Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o as ne karto nelyginau smile.gif isskalbiu, gerai papurtau ir padziaunu lauke, vejas gerai iskedena tai ir lygintuvo nereik. Be to daznai tenka skalbt, tai ir laiko butu gaila lyginimui
Atsakyti
as vaikam lyginau iki menesio,visus rubelius ir patalyne,o dabar tik perbraukiu patalyne ir rubelius tik tuos jau kur labai susiglamze,na ir as nemegstu lyginimo.bet aisku ir nevaikstom su rubais kaip sako is vilko gerkles yu.gif
Atsakyti

Pacituosiu kelias frazes iš kalendoriaus -dienoraščio"STEBUKLO BELAUKIANT" :
"Kūdikio drabužėlius lyginti išvis nebūtina,oda daug geriau kvėpuoja,kai rūbas yra tik išskalbtas,bet nelygintas. " g.gif Čia kiekvienos iš mūsų pasirinkimas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaG @ 2007 04 30, 21:32)
Pacituosiu kelias frazes iš kalendoriaus -dienoraščio"STEBUKLO BELAUKIANT" :
"Kūdikio drabužėlius lyginti išvis nebūtina,oda daug geriau kvėpuoja,kai rūbas yra tik išskalbtas,bet nelygintas. " g.gif  Čia kiekvienos iš mūsų pasirinkimas  mastau.gif

Sutinku,bet man mieliau išlyginti rūbelius ir juos uzdėti ant kūnelio.Aišku nors tai uzima dauk laiko doh.gif Aš visad lyginu 4u.gif
Atsakyti
pirmus mėnesiukus kažkaip nelygindavau, bet paskiau taip įpratau lygint mažės drabužiukus, kad dabar nelyginto nebenoriu dėt. Man taip žymiai gražiau atrodo, o laiko atžvilgiu, dėl savo zuikiuko negaila.. Beje, aš tą darbelį darau ir dukrytės džiaugsmui- jai labai patinka žiūrėt tą veiksmą blink.gif bigsmile.gif , kaip lygintuvas šnypščia ir garuoja.. pasisodinu į kedutę-nešyklę savo pupa priešais save belyginant ir abiem gerai, įdomu...
Atsakyti
Na o aš naudoju senovinį lyginimo būdą kočėlais. Labai greita, nenobuodu. Rūbai minkšti ir kaip išlyginti. Ačiū senoliams už palikimą
Atsakyti
QUOTE(ingista @ 2007 04 18, 09:51)
Aš dabar nelyginu vaiko drabuželių, kuriais kasdien nešioja, nes juos reikia dažnai keisti blink.gif  Tai tikrai laiko gaišimas, geriau tą laiką skirti bendravimui su vaiku  thumbup.gif  Lyginu tik tuos, kuriais išeiname pvz.: į miestą  rolleyes.gif

Mes irgi taip darom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lyginu viska
Atsakyti
Sūnaus rūbelius lyginau iki 2 mėnesių, nes džiovinau lauke, o dukrytės nelyginu nuo pirmų dienų.
Atsakyti
Nevirskinu lyginimo, tai lyginau tik iki sugijo bambute.
Matosi ant mano mergytes, kad drabuzeliai nelyginti, bet ji tuoj pat juos "sukakoja" ir manes visai negrauzia sazine, kad nejungiau lygintuvo.. biggrin.gif
O kai bus didesne, tai manau pasinaudosiu mamyciu patarimais max isvengti lygintuvo ijungimo lotuliukas.gif Tas kocelas mane labai zavi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kol buvo mažiukas lyginau iki kokių 2mėn ,po to kuri laiką visai nespėdavau tuos rūbelius lyginti doh.gif ,tai ir apleidau šią procedūrą ,o dabar vėl išėmiau išspintos visus rūbelius ir visus išlyginau rolleyes.gif Kol spėju stengiuosi išlyginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingista @ 2007 04 18, 09:51)
Aš dabar nelyginu vaiko drabuželių, kuriais kasdien nešioja, nes juos reikia dažnai keisti blink.gif  Tai tikrai laiko gaišimas, geriau tą laiką skirti bendravimui su vaiku  thumbup.gif  Lyginu tik tuos, kuriais išeiname pvz.: į miestą  rolleyes.gif

Būtent! Išskalbus rūbelius, stengiuosi kuo gražiau padžiauti, tai jie būna, kaip išlyginti thumbup.gif
Aš ir su mano ir MB rūbais lygiai tą patį darau...Man lyginimas kažkokia kančia doh.gif

Atsakyti