Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(mildvidz @ 2008 03 03, 14:01)
aciu jums vakareli ir sollo mirksiukas.gif  uz info. o tai ten flakone ir jis tiesiog purskiamas. Gal kada darysite pristatyma, visai noreciau pamatyti ax.gif  4u.gif  thumbup.gif

Mielai kvieciu i pristatyma .Pamatysi ir pajausi purskiama vandeni prisotinta deguonimi. Vanduo is Sveicarijos Alpiu kalnu nutirpusio sniego.
Atsakyti
Norėčiau paklausti, ar būna akcijos Zepterio produkcijai? Mane domina Bioptrono lempa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2008 03 03, 18:53)
Norėčiau paklausti, ar būna akcijos Zepterio produkcijai? Mane domina Bioptrono lempa. 4u.gif

Taip , buna ir akcijos , ir profesionalus mediko pristatymai.Kreipkis.
Atsakyti
GERAS PASIŪLYMAS
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tutto Jebbo su 35proc. nuolaida!!!
Rašykit į až.
Atsakyti
Noreciau kainyciu i AZ.aciu
Atsakyti
Sveiki,
balandi mielai sudalyvausciau zepter puodu ir kosmetikos pristatymuose Kaune. siaip turiu puodus, bet noreciau dasipildyt kolekcija bei domiuosi kosmetika.
Jei ka kaunietes platintojos organizuos - informuokit i az. aciu.
Atsakyti

kokios Bioptrono kainos? Gal kas su nuolaida turit?
Atsakyti
Gal kas turit stalo įrankius? kokia kaina ir kaip jie atrodo, ar sunkus?
Atsakyti
visi puodai geri,jei yra i juos ka ideti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 03 19, 17:02)
Gal kas turit stalo įrankius? kokia kaina ir kaip jie atrodo, ar sunkus?

Sveika.Pamatyt gali www.zepter.lt , com. .arba ru .Norint paciupineti juos reikia susitikti arba uzeiti i ofisa.Is kurio miesto esi? Rasyk i AZ.
Atsakyti
sveiki
o as noreciau papasokoti kad nusiviliau cepteriu verysad.gif
pirkau epiliatoriu gal pries pusantru metu,kainavo apie 300lt
uz tokia suma galejau nupirkti betkokios firmos ir pati brangiausia.
Ir ka,jis neko nedaro,norint viena koja padepiliouti reikia 30min ir tai puse plaukeliu liks cry.gif ir ka gulejo jis stalciui kol prisiminiau kad garantinis yra bigsmile.gif galvoju pakeis gal brokas koks.pasake reikia atiduoti i ju remonta,jai ten man parasys kad negalima pataisyti tai tada pakeis i nauja doh.gif ir ka,kai atejau pasiimti tai tas vyrukas pasake kad viskas gerai tam epiliatoriui ,jie visi tokie jus jau nepirma skundziates ,bet jie kitaip neveiks doh.gif blink.gif
tai taip ir guli jis spintoj nes tikrai su jo neimanoma depiliuoti verysad.gif
gal cia tik man taip pasitaike ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2008 03 21, 11:35)
sveiki
o as noreciau papasokoti kad nusiviliau cepteriu verysad.gif
pirkau epiliatoriu gal pries pusantru metu,kainavo apie 300lt
uz tokia suma galejau nupirkti betkokios firmos ir pati brangiausia.
Ir ka,jis neko nedaro,norint viena koja padepiliouti reikia 30min ir tai puse plaukeliu liks cry.gif ir ka gulejo jis stalciui kol prisiminiau kad garantinis yra bigsmile.gif galvoju pakeis gal brokas koks.pasake reikia atiduoti i ju remonta,jai ten man parasys kad negalima pataisyti tai tada pakeis i nauja doh.gif ir ka,kai atejau pasiimti tai tas vyrukas pasake kad viskas gerai tam epiliatoriui ,jie visi tokie jus jau nepirma skundziates ,bet jie kitaip neveiks doh.gif  blink.gif
tai taip ir guli jis spintoj nes tikrai su jo neimanoma depiliuoti verysad.gif
gal cia tik man taip pasitaike ax.gif  smile.gif

verysad.gif verysad.gif
Ne viena tu čia tokia. Aš jau ne kartą rašiau, kad garantinis remontas vis dar tęsiasi............. jau 3 mėnuo. Ko tik nedariau, ir skambinau, sakė, pasitikslinsim ir perskambinsim, tai dar tebelaukiu..., dar kartą skambinau- atmetė, tada rašiau prašymą el.paštu- jokio atsakymo, tada rašiau raštu, ant kurio pasirašė priėmėja, ir ką.... o, gi nieko.... blink.gif blink.gif
Tai man net įdomu pasidarė kokie žmonės ten dirba???? Kitose įstaigose tik parašai ir gauni atsakymą, o čia... Tai kam tada dar garantinis, jei daiktas dingsta kaip į vandenį, o pinigai žiaurūs. Va tau ir "ZEPTER International". Skambina, rašo, siūlo, kol nusiperki, o po to jau tavo bėdos............. Po švenčių ruošiuosi pratęsti prašymų rašymą cool.gif Labai norėčiau Zepter konsultantų pamatyti replikų į šį mano komentarą........ tik apie kokybę nebereikia, nevarkite smile.gif
Atsakyti