QUOTE(edituk @ 2008 03 21, 11:35)
sveiki
o as noreciau papasokoti kad nusiviliau cepteriu
pirkau epiliatoriu gal pries pusantru metu,kainavo apie 300lt
uz tokia suma galejau nupirkti betkokios firmos ir pati brangiausia.
Ir ka,jis neko nedaro,norint viena koja padepiliouti reikia 30min ir tai puse plaukeliu liks

ir ka gulejo jis stalciui kol prisiminiau kad garantinis yra

galvoju pakeis gal brokas koks.pasake reikia atiduoti i ju remonta,jai ten man parasys kad negalima pataisyti tai tada pakeis i nauja

ir ka,kai atejau pasiimti tai tas vyrukas pasake kad viskas gerai tam epiliatoriui ,jie visi tokie jus jau nepirma skundziates ,bet jie kitaip neveiks
tai taip ir guli jis spintoj nes tikrai su jo neimanoma depiliuoti
gal cia tik man taip pasitaike
Ne viena tu čia tokia. Aš jau ne kartą rašiau, kad garantinis remontas vis dar tęsiasi............. jau 3 mėnuo. Ko tik nedariau, ir skambinau, sakė, pasitikslinsim ir perskambinsim, tai dar tebelaukiu..., dar kartą skambinau- atmetė, tada rašiau prašymą el.paštu- jokio atsakymo, tada rašiau raštu, ant kurio pasirašė priėmėja, ir ką.... o, gi nieko....
Tai man net įdomu pasidarė kokie žmonės ten dirba???? Kitose įstaigose tik parašai ir gauni atsakymą, o čia... Tai kam tada dar garantinis, jei daiktas dingsta kaip į vandenį, o pinigai žiaurūs. Va tau ir "ZEPTER International". Skambina, rašo, siūlo, kol nusiperki, o po to jau tavo bėdos............. Po švenčių ruošiuosi pratęsti prašymų rašymą

Labai norėčiau Zepter konsultantų pamatyti replikų į šį mano komentarą........ tik apie kokybę nebereikia, nevarkite