu, nes nenoriu virto svoguno blush2.gif ax.gif verysad.gif O atidengus keptuve nekepa!!!!! schmoll.gif . tai va kokios cia man problemeles blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
O su konsultantais taip jau yra g.gif Kad ir man, kai rašiau, kad noriu įsigyti prekę, tai pasiūlymų ir padėjėjų atliepė ir puslapyje, ir až. Bet kai sugedo daiktas ir parašiau, gal galite pasidalinti patirtimi, tai tik viena konsultantė atsiliepė (jai esu labai dėkinga, čia apie jamuna 4u.gif 4u.gif 4u.gif ), visos kitos nėrė į krūmus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]
Vat vat taip jau yra blush2.gif pinigai tai dideli, mano vyras net realiai nezino puodu kainos, blush2.gif , tenka pagudraut doh.gif , o juos tai net 4 isigijau biggrin.gif , bet uztat maista tik giria blush2.gif ax.gif tongue.gif . thumbup.gif .
Atsakyti
Skrudintas maistas, ir nesigauna toks kaip mes pripratę, tam reikalui reikalinga gera keptuvė, o ne troškintuvė. mirksiukas.gif Kas liečia sveiką maistą, tai labai thumbup.gif
Kai neturiu poreikio karbonadam ir blynams, apseinu tik su Zepter troškintuve, bet kai vyrui pabosta tenka traukt keptuvę blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jamuna @ 2008 02 06, 01:32)
Skrudintas maistas, ir nesigauna toks kaip mes pripratę, tam reikalui reikalinga gera keptuvė, o ne troškintuvė. mirksiukas.gif Kas liečia sveiką maistą, tai labai thumbup.gif
Kai neturiu poreikio karbonadam ir blynams, apseinu tik su Zepter troškintuve, bet kai vyrui pabosta tenka traukt keptuvę blush2.gif

Lina, kaip su tuo garantiniu? unsure.gif
Atsakyti

Lina, kaip su tuo garantiniu? unsure.gif
[/quote]

Dar vis laukiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

4u.gif
Atsakyti

Dar vis laukiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

4u.gif
[/quote]
Kiek jau laiko praėjo? unsure.gif
Atsakyti
[/quote]
Kiek jau laiko praėjo? unsure.gif
[/quote]

Tiksliai nepamenu doh.gif pridaviau sausio pačioj pradžioj (mano paskaičiavimais ryt bus 5 sav.). Bet kas keisčiausia, aš jokio dokumento neturiu, kad priduotas, turbūt reikės vėl konsultantei paskambinti verysad.gif
Aišku, nesinori, nieko blogo apie žmogų galvoti, bet gal dar ji užlaikė g.gif
O gal būtų galima tų meistrelių telefoną sužinoti, aš pati Jiems pabandyčiau paskambinti, paklausčiau, kaip Jiems sekasi mirksiukas.gif Iškojau internete, bet jokių kontaktų neradau verysad.gif
Atsakyti
[quote=Jamuna,2008 02 06, 00:36]
Papildyta:

Tai reiskias klaida padariau 4u.gif jei nesigauna skrudintas maistas, nusipirkau 4 puodus, tai jei visi jie troskina, doh.gif galejau tik viena pabandymui nusipirkt, vadinas suklydau blush2.gif verysad.gif
Atsakyti