Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(says @ 2007 03 19, 20:23)
Laba, mano keptuve jau i pabaiga, tai dairausi naujos. Mastau apie zepter. noreciau info ir kainytes i az. aciu 4u.gif

Ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 03 20, 12:22)
Ir aš  norėčiau  ax.gif

galiu pasiulyti didele(24cm.skersmuo) keptuve-troskintuva 4u.gif
pilna kaina 819lt.,su nuolaida 630lt.
user posted image
arba visai produkcija 20% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 03 20, 12:22)
Ir aš  norėčiau  ax.gif

parasiau tau i a.z
Atsakyti
QUOTE(virze @ 2007 03 20, 18:22)
parasiau tau i a.z

rasykit gi cia, kad ir kitos matytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 03 20, 20:52)
rasykit gi cia, kad ir kitos matytu mirksiukas.gif

Ka noretum suzinoti?
Atsakyti
apie keptuves/troskintuvus.gal koki greitpuodi...
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 03 21, 00:40)
apie keptuves/troskintuvus.gal koki greitpuodi...

Keptuves yra 2.7 l talpos su viena ilga rankena arba 2 mazom .Dar yra keptuve 1.5 l talpos.Del greitpuodziu - mes turim dangti ,kuris prisispaudzia prie puodo krastu ir susidaro puode slegis Vadinasi Cyncro Clic ir tinka ant visu zepter puodu kuriu skersmuo 20 cm.
Atsakyti
Mama yra įsigijusi puodus, stalo įrankius, įvairias taures, puodelius, virtuvės įrankius, MixSy, VacSy ir dar tokį dalykėlį, kuriuo išsiurbiamas oras iš maišelio į kurį įdedamas produktas. Kažkodėl dabar tokio nemačiau Zepter puslapyje schmoll.gif
Kadangi žinau kas namuose stovėjo ir tebestovi mažiausiai naudojama, ateityje pačiai bus labai lengva pasirinkti rolleyes.gif
Tiesa, dar turėjo depiliatorių, bet jis jau nebeveikia. Prieš kokius metus vežė taisyti, bet greitai vėl sugedo. Galiu pasakyti, kad juo buvo naudotąsi pakankamai ilgai mirksiukas.gif
Mano nuomone puodai ir įvairūs indai, įrankiai yra būtiniausi, labiausiai naudojami, o be visokių miksi šmiksi galima puikiai apsieiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas dalykelis apie kuri rasai -tai Hermetinis Vakumo aparatas.Jis yra, niekur nedingo,Smagu girdet ,kad yra tokiu sauniu musu produkcijos vartotoju,Saunuole mama! Manau ir tu paseksi jos pedom.
Atsakyti
Teta išvyko gyventi į užsienį ir prieš išvažiuodama padovanojo man 2 Zepter puodus, bet nepaaiškino nei kaip jais naudotis, nei kaip maistą gaminti doh.gif. Gal žinote, kur būtų galima gauti tokią informaciją? Norėčiau pradėti gaminti, bet nieko neišmanau nei apie indikatorius, nei kiek vandens pilti ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
As zepter puodu rinkini jau puse metu turiu, bet tik dabar pradedu galutinai suprast siu puodu privalumus thumbup.gif thumbup.gif Keptuve tai is viso thumbup.gif thumbup.gif daug ka joje gaminu, vistiena tai kaip orkaitej iskepa ir svarbiausia viskas be riebalu thumbup.gif Nekeisciau siu puodu i nieka wub.gif Dabar noreciau Mixy nusipirkti, gal kas galetu patart, kuo jis uz iprastinius blenderius pranasesnis? 4u.gif

Skin, parasyk man i az jei turi savo koki skaipa, pabandysiu tau padeti susitvarkyti su siais puodais, arba as tau i az parasysiu smile.gif Puikiai tave suprantu, man dar geriau buvo, platintoja man juos prakiso, o paskui vis nesurado laiko ismokyt jais naudotis. Is pradziu nieko man nesigaudavo su jais, bet kai perpratau tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys, koks zepter MixSy galingumas? 4u.gif
Atsakyti