Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko- mamos radio ryšys

Kur Kaune būtų didesnis pasirinkimas racijų? g.gif
Atsakyti
Mamytės,kus Kaune perkat racijas? g.gif
Buitinės tech.parduotuvėse yra tik Philips,dar žinau,kad ""žaislų planetoje''-Happy People galima nusipirkt,bet šioms neduoda jokios garantijos....
O kur dar?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 21, 11:29)
Pirkau Happy People raciją,bet neusprantu,ar aš nemoku su ja elgtis,ar ji veikia netinkamai  g.gif
Kartais viskas būtų lyg ir gerai,o kai kada tik sušnypščia,reaguodama į kažką ir nieko daugiau  unsure.gif
Vaiko garsą išgirstu aš pirmoji be racijos  tongue.gif o ji ir  toliau tyli arba vos trekšteli....ar jums būna taip???

O ji su laidais , ar su elementais? Mano, kai baigiasi elementai - tai durniuoja tada. doh.gif Visokie snypstimai prasideda. velgi, kai issinesi i lauka - tada i veja labai reaguoja.Bet patalpoj viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 01 28, 21:08)
O ji su laidais , ar su elementais? Mano, kai baigiasi elementai - tai durniuoja tada. doh.gif Visokie snypstimai prasideda. velgi, kai issinesi i lauka - tada i veja labai reaguoja.Bet patalpoj viskas ok thumbup.gif

Visaip bandžiau-ir su laidais ir naujas baterijas dėjau....tiesiog matėsi,kad nevisada jungiasi,nes lemputė tarpais užgesdavo...jau nebeturiu aš jos.Supratinga mamytė paėmė atgal.Dabar ieškosiu naujos su garantiniu,tada patikimiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 28, 21:30)
Visaip bandžiau-ir su laidais ir naujas baterijas dėjau....tiesiog matėsi,kad nevisada jungiasi,nes lemputė tarpais užgesdavo...jau nebeturiu aš jos.Supratinga mamytė paėmė atgal.Dabar ieškosiu naujos su garantiniu,tada patikimiau ax.gif

Gerai bent , kad atgal paeme... Sugedus, matyt, buvo. As tai be garantijos pirkau Nuke. kazkodel nedave jos. g.gif Tikiuosi, kad nesuges doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 01 29, 00:15)
Gerai bent , kad atgal paeme... Sugedus, matyt, buvo. As tai be garantijos pirkau Nuke. kazkodel nedave jos. g.gif Tikiuosi, kad nesuges doh.gif

kokią pirkai ir už kiek?O kur tas Nukas,ar kaune yra?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 29, 12:10)
kokią pirkai ir už kiek?O kur tas Nukas,ar kaune yra?

Pirkau italu firmos BBY uz 180 lt.
Apie Nuka gali info rasti cia NUKAS 4u.gif
Kaip suprantu, Kaune tik Hipp prekiauja...(As ne Kaune pirkau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 17, 21:29)
Mes turim TCM firmos su kamera. Super. Kainavo 220Lt. Ir matau ir girdziu ka vaikai veikia, o ir nereikia begt is karto, jei isgirsti pvz. kad jau pabudo. Matai ka vaikas daro smile.gif

Keliu metru atstumu perduoda vaizdo signala? Ir kur pirkote? Kaip tik planuoju tokia isigyti, tik idomu, kaip eksplotuojasi ar nesnirpsia? Aciu
Atsakyti
Noeėjau paklausti kur būtų galima įsigyti padevėta arba ne radio aukle su kamera smile.gif
Papildyta:
Noeėjau paklausti kur būtų galima įsigyti padevėta arba ne radio aukle su kamera Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti
Atsakykit man nesupratingai, ką reiškia abu mobilūs galai? koks šio dalyko privalumas? Suprantu, kad racija veiktų, reikia jungti į rozetę arba su elementais....Ar dažnai reikia keisti elementus? į ką dar reiktų atkreipti dėmesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marko&Vitka Karnišauskai: 20 vasario 2008 - 17:33
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2008 02 20, 18:31)
Atsakykit man nesupratingai, ką reiškia abu mobilūs galai? koks šio dalyko privalumas? Suprantu, kad racija veiktų, reikia jungti į rozetę arba su elementais....Ar dažnai reikia keisti elementus? į ką dar reiktų atkreipti dėmesio

"abu galai mobilūs" - ir imtuvas gali but naudojamas su elementais ir siustuvas . Buna tokiu mobiliu aukliu , kuriu vienas galas tik is rozetes veikia, o kitas su elementais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinciks @ 2007 12 21, 16:53)
As irgi labai norejau ir ieskojau video aukles. Pardavinejo internetu lygtai Audioline (neatsimenu tiksliai). Aciu pardavejui dave pabandyt, kaip veikia. Gyvenam dvieju aukstu nuosavame name, isbandem visus namo kampus. Gaila , bet geriausiai veike kai abi racijos buvo tame paciame kambaryje smile.gif Jei skirtinguosi namo galuose ar kambariuose- tai visokiu trikdziu budavo ir gerai neveike (nezinau, gal perdangos per storos ar sienos...). Tai va, video aukle nepasiteisino...
Bet isigijom radio stotele. Puiki ir uz patrauklia kaina...

Mes pirkom radio stotele Cobra, ir ka.. As vaika isgirstu pirma nei ji sureaguoja. Arba isvis nesureaguoja mad.gif

QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 18, 00:20)
Kai mažius gimė, gavome dovanų BabyOno. Galiu pasakyti, kad labai neblogai - abu galai mobilūs ir įsijungia tik tada, kai vaikas suknirkia - t.y. nešnypščia nuolat  thumbup.gif

Anksciau ir mes turejom tokia kur nuolatinis rysys yra, bet paskubejau parduot, dabar be jokios likau verysad.gif

QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 21, 12:29)
Pirkau Happy People raciją,bet neusprantu,ar aš nemoku su ja elgtis,ar ji veikia netinkamai  g.gif
Kartais viskas būtų lyg ir gerai,o kai kada tik sušnypščia,reaguodama į kažką ir nieko daugiau  unsure.gif
Vaiko garsą išgirstu aš pirmoji be racijos  tongue.gif o ji ir  toliau tyli arba vos trekšteli....ar jums būna taip???

Va apie ka as ir kalbejau, arba nejautrios, arba brokuotos.

QUOTE(deltadu @ 2008 01 29, 14:20)
Pirkau italu firmos BBY uz 180 lt.
Apie Nuka gali info rasti cia NUKAS  4u.gif
Kaip suprantu, Kaune tik Hipp prekiauja...(As ne Kaune pirkau) mirksiukas.gif

Vakar buvau Megoj, Limpopo pardej yra BBY uz 200 lygtai. Ten nuolatinis rysys, veikia 200m atsumu. Ir as apie sia galvoju.
Atsakyti