Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko- mamos radio ryšys

kanalai skirti tam, kad negaudytų triukšmo. Pabandykit pakeist kanalus (turi būti tas pats kanalas abejose dalyse nustatytas).

Mes turim Philips va tokią
user posted image

šiaip nesiskundžiu, didelių reikalavimų nekeliu. Nereikia man nei vaizdo, nei temperatūros matavimo.

Bet va, praėjus kokiem 4 mėn nuo vaiko gimimo, ėmė ir užsiraukė. Parent unit nebegaudė baby unit siunčiamų bangų. Nunešėm taisyt, gedimas netaisomas. Grąžinom į parduotuvę. Pakeitė be problemų. Tiesa, pirkom Kotrynoj, pasinaudojom pirmo apsipirkimo taikoma 15proc nuolaida.

Negalėčiau be šito daikto, įjungei ir ramu, gali dirbti savo darbus. Bute nereikėjo, nepasigedau, o dabar vaikas miega kieme ar 2 aukšte, o aš pirmam - ramu.
Atsakyti
Labukas parduodu video aukle , labai sauni, asja jau naudoju metus , nakti ypac gerai , nes miegam skirtinguose kambariuose tai viska matau bei girdziu, liuks daikciukas . Ja parsiveziau is anglijos, noreciau - 500lt. http://public.fotki....8m34men062.html
Atsakyti
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 09 08, 11:44)
Labukas parduodu video aukle , labai sauni, asja jau naudoju metus , nakti ypac gerai , nes miegam skirtinguose kambariuose tai viska matau bei girdziu, liuks daikciukas . Ja parsiveziau is anglijos, noreciau - 500lt. http://public.fotki....8m34men062.html

nauja tokia kainuoja 300lt, o cia dar padeveta sekmes pardavinejant smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Gal kuri bandete Chicco naujaja aukle? uzmaciau kaip naujiena babymarket.lt ir labai sudomino mobiliosios aukles signalo priemimo atstumas - net 300m. Gal kuri jau turite ir galite ka nors patarti, nes kaina jos prieinama ganetinai.
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2009 10 13, 18:43)
Sveikos mamytes. Gal kuri bandete Chicco naujaja aukle? uzmaciau kaip naujiena babymarket.lt ir labai sudomino mobiliosios aukles signalo priemimo atstumas - net 300m. Gal kuri jau turite ir galite ka nors patarti, nes kaina jos prieinama ganetinai.

Tai kad cia kaip suprantu visiska naujiena, bent jau babymarkete, kitur atrodo irgi nesu tokio maciusi. Tai sepju dar mamytes nera isbande, nebent kuri nors atsisiuntusi is uzsienio g.gif bet kaip bebutu as irgi noreciau isgirsti atsiliepimus apie si daikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2009 07 29, 10:57)
Vakar taip kažkaip netyčia Vilniaus Akropolyje užtikau Philips Avent SDC499 aparatą, nupigintą nuo 499Lt iki 398Lt. Kadangi iki šiol naudojome iš draugų pasiskolintą aparatą, kurį greitu laiku teks atiduoti, kažkaip susidomėjau aš šituo Philipsiuku smile.gif Greitai patikrinau per internetą kiek kitur kainuoja (~500Lt), sužinojau, kad tai topinis modelis iš SDC4xx serijos, įvertinau, kad mano Maximos AČIŪ kortelėje dar yra keletas šimtukų ir nubėgau pirkti smile.gif
user posted image

Vakar išbandžiau... Nežiūrint to, kad Maxima pardavė su numirusiai akumuliatoriais (gal pakeis?), aparatas iš tikro labai neblogas: gražus, lengvas, rodo temperatūrą, signalizuoja, jeigu temperatūra per aukšta ar per žema, reguliuojasi mikrofono jautrumas, galima vaikutį kalbinti per atstumą ar įjungti jam muzikėlę ir t.t.
Dar svarbu tai, kad jis yra skaitmeninis, DECT sistemos, dėl ko nesipjauna su kaimynų naudojamais kūdikių stebėjimo aparatais ir jo negalima tyčia ar netyčia pasiklausyti. (su sena radijuke kartais buvome priversti klausytis kaimynų vaiko verkimo ir pokalbių šalia jo... turbūt ir mus girdėjo...)

turim tokia mobilia aukle, tik paprastesne - nerodo temperaturos, negroja muzikeles, o ir kaina beveik trigubai mazesne biggrin.gif Kolkas nesiskundziam. Veikia puikiai, svariai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2009 10 15, 13:06)
va pasiziurek cia:
tikrai su pasais, atestacijomis:
aukle

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oj joljo reklamyte karoliuko stumia grazu ziureti tongue.gif
Bet kokius atveju, si aukle man nekelia pasitikejimo, nes vardas nezinomas...as geriau rinkciausi kokia chicco easy listening, o be to ir kaina jo mazesne, maciau uz 149 litus siuo metu paimtum ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sange @ 2009 10 13, 19:43)

Na nezinau, mano akim ziurint, tai brangokokai moketi uz aukle 314 litu, aisku cia naujiena, tai reiktu palaukti kol biski pakris kainyte. O dizainas man jos tai patiko nieko negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ice_Tee_: 15 spalio 2009 - 14:42
na taip brangokas daiktas, bet ir atstumas veikimo didelis net 300 metru, tai jei vaikutis viduj miega, o jus lauke kur kuiciates, tai tikrai naudingai. Nes kitos tos aukles tai veikia ten 50-100 metru ir fsio.. doh.gif o mes kai gyvenam nuosavam name tai mum praverstu toks daiktas smile.gif aisku gal ir gerai sakot, kad reiktu palaukti kol kainyte pakoreguos biggrin.gif
Atsakyti
Pareklamuosiu ir as mobiliaja aukle tongue.gif
Veikimo atstumas iki 800 metru + saugi naudoti, atlikti oko testai ivertinta labai gerai smile.gif
user posted image

Aprasymas cia :
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1

oko testu rezultatai :
http://www.test.de/t...305122/1305138/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 16 spalio 2009 - 19:22
Na nezinau man sito kaina beveik 300 litu irgi atrodo daugokai, visgi linkusi pasilikti prie patikrintos firmos Chicco Easy listenig, per pus pigesne, o man ir nereikia, kad ta mobili aukle siektu beveik kilometra biggrin.gif
Atsakyti
mes naudojam fisher price mobiliaja aukle, tai superinis dalykas gyvenant name thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif
Gal kas patars man blush2.gif nusipirkau padeveta mobilia aukle su kamera ir gailiuosi nezmoniskai verysad.gif Vaizdas kai kada trukineja verysad.gif o garsas cirskia,jei vaikas verks tai negirdesiu per toki cirskima verysad.gif Gal kazka pareguluot reikia?
Atsakyti