Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Julija1 @ 2007 06 30, 21:15)
As lyginu savo mazylei ir rubelius ir patalyne, tikrai atrodo maloniau;)

pritariu ir as taip darau, juk ir man paciai jausmas fainesnis kai uzsidedu islyginta rubeli, tai ir savo maziukui noriu kuo geriau. o lyginu kai mazius uzmiega naktinio miegelio, tai dazniausiai buna po 24 val wub.gif
Atsakyti
As lyginu, nes nelyginti negraziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Pirmam vaikiukui lyginau viską, o antrajam truksta laiko ax.gif Jeigu buna laiko palyginu drabužėlius o palučių, merliukų, rankšluoščių jau nebelyginu.
Atsakyti
as anksciau lyginau ir apatinius, ir virsutinius rubus, ir patalyne. kai gime sunelis tam laiko turejau tik nakti, tai lyginau tik jo drabuzelius. o kazkur pries metus perskaiciau straipsni, kad lyginimas yra ne tik nereikalingas, bet dar ir nesveika musu odai, nes prakaitas neisigeria i drabuzius, ir visos toksiskos medziagos, kurios turetu pasisalinti su prakaitu, lieka ant kuno. tai gali suprovokuoti kazkokias (jau nebeprisimenu) odos ligas. mane tas straipsnis labai paveike. tai dabar as lyginu tik kai kuriuos virsutinius drabuzius. thumbup.gif
Atsakyti
as tai visada viska lyginu,nes nelygintas drabuzis man netvarkingai atrodo tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip nekilo tokių klausimų ir visada lyginu 4u.gif Kažkaip man tvarkingiau ir maloniau biggrin.gif
Atsakyti
nelyginu,nes per diena tiek kartu ji perrengineju,kad nera prasmes lyginti... juk vaikai greitai issitepa rubelius,reikia daznai perrengineti,kam prisidaryti bereikalingo darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai pats maloniausias veiksmas buityje. Laukiu, kol išdžiūsta kuo daugiau skalbinių ir pirmyn. Pailsiu juodai. Man labai patinka lyginti, tad visi rūbai būna išlyginti. Tik dabar turiu prblemą - mažajam įdomūs laidai, tad stengiuosi lyginti, kai jis miega.
Atsakyti
QUOTE(undinėle @ 2007 07 07, 18:02)
nelyginu,nes per diena tiek kartu ji perrengineju,kad nera prasmes lyginti... juk vaikai greitai issitepa rubelius,reikia daznai perrengineti,kam prisidaryti bereikalingo darbo  mirksiukas.gif

O man lyginimas neatrodo laiko gaišimas,nebent toks rūbas,kurio nelyginama dėl specifinės medžiagos.Kadangi vaikų rūbeliai turi būti natūralių madžiagų,tai lyginu viską:patalynę,apatinius,viršutinius,net pėdkelnes ir kelnaites.Negaliu pakęsti,kai vaikas gatvėje ar namie netvarkingas.Pati tokia nevaikštau ir vaikų taip neauginu.Kad lyginimas neatimtų daug laiko pasiskirstau skalbinius eilės tvarka-pirmiausia kas būtiniausia.Kad nesuterliotų kas penkias min. pratinau nuo kūdikystės rankytes valytis tik į servetėlas ir dažnai plautis.Į lauką eiti ne naminiais rūbeliais,o gryžus persirengti,rankas nusiplauti,kartais ir dušas būna reikalingas.Taip vaikai tvarkos mokosi ir ne našta čia,o investicija į tvarkingą vaiką.Argi ne maloniau,kai vaikas paliečia švariom rankytėm,o ne terlioja viską murzinom iš lauko parėjus.
Atsakyti
Visada smile.gif
Atsakyti
Niekada nelyginau, nes kai augini du, tai tikrai ne lyginimas galvoje, ir toliau nežadu lyginti, na nebent išeigininius rūbelius ar kokias suknytes, bet kasdieninių tikrai ne, nes aš ir taip kas diena skalbiu po 1-2 kartus, tai dar juos išlyginti reiktų doh.gif tai turbūt tik lyginčiau nuo ryto iki vakaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2007 06 29, 13:25)
Nelyginu.Nebent,kuris susiglamzes jau daugokai ir negraziai atrodo,tai islyginu.Nera reikalo be reikalo lyginti.

pas mum taip pat blush2.gif vyras sako, kad nėr reikalo, geriau jau su šeima pasibūt 4u.gif
Atsakyti