Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na aš visada lyginu savo mažiaus rubelius biggrin.gif taip tikrai graziau bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2006 03 25, 15:28)
blush2.gif bet praktiskai nieko nelyginam. Reik moket isdziaustys skalbinius taip, kad jie atrodytu thumbup.gif  isdziuve mirksiukas.gif Na, kelnes tai tenka palyginti, bet ir tai nevisada...

del dziaustymo tai sutinku drinks_cheers.gif dar priklauso ir nuo to, ar netingi laiku nuimt nuo dziovykles cool.gif as daznai pamirstu ir tada jau su purkstuku lygint reikia blush2.gif
Atsakyti
Nemegstu lyginimo ax.gif Tad lyginu tik jei reikia y koky baliu. Dukrytes dar ne vieno rubelio nesu lyginusi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
vaikui beveik 7mėn.,bet aš visviena lyginu viska.
Atsakyti
As lyginau pries vaikui gimstant. Tikriausiai labiau del to, kad pati zinociau, ka turiu wink.gif O siaip tai galvoju, kad geriau yra dazniau skalbti, nei lyginti. Skalbimui naudoju biologiskus miltelius ir minkstikli. Neturiu "alergijos" lyginimui, bet manau, kad tai yra isties daug laiko sueikvojantis ir veik nereikalingas darbas.
Atsakyti
Nelyginu nei rubeliu, nei patalynes... blush2.gif Bet po skalbimo viska sumetu i dziovintuva, kad issikaitintu...
Atsakyti
Dukrytei beveik 7men., tad vis dar lyginu ir lyginsiu it drabuzelius ir patalyne, nes man kazkaip maloniau atrodo thumbup.gif . Taip pat lyginu ir savo drabuzius(net kojines ir apatini trikotaza) bei patalyne (nors vyras liepia atsisakyti patalynes lyginimo rolleyes.gif )
Atsakyti
Patalynę lyginu. Man ir pačiai mieliau miegoti švariuose, išlygintuose pataluose, nebent patalynė- glamžyto audinio.
Atsakyti
QUOTE(praeiviene @ 2006 03 31, 07:14)
Taip pat lyginu ir savo drabuzius(net kojines ir apatini trikotaza) bei patalyne (nors vyras liepia atsisakyti patalynes lyginimo  rolleyes.gif )

nu su patalyne tai .. siaip ja lyginti visiska nesamone g.gif ale as ir ja lyginu doh.gif ta viena nakti, kai isivelki svaria, taip fain.. wub.gif
Atsakyti
Aš irgi lyginu viską - ir patalynę ir rūbelius, ir palytes (ant vystymo stalo) bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai ir viską,negi sunku.... g.gif o mažylio kuneliui tai tikrai maloniau ax.gif
Atsakyti
Mes tai lyginame viska, juk karstis naikina visas bakterijas tongue.gif
Nors kazkur skaiciau, kad islyginti rubeliai prasciau sugeria, todel nereiketu ju lyginti unsure.gif
Bet as tiksrai visada lyginsiu, juk maloniau apsirengti islygintus rubelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti