Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko- mamos radio ryšys

Na as kiek isieskojau, geresnio nei sis variantas neradau, ties juo ir apsistojom Philips-Avent 4u.gif

Angl. isvardinti privalumai:

Zero Interference
Highly Portable
330 Meter Range
Humidity Sensor
Temperature Sensor
Sound Lights
Microphone Sensitivity Adjustments
Audible Link Indicator
Two-Way Sound Transmission
Belt Clip
2 Year Limited Warranty

user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ruosiames pirkti galbut deveta "aukle" . gal kas galit patarti kokios firmos kokybiskiausios jos? kazkaip uzmaciau phillips, kaip jos?
Atsakyti
Gal kas turit Tomy Audi Premium Advance aukle? Noreciau atsiliepimu.. 4u.gif
Atsakyti
Laba, norėčiau pasiteirauti, ar kas naudojate tokį komplektuką, kuriame yra sensorinis padelis? Ar laikot jį po čiužinuku ištisai? Kaip manot, ar nekenkia/nežalingos tos bangos mažyliui? Ačiū.
Atsakyti
As naudojau tomy mobilia aukle, galima su laidu arba elementais, superinis dalykas. Net vaikuti mieganti palikdavau kambaryje, o as kieme su aukle girdedavau kai jis kvepuoja. Labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas naudoja ne vaikiskas mobilias aukles, bet racijas? Butu idomu isgirst atsiliepimu.
Bandau apsisprest ar mobilia aukle pirkti ar racija. Daug kas sako, kad mobiliu aukliu problema, net ir rimtu firmu, brangesniu - prastai traukia per kliutis (jei nuo vaiko skiria kelios sienos). Planuojam isvyka, atostogausime sodyboj, aisku noresis pavakarot ilgiau, bet veiksmas vyks kitame name nei miegosim. Nors ir salia, bet bijau kad netrauks nes neprasimus per kelias sienas... Aisku, vaikiska mobili aukle turetu daugiau visokiu patogumo funkciju, bet man svarbiausia, kad trauktu be problemu visur it visada.
Labai noretusi isgirsti atsiliepimu tu, kas naudoja racijas. Kokie +, kokie -
Aciu!
Atsakyti
Kikile, kiek teko girdėti mobilios auklės specialiai pritaikytos kūdikiams. Na, jos "sveikesnės" mastau.gif , o racijos/jų bangos neskirtos vaikams g.gif . Aišku, jei reikia kartui kitam tokio ryšio, tai nieko tokio, bet pirkti "arba arba"... Aš tai nerizikuočiau schmoll.gif .
Bet gal bus ir kitokių atsiliepimų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 06 15, 09:36)
Kikile, kiek teko girdėti mobilios auklės specialiai pritaikytos kūdikiams. Na, jos "sveikesnės" mastau.gif , o racijos/jų bangos neskirtos vaikams g.gif . Aišku, jei reikia kartui kitam tokio ryšio, tai nieko tokio, bet pirkti "arba arba"... Aš tai nerizikuočiau schmoll.gif .

Aciu labai uz komentara! 4u.gif
Vakare pasikonsultuosiu su vyru apie tas bangas, jis fizika ismano, tai paaiskins smile.gif
O pirkti planuojam ne vienam kartui, tad jei jau paaiskes, kad tikrai ten "piktos" bangos racijose, nebereiks sukt galvos - vaikui tikrai nekenksim ir nusipirksim daikta pagal tikraja paskirti. Tik vis bijau, kad netrauks per kelias storas namu sienas...
Laukiu daugiau patirciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 11 08, 21:39)
Dauguma mobiliu aukliu reaguoja i ivairius trukdzius, kitas bangas: mikrobangu krosnele, mobiluji telefona kitus prietaisus. Todel ir garsas bei vaisdas trukcioti gali.
Kitas dalykas, reikia nureguliuoti kanalus ir atsirinkti kuris yra geriausios kokybes.

Musu "auklyte"taip pat "truksmaudavo",per trugdzius sunkiai garsas "prasimusdavo" (atrodo issirinkom patikima videoaukle, vokiska Multifon, STABO firmos), Vyras paekspermentavo su laidais ir su baterijom. Pasirodo truksmas girdisis tik naudojant is tinklo, su baterijom trugdziu nebelieka, vaizdas ir taip ir taip geras , tik kanalus tuos pacius nustatyti reikia. Tad pabandykit toki varijanti. Zinoma geriausia akomuliatoriai, nes paprastos greit gali issikrauti.
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2010 01 14, 20:23)
Radau idomu daikta vienoje e-parduotuveje: Elektroninis triukšmo arba verksmo detektorius, kuris atlieka aukles funkcija. Gal kuri jau bandete ir turite atsiliepimu apie si irengini?
user posted image

Sveikos, čia yra tokių detektoriukų.
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 06 15, 09:36)

Tai stai, po ilgu svarstymu ir dvejoniu visgi apsisprendem, kad tikrai vaikiskos aukles saugiau nei paprastos racijos. Kaip man paaiskino, ju veikimo principas lygiai toks pat, tomis paciomis bangomis veikia, tik vaikisku aukliu spinduliavimas gerokai mazesnis. Del to ir traukia gerokai maziau nei racijos, na, bet jei kalba eina apie sauguma ir poveiki sveikatai, tai nusprendem i racijas nebeziureti.

Isigijome Chicco Baby Control Digital mobilia aukle. Skaitmenine, todel nesipainioja kanalai, negaudo pasaliniu garsu. Man labai patiko, kad yra ispejamosios lemputes, kurios zybsi nuo menkiausio garselio kambary (zinau net kada vaikas ant sono apsiverte smile.gif ). Atgalinio rysio kol kas neprireike. Dar mano manymu didelis pliusas - pakraunama baterija, kuri tikrai gerai laiko. Naudojau kasdien bent 2 val pietu miego metu ir vakarais dar po 2-3val, kroviau po 5 dienu, ir tai dar ne galutinai issikrovus buvo. Ir traukia puikiai, per keleta sienu ir kliuciu. Labai dziaugemes pavykusiu pirkiniu.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
ieskau mobilios aukles (naudotos), pageidautina su vaizdeliu, su baterijom ir su laidais;) apie jas ne gaug ka nutuokiu, tad siulykit ivairius variantus:)
Is anksto aciu, kas atsilieps:) rolleyes.gif
Atsakyti