QUOTE(Unregistered @ 2010 06 15, 09:36)
Kikile, kiek teko girdėti mobilios auklės specialiai pritaikytos kūdikiams. Na, jos "sveikesnės"

, o racijos/jų bangos neskirtos vaikams

. Aišku, jei reikia kartui kitam tokio ryšio, tai nieko tokio, bet pirkti "arba arba"... Aš tai nerizikuočiau

.
Bet gal bus ir kitokių atsiliepimų

.
Tai stai, po ilgu svarstymu ir dvejoniu visgi apsisprendem, kad tikrai vaikiskos aukles saugiau nei paprastos racijos. Kaip man paaiskino, ju veikimo principas lygiai toks pat, tomis paciomis bangomis veikia, tik vaikisku aukliu spinduliavimas gerokai mazesnis. Del to ir traukia gerokai maziau nei racijos, na, bet jei kalba eina apie sauguma ir poveiki sveikatai, tai nusprendem i racijas nebeziureti.
Isigijome Chicco Baby Control Digital mobilia aukle. Skaitmenine, todel nesipainioja kanalai, negaudo pasaliniu garsu. Man labai patiko, kad yra ispejamosios lemputes, kurios zybsi nuo menkiausio garselio kambary (zinau net kada vaikas ant sono apsiverte

). Atgalinio rysio kol kas neprireike. Dar mano manymu didelis pliusas - pakraunama baterija, kuri tikrai gerai laiko. Naudojau kasdien bent 2 val pietu miego metu ir vakarais dar po 2-3val, kroviau po 5 dienu, ir tai dar ne galutinai issikrovus buvo. Ir traukia puikiai, per keleta sienu ir kliuciu. Labai dziaugemes pavykusiu pirkiniu.