Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aga, man irgi smagiau mirksiukas.gif
Zinau, kad daug moteru nemegsta lyginimo, o man visai patinka lygint ax.gif
Atsakyti
Man irgi smagiau i islyginta drabuzi ir paziureti, ir ji apsivilkti. Bet va paciai lygint doh.gif blush2.gif
Atsakyti
kol buvo maziukas lyginau apatinius rubelius, pataline.. Dabar labai retai, nebent buna tikrai susiglamze.. Tikrai ne is tingejimo, tiesiog ir taip gerai, o gal jau taip ipratome.. g.gif smile.gif
Atsakyti
iki metu lyginau visus drabuzelius, dabar jau ne blush2.gif nebent kokius marskinukus rolleyes.gif nemegstu sito darbo blush2.gif
Atsakyti
anksciau lyginau bet dabar tik tuos kurie susiglamze nes lyginimas doh.gif
Atsakyti
As dazniausia lyginu,nes nelyginta net nemalonu aprengti ir isvaizda ne ta rolleyes.gif
Atsakyti
iki metuku visus drabuzelius lyginau o dabr tai ne schmoll.gif nebent labai jau buna susiglamzes ax.gif
Atsakyti
Aš tai lyginau ir visada lyginsiu, nesuprantu kaip galima apsirengt nelyginta rūba... g.gif
Atsakyti
as niekad nelyginu nei savo, nei vyro, nei vaiku schmoll.gif kol leliukai buvo, iki kokiu 3men tik lyginau. as net marskiniu nelyginu schmoll.gif kai pasakiau vyro pusbrolio zmonai (ji ziauri pedante) kad nieko nelyginu, tai jai net zandikaulis atvepo, sako: eik tu, niekad nepasakyciua kad tu nelygini blink.gif as iskalbtus dar slapius pries dziaudama ispurtau, patampau pries padziaudama, kad issilygintu rauksles ir graziai isdziutu ax.gif ir naudoju svelnius skystus skalbiklius, nenaudoju milteliu, tai drabuziai buna svelnus, minksti, audinys nesukieteja. jei kokie marskiniai,svarkeliai, tai dregnus ant pakabos pakabinu, apykakles suformuoju ir psio.
o kazkada paprasiau kad vyras isdziautu, taj taip pasigailejau doh.gif teko viska lyginti, nes siaubiakas kokie buvo susiglamze, nu nemoka dziaut jis ir viskas. dar isbariua kad neispurte pries dziaudamas, tai sako: tai kad ispurciau doh.gif jau tie vyrai...
Atsakyti
Visada lyginu vaiko rubus, nors lyginimo nemegstu, bet kai jau supykstu ant ko, galeciau wisu kaimynu rubus islygit biggrin.gif
Atsakyti
kai buvo maža lyginau, bet dabar kai tinka dydžiai, tai skalbimo metu išsilygina ir po to gražiai sudžiaustau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai kudikiukas budavo tai nelygindavau, o dabar visalaik islyginu.
Atsakyti