Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(monyte @ 2007 03 23, 18:05)
Lyginu ir kojinytes lyginu,bet tik leliuko,nei savo,nei vyro, nei sunaus kojiniu ne.

ash tai lyginu kai nusiperku ar gaunu dovanu nenaujus, tada išplaunu ir išlyginu, ir dar karta lyginu kai perleidziu juos kitai mamai, o šiaip niekad nelyginu. As nei sau nei vyrui nieko nelyginu. Na dukra turi pora sijonu kurie glamzosi, tai tenka i metus kokis 6 kartus lygintuva išsitraukt...ne ne aš tai tingiu tuo užsiimt
Atsakyti
Na kaip ir nemegstu lygint, bet ir nelygintu drabuziu nemegstu ax.gif
Taigi lyginu lyginu ir dar karta lyginu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liseklis: 23 kovo 2007 - 20:05
as lyginu ir vaiko ir savo ir vyro drabuzius,man negrazu kai rubai suglamzyti kad ir po namus,atrodo nesmagus net.as uz lyginima thumbup.gif thumbup.gif jo laiko tai atema tas lyginimas,bet paskui malonu drabuzi detis,tai kad laiko uzimtu maziau as patalynes pradejau nebelyginti. biggrin.gif
Atsakyti
Lyginau, kol zuikiui suejo 3 menesiai ir jo rubelius ir patalyne, dabar retai - dziovintuvas taip isdziovina, iskedena rubus ir patalyne, kad ir lygint nereikia
Atsakyti
nu suprantu kai vaikiui lyginama ir dar vyrui marškinius, bet ka jūs dar lyginat, pas man nera jokiu drabužių kurie lamdosi, o tai kas per medžiagos, linas? o iš ko dar gali būt? šilkas?
Papildyta:
QUOTE(Vilka @ 2007 03 24, 22:39)
nu suprantu kai vaikiui lyginama ir dar vyrui marškinius, bet ka jūs dar lyginat, pas man nera jokiu drabužių kurie lamdosi, o tai kas per medžiagos, linas? o iš ko dar gali būt? šilkas?

ai dabar pagalvojau kad bliuzkos ir priedai prie kostiumu ir jie patys..nu jo
aš tokių nenešioju..darbe nereikia
Atsakyti
[quote=Gajka,2007 03 18, 00:01]
as niekad nelyginu nei savo, nei vyro, nei vaiku schmoll.gif kol leliukai buvo, iki kokiu 3men tik lyginau. as net marskiniu nelyginu schmoll.gif kai pasakiau vyro pusbrolio zmonai (ji ziauri pedante) kad nieko nelyginu, tai jai net zandikaulis atvepo, sako: eik tu, niekad nepasakyciua kad tu nelygini blink.gif as iskalbtus dar slapius pries dziaudama ispurtau, patampau pries padziaudama, kad issilygintu rauksles ir graziai isdziutu ax.gif ir naudoju svelnius skystus skalbiklius, nenaudoju milteliu, tai drabuziai buna svelnus, minksti, audinys nesukieteja. jei kokie marskiniai,svarkeliai, tai dregnus ant pakabos pakabinu, apykakles suformuoju ir psio.

As taip pat nelyginau niekad 4u.gif
Ir perku rubus, kurie nelabai lamdosi smile.gif
Atsakyti
Aš lyginu visada ir visus rūbelius, tačiau kai dirbu ir studijuoju, aišku būna kad kartais ir nesispėju, bet iš esmės, visada stengiuosi visus rūbelius lyginti, tik va patalynei jau laiko nebelieka. blush2.gif
Atsakyti
Nelyginau nei patalynes,nei rubeliu, kol buvo kudikeliai,o dabar tuo labiau.Bergzdzias darbas,o ir laiko atima nemazai.Nemegstu lyginti doh.gif
Atsakyti
As taip pat nelyginau niekad 4u.gif
Ir perku rubus, kurie nelabai lamdosi smile.gif

Nelyginau nei patalynes,nei rubeliu, kol buvo kudikeliai,o dabar tuo labiau.Bergzdzias darbas,o ir laiko atima nemazai.Nemegstu lyginti doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Negaliu pakęst lyginimo- vyras palygina, jei ko reik ax.gif
Atsakyti
Nebelyginu, gal tik porą savaičių palyginau, kai ką tik gimė. Nemanau, kad būtina. 4u.gif
Atsakyti
Viską lyginu bigsmile.gif Nes man patinka tas procesas ax.gif
Atsakyti
aš lyginu viska ir visada na tik kojiniu nelyginu, neišlygintų rūbų negalių apsivilkti, išlyginti daug maloniau smile.gif , o kai prieš tėlika lyginu ir laikas greičiau praeina, nors tą laiką ir galėčiau mokytis kai studijuoju.
Atsakyti