Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kai kūdikėlis buvo, tai visi drabužėliai buvo lyginami, tik ne aš juos lygindavau, o mano močiutė biggrin.gif Kadangi man dar studijas reikėjo baigti, tai mano močiutė manęs pagalėdavo ir išlygindavo ax.gif
Dabar lyginu visus, išskyrus pėdkelnes
Atsakyti
Lyginu tik ta ka reikia, nes labai jau nemegstu lyginti blush2.gif
Atsakyti
As lyginu visada ir visus vaiko(ir savo)drabuzelius,nepaisant kiek jis juos nesios,ar pusvalandi ar pusdieni ar diena.man vaikas su lygintais ir svariais drabuzeliais atrodo tvarkingesnis.
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 03 18, 09:31)
Kai kudikiukas budavo tai nelygindavau, o dabar visalaik islyginu.

O kodel pasikeite iprotis? g.gif
Sakyciau mazulio kudikelio rubelius yra daug svarbiau islygint (ir su garais), del odeles rupesciu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 03 18, 10:03)
As lyginu visada ir visus vaiko(ir savo)drabuzelius,nepaisant kiek jis juos nesios,ar pusvalandi ar pusdieni ar diena.man vaikas su lygintais ir svariais drabuzeliais atrodo tvarkingesnis.

100% sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi lyginu visada ir visus rūbus, o visa apranga keičiu kasdien. Aš kažkaip negaliu antrą kartą tuos pačius drabužius užvilkti savo meilei doh.gif , tai visi rūbai ir pižamos yra tik vienam kartui, po to vėl skalbti ir lyginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2007 03 16, 21:15)
Sveikutes,
turbut ne viena laukdama vaikelio ir besiruosdama jo atejimui, visus pirktus rubelius skalbia, lygina, lanksto, graziai sudelioja wub.gif
O kaip dabar? Kai vaikuciai jau paugeje... Ar lyginat ju rubelius, patalyne?
Mes lyginam ir dabar abieju vaikuciu rubelius, tiek apatinius, tiek virsutinius bigsmile.gif  Nemanau, kad lyginimas atima puses dienos laiko... Rubeliai buna minksteni, mielesni akiai ax.gif

Musu suneliui jau 1 m. 7 menesiai. Nors ir nelabai megstu lyginti, iki siol lyginu beveik visus vaiko rubelius.
Atsakyti
As visada lyginu! Net tuos rubelius islyginu kuriuos isaugom ir tada sudedu i maius kitam mazyliui biggrin.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
iki kokiu 6 men lyginau visus. kai eme sliauziot ir ropot...tai isvis beviltiska.tik aprengi,ir jau murzinas,mesk plaut. o ir laiko maziau turiu,tad saves neapkraunu.be to,pas mus dauguma drabuzeliu mazai glamzosi. netureciau ka veikt,tai ir mazgi lyginciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada viska lyginu. Na, tik kojinių ne... Man medžiaga po lyginimo daug malonesnė būna, o ir susilanksto drabuželiai tvarkingiau.
Atsakyti
QUOTE(Angel* @ 2007 03 21, 13:42)
iki kokiu 6 men lyginau visus. kai eme sliauziot ir ropot...tai isvis beviltiska.tik aprengi,ir jau murzinas,mesk plaut. o ir laiko maziau turiu,tad saves neapkraunu.be to,pas mus dauguma drabuzeliu mazai glamzosi. netureciau ka veikt,tai ir mazgi lyginciau  lotuliukas.gif

Patikek, su dviem ir dar mazais vaikais tikrai yra ka veikti mirksiukas.gif Man tiesiog maloniau ir graziau atrodo vaikas islygintais rubais mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat lyginu visus maziulio rubeliu,kazkaip maloniau,o ir tie rubeliai tokie mazuciai 4u.gif
Atsakyti