QUOTE(lady.di @ 2009 02 19, 20:19)
ir as gimdziau "Mazylyje". Deja mano prisiminimai ne kokie... Nenustate disproporcijos tarp vidinio kaulinio dubens ir kudikio galvytes...norejau sekcijos. gydytojai pasitare ir mane itikino, kad laisvai pagimdysiu(pagal sudejima sprende). taike daline nejautra, leido skatinamuosius. pradzioje buvo viskas neblogai veliau komplikavosi. pamenu krauju aptaskytus veidus, ekskalatoriu, zodzius "kerpam,kerpam", pulka daktaru ir snapsu smirdinti stora daktara kuris uzvirtes spaude pilva...vaikas eme dusti. dare skubu pjuvi...vaikas gime sveikas, bet galva paspausta(nuo ekskalatoriaus). as sudirbta visiskai(uodega rankom sudraskyta, susiuta, pilvas pjautas susiutas, nekalbant jau apie visus kitus pogimdyvinius sunkumus...) pamenu pirmi zodziai vyrui buvo:"teveli, daugiau vaiku nebus"... o savo vaika pamaciau is namiskiu paskutine, kadangi abi buvom per silpnos bendrauti. prie viso to dar vaikui galvoj nuo to traukimo ekskalatoriu pradejo rinktis vandenukai. tai gerai kad radom protinga daktare kuri pastebejo tai laiku, o galejo issivystyt vandene. dabar atrodo esam sveikos, jei visa tai neatsilieps ateityje.daugiau nei gimdymu, nei vaiku tikrai nenoriu, o laiko praejo tikrai daug - nes tai buvo mano gyvenimo kosmaras...
Tikrai košmarą teko patirti...

Tik džiugu, kad pati ir mergaitė esate sveikos
Įtariu kas tas daktaras, smirdintis šnapsu, bet gal be pavardžių apsieisim. Teko ir man su juo susidurt