Jamuna užvakar mums jau atvežė siurbliuką, tai kai ką jau išbandėme, bet nieko dar dorai nepadėm, nes tik ir galinėjomės tarpusavyje kas dabar siurbs
Šiaip tai aš nesu pasinešus ant tų išreklamuotų vardų ir pan. Man tiesiog reikalingas daiktas, kuris atitiktų mano poreikius, o ar jis vadinsis Audra Pufas ar Zepter tai man tas pats.
Kodėl man patiko būtent šitas siurblys? Todėl, kad jame yra garų sistema ir ji veikia puikiai

Nesu aš pamišusi dėl tvarkymosi bet kai reikia susitvarkyti tai tikrai susidūriu su problema, nes išreklamuoti Cilit Bang man jokių kalkių nešalina. Cif kalkes šalina tik nuo maišytuvų, visos kitos priemonės taip pat bevertės, tepi, trini ir visi purvynai savo vietoj

Tutto Jebbo kalkes pašalino lengvu rankos mostu.
Patinka man ir jame esantis lygintuvas. Mano ankstesnis Philipsas irgi turėjo ala garų funkciją ir pirkau aš jį būtent tokį už nemažą kainą, nes buvo žadama, kad galėsiu juo lyginti ne tik horizontalioj padėty bet ir vertikalioj. Nu žinokit, ten tuo lygintuvu gali mojuot visą dieną, kol paskaus ranka jį laikyti, o tada galėsi ramiai sau išsitraukti lyginimo lentą ir lyginti taip kaip lygino mūsų močiutės. O juk kartais tereikia, kad drabužis atgautų savo formą, kurią prarado spintoje. Dėl to tai man irgi yra svarbu.
Galbūt yra ir pigesnių analogų, aš nesidomėjau, žinau tik tiek, kad jeigu ant daikto parašyta "su garu" tai dar nereiškia, kad jis bus patogus naudoti. Juk šiais laikais per TV shopą reklamuoja ir įvairius "drugelius" kurie "Jūsų figūrą jau po kelių dienų padarys idealią" ir "Velform po kelių naktų išvaduos Jus nuo celiulito", tai iš esmės kai pats matai ką daiktas gali padaryti tavo namuose ir tave rezultatai tenkina, tai jį ir renkiesi.