Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nelyginu. Lyginu tik tuos kur labai jau susiglamze arba iseiginiai rubai. Kitu kasdienisku NE. O ir kam kai vakare jie bus isteplioti ir rytojui reikia svaresniu drabuzieliu,tai ka kasdien juos ir lygint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 11 liepos 2007 - 15:59
Visada lyginu, man smagu lėlės rūbelius lyginti.
Atsakyti
Sūnaus patalynę, drabužėliu ir palutes nuolat lyginu, o savo drabužius lyginu tik kai kuriuos, kurie būtini lygint, patalynę tai kaip kada ir kaip kokią mastau.gif
Atsakyti
nemėgstu nelygintų drabužių ir patalynės, nes jie būna šiurkštūs.

Per daug ka turiu veikti kad dar lyginti patalyne. Be to jei nenorite siurksciu rubu yra tam tikros medziagos minkstinimo priemones "fabric softner".
Atsakyti
Pataliukų niekada nelyginau nei vaikams,nei sau.Gražiai sulankstau ir ji pati gražiai susiguli.Gaila man laiko tokiems darbams.
Atsakyti
man tai kai uzeina kartais islyginu kartais ne smile.gif
Atsakyti
Zinau kad atseit lyginimas isdziovima per daug daikta ir sis nebegali taip gerai sugert dregmes t.y. prakaito, bet as vistiek lyginu, man rodos taip geriau g.gif
Atsakyti
as tai viska lyginu smile.gif man maloniau kai vaikutis nesusiglamzes smile.gif
Atsakyti
Viską lyginu ir savus ir vaiko rūbus, patalynę, nė nesusimasčiau , kad galima ir nelyginti, man tvarkingiau atrodo išlyginti daiktai, nu negaila man skirti tam laiko, gi nekasdien lyginama galima surast tarpeli laisva ir šiam darbui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 19 liepos 2007 - 21:48
Lyginu, gražiau atrodo. Ir pačiai maloniau
Atsakyti
Lyginau, lyginu ir lyginsiu.Ne vien dėlto,kad gražiau,bet dėl visko lyginu,o ir pačiai malonu sekmadienio vakarą lyginti,kol kokį filmą žiūri wink.gif
Atsakyti
Is pradziu lyginau, bet dabar ne. Kazkur skaiciau, man rodos sitame puslapyje, kad drabuzeliu nereiketu lyginti, nes likusios skalbimo daleles isilydo belyginant ir nepraleidzia oro. Ir nelyginti drabuzeliai yra minkstesni. biggrin.gif
Atsakyti