Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(drakosa @ 2007 04 10, 18:31)
o Dievuli,  doh.gif
niekada negalvojau, kad yra tiek moteraičių, kurios išvis nieko nelygina arba čia kažkuri pasakė, kad lininių rūbų nelygina, tai kaip tada į gatvę išėjus atrodo??? hihihi.gif taigi jie taip susiglamžo, ir taip sunkiai dar išsilygina... g.gif
aš visą laiką lyginau ir lyginsiu viską, išskyrus kojines.
ir tie pasiteisinimai, kad nėra tam laiko manau, kad tik dėl akių, norėtum-padarytum viską. mes gi - supermamos.  supermama.gif
man net mintis niekada nekilo, kad galima nelyginti. 4u.gif

pabandyk is skalbiankes isemus sulankstyt ir palaikyt valandele kokia, tada dziaut - nei savo nei vaiku daugumos rubu nereiks lygint wink.gif
Atsakyti
lyginu visada smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš pirmai dukrai gimus ir kojines išlygindavau lotuliukas.gif . Gimė antras - stengiuosi supirkt trikotažo rūbelius, kuriuos tik nuo šniūro ant kūnelio ir pirmyn. Negaliu pakęst lyginimo.
Lyginau apatinius baltinukus mažiui, kol užgijo bambutė. Mažiuko rūbus skalbiu atskirai nuo visos šeimynos, ir, kaip Rūta - Vyšnia sako išimt iš kart iš skalbiankės, gražiai sulankstyt, padžiaut ir ok.
Manau yra įdomesnių užsiėmimų nei lyginimas biggrin.gif , nebent kam labai patinka.Man tai - ne.
Atsakyti
Aš lyginu tik tą ką reikia. Ir tikrai nevaikštom visi susiglamžę schmoll.gif
QUOTE(drakosa @ 2007 04 10, 19:31)
o Dievuli,  doh.gif
niekada negalvojau, kad yra tiek moteraičių, kurios išvis nieko nelygina arba čia kažkuri pasakė, kad lininių rūbų nelygina, tai kaip tada į gatvę išėjus atrodo??? hihihi.gif taigi jie taip susiglamžo, ir taip sunkiai dar išsilygina... g.gif
aš visą laiką lyginau ir lyginsiu viską, išskyrus kojines.
ir tie pasiteisinimai, kad nėra tam laiko manau, kad tik dėl akių, norėtum-padarytum viską. mes gi - supermamos.   supermama.gif
man net mintis niekada nekilo, kad galima nelyginti. 4u.gif

frusty.gif
Pirmiausia tai nereikia traukt per dantį
Antra - yra visokių gudrybių, kuriomis pasinaudojus lygintuvo jungti nereikia didis.gif

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 10, 22:39)
pabandyk is skalbiankes isemus sulankstyt ir palaikyt valandele kokia, tada dziaut - nei savo nei vaiku daugumos rubu nereiks lygint wink.gif

drinks_cheers.gif mano mama visada taip darė.
Aš pirmiausia skalbinių nelaikau skalbynkėj (kaip kitos išskalbia vakare, o padžiauna ryte) baigė skalbt ir iškart išimu; antra visada gerai iškratau, sulankstau ir sudedu vieną ant kito maždaug po pusvalandžio išdžiaustau.
Nesakau kad niekada nelyginu, bet...neužmušinėju laiko lyginimu (kaip kai kas čia) aš malonesnių užsiėmimų randu (kad ir su vaiku pasimyluot)
Vat taip assa.gif
Ir nereikia pirmiausia smerkt nežinant dėl ko kiti nelygina arba lygina palyginus retai lotuliukas.gif nail.gif

bis.gif hah.gif beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesa: 10 balandžio 2007 - 22:31
mergaitės, 4u.gif
visų pirma tai nieko nesmerkiu ir netraukiu per dantį, tiktai nesuprantu ir viskas. Aš irgi gerai iškratau prieš padžiaudama, beto mano skalbiankė turi tą f-ją, kur palieka tokio sausumo, kad nereiktų lyginti, bet man vistiek atrodo, kad lyginti reikia. biggrin.gif
daug metų dirbau Ispanijoje, tvarkiau namus, ten moterys išvis nieko nelygina ir aš niekaip prie to negalėjau priprast, nors buvau primokinti įvairiausių "triukų", kaip to išvengti. Kai kuriuos šeimininkus taip pripratinau vilkėti lygintus drabužius, kad kai išvažiavau, jiems teko mokytis lyginti. biggrin.gif
ir tikrai nemanau, kad tai laiko užmušimas, tai toks pats darbas kaip indų plovimas ar namų šlavimas. tongue.gif
tai mano nuomonė ir nieko nenoriu kritikuoti, kiekvienas gyvena taip kaip nori. (bet vistiek nesuprantu kaip lininiai drabužiai pasidaro tiesūs jei jų nelygini tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 04 11, 12:17)
mergaitės, 4u.gif
visų pirma tai nieko nesmerkiu ir netraukiu per dantį, tiktai nesuprantu ir viskas. Aš irgi gerai iškratau prieš padžiaudama, beto mano skalbiankė turi tą f-ją, kur palieka tokio sausumo, kad nereiktų lyginti, bet man vistiek atrodo, kad lyginti reikia. biggrin.gif
daug metų dirbau Ispanijoje, tvarkiau namus, ten moterys išvis nieko nelygina ir aš niekaip prie to negalėjau priprast, nors buvau primokinti įvairiausių "triukų", kaip to išvengti. Kai kuriuos šeimininkus taip pripratinau vilkėti lygintus drabužius, kad kai išvažiavau, jiems teko mokytis lyginti. biggrin.gif
ir tikrai nemanau, kad tai laiko užmušimas, tai toks pats darbas kaip indų plovimas ar namų šlavimas. tongue.gif
tai mano nuomonė ir nieko nenoriu kritikuoti, kiekvienas gyvena taip kaip nori. (bet vistiek nesuprantu kaip lininiai drabužiai pasidaro tiesūs jei jų nelygini  tongue.gif )

pritariu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
kai turejau tik viena padukele lyginau visada,kai gime antroji lyginu visada tik pataline... o mazuciu rubelius tik pries kazkur einant smile.gif
Atsakyti
Lyginu visada, ir viską, kartasi apatinių maikučių tik ne. Man taip mieliau. Laiko surandu, kartais vyras padeda.
Atsakyti
lyginam, kai nenorim vaikscioti susiglamziusiais lotuliukas.gif
pirmaji dukreles pusmeti lyginau tikrai saziningai VISKA. veliau ir dabar lyginu patalyne, apatinius drabuzelius, kad butu minkstesni, o kadangi ir virsutiniai besilamdantys, tai iir juos lyginu tongue.gif
taigi gaunasi, kad jau 15men. lyginu- kada saziningiau, kada greiciau...
Atsakyti
Visada lyginam
Atsakyti
Mes visada lyginam
Atsakyti
O as nelyginau niekada blush2.gif schmoll.gif
Net ir patys stengiames pirkti drabuzius kurie nesilamdo biggrin.gif
Atsakyti