[quote=mildvidz,2008 02 06, 16:21]
[quote=Jamuna,2008 02 06, 00:36]
Skrudintas maistas, ir nesigauna toks kaip mes pripratę, tam reikalui reikalinga gera keptuvė, o ne troškintuvė.

Kas liečia sveiką maistą, tai labai
Kai neturiu poreikio karbonadam ir blynams, apseinu tik su Zepter troškintuve, bet kai vyrui pabosta tenka traukt keptuvę
Papildyta:
Tai reiskias klaida padariau

jei nesigauna skrudintas maistas, nusipirkau 4 puodus, tai jei visi jie troskina,

galejau tik viena pabandymui nusipirkt, vadinas suklydau
[/quote]
klaidos tikrai nepadaret
norint apskrudinti reikia kepsniuka "paniruoti"
kada mesa naturali be priedu kepant ji paleidzia sultis ir kepsnys neapkeps.Nors truputi galima ir apgauti keptuve

idejus i karsta natur.mesos gabaleli padidinti ugni ir viena puse apkeps tik apvertus ja tada ji paleis savo sultis,bet jau maziau.
apskrudinimui

mesyte voliojam dziuveseliuose,kiausinio plakiny arba miltuos.I karsta keptuve pilam slakeli aliejaus ir dedam paniruota kepsni kuo graziausiai apskrunda,paniruota ji nepaleidzia sulciu.Kotletus kepu taip;gerai pavolioju miltuose ir dedu i karsta keptuve(be aliejaus,sausa) truputi apkepinu atidengus,o kai apverciu uzdengiu.Graziausiai apskrunda.Siaip viska gaminti siuose induose reikia ant silpnos kaitros,o kai norit apkept reikia ugni padidinti

tiesiog gaminant atidirbsit ranka

ir seksis kuo puikiausiai

as 3 paras maitinau siuksliadeze(viskas svilo) kol ismokau

dabar net atostogaut su savo puodu vaziuoju