Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ziuziu @ 2006 04 01, 17:44)
kad islyginti rubeliai prasciau sugeria, todel nereiketu ju lyginti unsure.gif

hm .....ką prasčiau sugeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2006 04 01, 17:01)
hm .....ką prasčiau sugeria g.gif

gal prakaita turejo omeny g.gif ar siaip apsilaistyma jei vaikui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 01, 22:09)
gal prakaita turejo omeny g.gif ar siaip apsilaistyma jei vaikui hihihi.gif

Niu tai tikriausiai mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
As tai irgi viska lyginu, o ypac mazyles. Savo tai nelyginu tik patalynes, ir tai tik neseniai pradejau nelyginti. Anksciau lygindavau kaip kazkuri rasete ir kojnes ir triusikus, o dabar visai nebeturiu laiko.
Atsakyti
ai as tai kazkaip nelyginu blush2.gif nes neturiu tam laiko ir siap tai turbut pats nemegstamiausias mano darbas doh.gif
Atsakyti
O as tai viska viska lyginu blush2.gif nors ir labai nemegstu tai daryti smile.gif
Atsakyti
Lyginu viska. Ir mazylio rubelius, ir savo patalyne (negaleciau ant nelygintos net gultis), net ir kojines, ir triusikus. Man ir laiko neuztenka, bet....na negaliu su suglamzytais rubais vaiko rengti...
O kad laiko neuztenka, cia tik pasiteisinimas. Vat dabar galeciau eiti ir islyginti rubu kalna, bet neeee.....geriau SM sedziu ax.gif taip, kad...... lotuliukas.gif maziau kalbu-daugiau darbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 04 02, 11:48)
O kad laiko neuztenka, cia tik pasiteisinimas. Vat dabar galeciau eiti ir islyginti rubu kalna, bet neeee.....geriau SM sedziu ax.gif  taip, kad...... lotuliukas.gif  maziau kalbu-daugiau darbu thumbup.gif

drinks_cheers.gif nu siaip tai pritariu irnesakyk.gif ale norisi ir sau demesio skirt mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai irgi savo maziukui lyginu drabuzelius. Pritariu Svelni, kad negaleciau sunelio rengti nelygintais drabuzeliais...smile.gif
Atsakyti
neįsivaizduoju, kaip vaikas ir aš pati galėčiau miegoti nelygintoje patalynėje ar rengtis nelygintais drabužiais rolleyes.gif
man nemalonu, o ir kai pamatai nelygintais drabužėliais aprengtą vaiką, kažkaip nesmagu...

Atsakyti
na, kojinių ir triusikų nelyginu biggrin.gif bet šiaip lyginu viską. man nemalonu, kai nelyginti drabužiai. ir tiesą pasakius, labai netvarkingai atrodo g.gif
Atsakyti
Aš jau esu minėjusi, kad nelyginu ax.gif Nežinau gerai ar ne, bet prisiskaičius apie perdidelį elektrostatinį krūvį lyginant, dar kai drabužiai ant manę „šaudo“ smile.gif nenoriu. Patalyne skalbti stengiuosi kai būna vyras namuose, gerai ištampom, gražiai sulankstom ir padžiaunam. Išdžiūna beveik kaip lyginta biggrin.gif Lyginu tik viršutinius rūbus kurie matosi tongue.gif
Atsakyti