Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

[Juk pirkai tai su nuolaida - ar cia bloga dovane?
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 03 31, 14:54)
[Juk pirkai tai su nuolaida - ar cia bloga dovane?

Nu taip, su nuolaida blush2.gif Bet kai yra gerai, tai norisi dar geriau blush2.gif blush2.gif Taip sakant, apetitas kyla bevalgant ax.gif
Atsakyti
Parduodu "Zepter"f. masazuokli "Hand" su penkiais masazuojamaisiais pavirsiais,pakraunamas,pilna kaina-429lt.,su nuolaida-280lt. 4u.gif
user posted image
http://www.zepter-me...index.php?m=212
Atsakyti
Visoms, kurios nori gauti MixSy dovanų!!!
Dar šią savaitėlę iki Šv.Velykų užsisakius indų tik už 2700 Lt, gaunate dovanėlę mixseriuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Arba užsisakius Vacsy komplektą "Family" (kurios kaina 2619 Lt), taip pat gaunate MixSy thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
O porceliano komplektams taikoma net 20 % nuolaida thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš nusivyliau Zepter indais ir ju garantijomis. Kai pirkau, tai suokė garantija 100 metų, jei kas nutiks pakeisime, bet patikėkite, jiems nieko nenutiks. O kai palikau uzsimiršusi keptuvę įkaisti, tai dugnas išsipūte, dangčio termoreguliatorius išsilydė ir niekas man ju nekeičia. Sako neteisingai eksploatavote. Tai neperkaitink paprastos keptuvės, tai irgi laikys 100 metų. Tai kam švaistyti pinigus puodams, paskui nebus ką į tuos puodus dėti.
Atsakyti
O man šituos puodus ir mixsy padovanojo tėvai vestuvių proga , tai daugiau jokių kitų puodų ir nenaudoju, labai nuostabūs ir svarbiausia sveikai gaminu. Kai gimė mažiulis, tai garuose bulvytes, morkytes, veliau brokolius ir kitas darzoves labai greit išverda, o su mixsy puikiai sutrina. Mes dar labai megstam kokteilius is vaisiu ir kefyro plakt, lietiniams tesla plaku (kaip tik musų šeimai to indelio pakanka), o tas apvalus smulkintuvas idealiai supjausto kopūstus salotoms, cukinijas ar patisonus blynams. Pati nebūčiau išgalejus nusipirkt, bet patikėkit tai pati geriausia vestuvinė dovana. O del tos keptuves, Arba, tai nemanau kad kuri kita firma tau sumokes jei per žiopluma palikai valandai ant ugnies.
Atsakyti
QUOTE(perkunija @ 2007 04 04, 14:15)
O man šituos puodus ir mixsy padovanojo tėvai vestuvių proga , tai daugiau jokių kitų puodų ir nenaudoju, labai nuostabūs ir svarbiausia sveikai gaminu. Kai gimė mažiulis, tai garuose bulvytes, morkytes, veliau brokolius ir kitas darzoves labai greit išverda, o su mixsy puikiai sutrina. Mes dar labai megstam kokteilius is vaisiu ir kefyro plakt, lietiniams tesla plaku (kaip tik musų šeimai to indelio pakanka), o tas apvalus smulkintuvas idealiai supjausto kopūstus salotoms, cukinijas ar patisonus blynams. Pati nebūčiau išgalejus nusipirkt, bet patikėkit tai pati geriausia vestuvinė dovana. O del tos keptuves, Arba, tai nemanau kad kuri kita firma tau sumokes jei per žiopluma palikai valandai ant ugnies.

O kaip tu tuos kopustus ir cukinijas pjaustai? "Apvalus smulkintuvas" tai ta dezute plastmasine su peiliukais, ar koks nors mikserio antgalis? Jei ta dezute, taigi ji labai maza blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 04, 15:12)
O kaip tu tuos kopustus ir cukinijas pjaustai? "Apvalus smulkintuvas" tai ta dezute plastmasine su peiliukais, ar koks nors mikserio antgalis? Jei ta dezute, taigi ji labai maza  blink.gif    4u.gif

Pries dedama darzoves i smulkintuva - procesoriu supjaustyk kvadrateliais ir tilps visai nemazai .
Atsakyti
QUOTE(Arba @ 2007 04 04, 10:09)
Aš nusivyliau Zepter indais ir ju garantijomis. Kai pirkau, tai suokė garantija 100 metų, jei kas nutiks pakeisime, bet patikėkite, jiems nieko nenutiks. O kai palikau uzsimiršusi keptuvę įkaisti, tai dugnas išsipūte, dangčio termoreguliatorius išsilydė ir niekas man ju nekeičia. Sako neteisingai eksploatavote. Tai neperkaitink paprastos keptuvės, tai irgi laikys 100 metų. Tai kam švaistyti pinigus puodams, paskui nebus ką į tuos puodus dėti.

O tai nejaugi negalima visai nieko pataisyt? Ir jeigu sitaip dugnas išsipūtė, tai kuriam laikui buvai palikus tą keptuvę ant ugnies?
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2007 04 05, 10:01)
O tai nejaugi negalima visai nieko pataisyt? Ir jeigu sitaip dugnas išsipūtė, tai kuriam laikui buvai palikus tą keptuvę ant ugnies?

aš buvau palikus 3-ims valandoms ant ugnies doh.gif vištienos troškinį doh.gif ir ramiai sau išėjau žiūrėt sūnaus krepš.varžybų ax.gif
kvapiux tai nepavydėtinas verysad.gif ,bet puodą sėkmingai iššveičiau rolleyes.gif aišku pirma atvėsinau,gerai pamirkiau ir iššveičiau,puodas kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti
As tai niekaip nesuprantu. Mikseri pirkau jau pries beveik 2 savaites, sumokejau pinigelius (ne lizingu, o is karto), ir jau antra savaite niekaip negali to mikserio atvezti unsure.gif Aisku, as ne sostinej gyvenu, bet ir ne murmanske, negi taip problematiska per savaite atvest ta mikseri suknista (juk visokie bizpak'ai yra), baisi jau cia firma, kai lizingu moki, tai teisinasi, kad buhalterija sutarciu niekaip neparengia, o kai grynais sumoki, tai lenda vienon vieton, o prekes kaip nera, taip nera. Buciau zinojusi, kad niekaip pagimdyt negales, tai buciau visai nepirkusi schmoll.gif O dabar ir pinigai sumoketi, ir prekes nera. Sutikit, niekur taip nera, kad pinigus sumoki, o prekes lauki velniai zino kiek protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 05, 21:49)
As tai niekaip nesuprantu. Mikseri pirkau jau pries beveik 2 savaites, sumokejau pinigelius (ne lizingu, o is karto), ir jau antra savaite niekaip negali to mikserio atvezti  unsure.gif Aisku, as ne sostinej gyvenu, bet ir ne murmanske, negi taip problematiska per savaite atvest ta mikseri suknista (juk visokie bizpak'ai yra), baisi jau cia firma, kai lizingu moki, tai teisinasi, kad buhalterija sutarciu niekaip neparengia, o kai grynais sumoki, tai lenda vienon vieton, o prekes kaip nera, taip nera. Buciau zinojusi, kad niekaip pagimdyt negales, tai buciau visai nepirkusi  schmoll.gif O dabar ir pinigai sumoketi, ir prekes nera. Sutikit, niekur taip nera, kad pinigus sumoki, o prekes lauki velniai zino kiek  protest.gif

va čia ir aš sutinku drinks_cheers.gif nepatinka man ta pardavimo sistema schmoll.gif ilga ceremonija g.gif surašyt sutartį,išsiųst į vilnių,sulaukt atsakymo ir ilgai ir nuobodžiai laukt savo prekių blink.gif
žmogus moka visgi nemažus pinigus blink.gif ir turi dar tiek laiko laukt doh.gif
Zepter sandėliai yra tik Vilniuje,pvz. į Kauną veža tik kartą per savaitę prekes doh.gif jei žmogus sumoka ir Vilnių spėja pinigėliai pasiekt iki pirmadienio tai prekes trečiadienį pasieks Kauną,o jei ne tai dar savaitę reiks laukt doh.gif
bet ką daryt? kito būdo nėra isigyti Zepter gaminių 4u.gif tad tenka apsiginkluot kantrybe mirksiukas.gif
Atsakyti