Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko- mamos radio ryšys

QUOTE(IceDragon @ 2010 09 18, 20:44)
Sveika .Pas mane Philips kelis postai atgal jau kelis dalykus rasiau koki medeliuka turiu.Kitu esu nebandzius.Bet sita kraunasi ant stovelio..Viduj 3 AAAbaterijos.pakrauna mazdaug isbuna apie 4 val.tada vel dedi ant stovelio, arba gali visada but.. jei reikia apsiim, nusiimi ir nesiojies.. ax.gif  manau labai ekonomiska, nes susitaupo labai daug pinigu ant betriju, jei jos nekraunamos.. o jei reikia kraut, lipiau nusipirk kraunamu bateriju, pakrovinkiu, . ax.gif  kai isikrauna, arba kazkas nutinka pas vaika kur padeta , jinai pypsi,  bigsmile.gif ir labai ikyriai, ir pakankamai garsiai  bigsmile.gif

sekmes isirenkant 4u.gif

Aciu uz atsakyma. Bet sitie kaip ir brangoki. Gal kas atsilieptu ir papasakotu apie tuos paprastesnius PHilips, taip pat lauksiu atsiliepimu ir apie Tomy racijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2010 09 18, 16:54)
sveikos
kaip tik ieskau mobilios aukles, bet kadangi pirma karta, tai nelabai apie jas nusimanau g.gif
Pasiskaitinejus susidariau nuomone, kad geriausios yra Philips ir Tomy. Tik dabar klausimukai tokie-ar yra jose signalas, kad kuri is tu raciju issikrovus ar nera rysio ir kiek laiko baterijos(nes kai kuriom tai sako tik spek keisti;dar sako gerai, kai pacios racijos yra kraunamos).
Zodziu, kas turite sias "aukles", gal pasidalinsite savo patirtimi-busiu labai dekinga 4u.gif

Sveika,kaip tik pardavinėju Tomy raciją,mums puikiai atitarnavo du metus, vasarą galima palapinėje miegantį palikti ir nueiti 300 m į šoną. Mūsų galima naudoti su baterijomis arba laidais,pačios nepasikrauna,tai pirkdavom Energiser baterijas,kad ilgiau laikytų,nuosavame name auginant vaiką - tai didelis padėjėjas man buvo thumbup.gif
Mūsų tokia,jei ką domins daugiau info ,rašykite a.ž.
user posted image
Atsakyti
labutis, turiu klausimėlį ax.gif ar yra normalu kai racija įjungta per tėvų dalį girdisi kaip kad būtų radiją kai nustatinėji, na toks šnypštimas. šiaip viskas veikia, garsą gerai gaudo, net lauke miauksintį katiną išgirdau doh.gif tai bėgau žiūrėti galvojau įlipo lotuliukas.gif bet va tas garsas ax.gif tai truputį erzina (turiu Tomy) ar turi būti tylu ir kai tik vaikas jau bruzda, šneka ar verkia tada girdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 09 27, 11:51)
labutis, turiu klausimėlį ax.gif ar yra normalu kai racija įjungta per tėvų dalį girdisi kaip kad būtų radiją kai nustatinėji, na toks šnypštimas. šiaip viskas veikia, garsą gerai gaudo, net lauke miauksintį katiną išgirdau  doh.gif  tai bėgau žiūrėti galvojau įlipo lotuliukas.gif  bet va tas garsas ax.gif  tai truputį erzina (turiu Tomy) ar turi būti tylu ir kai tik vaikas jau bruzda, šneka ar verkia tada girdi g.gif

Pas mus taip pat TOMY aukle, tai lygiai taip pat viskas girdisi...kiekvienas krebzdejimas, kiekvienas suns sulojimas ir pan. Bet man asmeniskai tas netrukdo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 27, 21:40)
Pas mus taip pat TOMY aukle, tai lygiai taip pat viskas girdisi...kiekvienas krebzdejimas, kiekvienas suns sulojimas ir pan. Bet man asmeniskai tas netrukdo.  smile.gif

na man tie krebždėjimai (na garsai kuriuos pagauna) netrukdo, bet va tas pastoviai ale šnypštimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 09 27, 20:47)
na man tie krebždėjimai (na garsai kuriuos pagauna) netrukdo, bet va tas pastoviai ale šnypštimas g.gif

Na, pas mus tai labai retai tas snypstimas buna, cia ko gero, kai kazkokia "banga pagauna" ne ta... g.gif Bet kad istisai, tai nebuna. Daugiau buna tyla, tai kartais galvoju, kad neveikia racija, bet kai koks suo suloja, tada suprantu, kad tikrai veikia. biggrin.gif
Atsakyti
mes naudojam Chicco Classic-necirskia, ir mums per akis vienos puses rysio
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2010 09 18, 16:54)
sveikos
kaip tik ieskau mobilios aukles, bet kadangi pirma karta, tai nelabai apie jas nusimanau g.gif
Pasiskaitinejus susidariau nuomone, kad geriausios yra Philips ir Tomy. Tik dabar klausimukai tokie-ar yra jose signalas, kad kuri is tu raciju issikrovus ar nera rysio ir kiek laiko baterijos(nes kai kuriom tai sako tik spek keisti;dar sako gerai, kai pacios racijos yra kraunamos).
Zodziu, kas turite sias "aukles", gal pasidalinsite savo patirtimi-busiu labai dekinga 4u.gif

man labai aptiko Baby ono aukle, o kas svarbiausia, akd isidejus pakraunamas baterijas, labai patogu buvo naudoti. Nes:
kai ijungdavau i rozete, jos automatiskai karudavosi, kai isjungdavau is tinklo, pakankamai ilgai veikia be laido.
Abi dalys veike ir su laidu ir be laido, ir kaina labai labai prieinama. bigsmile.gif
Atsakyti
uij, zioplas as vaikas blush2.gif atsakyma i savo klausima radau kelios zinutes atgalios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1rma: 04 spalio 2010 - 08:10
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 07, 12:07)
Man tai aktualiausia buvo kuo didesnis rysio atstumas, kadangi gyvename nuosavame name. Isigijom TOMY mob. aukle ir esam labai patekinti. Yra sviesele, termometras, nesiojama tevu racija, atstumas 250m, 2 dazniai. Zodziu, mums pats tas ko ir reikejo. Gal kitos mamos gales papasakoti apie kitas aukles kas ir kaip, susideliosit reikiamiausius priortetus ir issirinksite.  mirksiukas.gif Sekmes issirenkant tinkamiausia ir Jums priimtiniausia varianta.  4u.gif

aciukas 4u.gif pasiskaiciau ir daugiau apie ja, turbut jos ir ieskosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2010 09 17, 14:38)
mes turim Baby Ono, pati pigiausia varianta, tai ten yra lemputes, kai tik koks surmuliukas pasigirsta,
tuoj lemputes sumirgsi.....ir as jau zinau, kad vyksta kambaryje judejimas.

QUOTE(joljo @ 2010 09 29, 23:08)
man labai aptiko Baby ono aukle, o kas svarbiausia, akd isidejus pakraunamas baterijas, labai patogu buvo naudoti. Nes:
kai ijungdavau i rozete, jos automatiskai karudavosi, kai isjungdavau is tinklo, pakankamai ilgai veikia be laido.
Abi dalys veike ir su laidu ir be laido, ir kaina labai labai prieinama. bigsmile.gif

o atviroje erdvėje ar bandėte, lauke....?kiek traukia?
man aktualu, nes norime į sodybą, o ten didelis plotas, daug medžių pastatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte sesyte @ 2010 10 04, 14:53)
o atviroje erdvėje ar bandėte, lauke....?kiek traukia?
man aktualu, nes norime į sodybą, o ten didelis plotas, daug medžių pastatų smile.gif

Gyvanam nuosavam name, 3 aukstu::: g.gif
vaikas daznai miega kieme 4u.gif
aukle tarnauja puikiai: viska girdziu, biggrin.gif
Atsakyti