Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(giedrag @ 2007 07 11, 17:08)
Visada lyginu, man smagu lėlės rūbelius lyginti.

aš irgi thumbup.gif be to, man patinka, bent jau žinot, kad rubeliai buvo švarūs ir išlyginti..., o tai... kad šito greit nesimato - dzin biggrin.gif
Atsakyti
Lyginu, nes man patinka lyginimas wub.gif , bet ateity dėl laiko stokos žadu nelyginti "naminių" drabužėlių, bet kol kas vis dar išlyginu biggrin.gif
Atsakyti
pirma menesi labai atkakliai lyginau viska, kas lieciasi prie mano maziaus. Pamazu apsiraminau smile.gif Dabar lyginiu tik tuos rubukus, su kuriais keliaujam i lauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetolanka @ 2007 08 15, 12:17)
aš irgi thumbup.gif be to, man patinka, bent jau žinot, kad rubeliai buvo švarūs ir išlyginti..., o tai... kad šito greit nesimato - dzin biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pritariu,šaunuolė tu mamytė soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2007 08 12, 20:46)
Lyginu ir vaiko ir savo rūbus ,patalynę.Man taip estetiškiau smile.gif

drinks_cheers.gif O kaip gi kitaip?Žinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
nelyginu rolleyes.gif tik isskalbiu ir isdziovinus graziai sulankstau
Atsakyti
Lyginu viską. Nemėgstu to darbo, bet lyginu g.gif Man pačiai maloniau apsirengti išlygintą drabužį, tai manau, kad šeimos nariams irgi.
Atsakyti
lyginti ir man patinka,kai turiu tam noro ir laiko.Stengiausi vaikui gimus visus rūbelius lygint,bet dabar atšokus visą dieną su juo nebeturiu nei noro nei sveikatos.Lyginu tik rūbus ir tik tada,kada būtina
soske.gif
Atsakyti
Lyginu viska man tai patinka user posted image tik kaip nera tokiu karsciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2007 07 26, 19:40)
Lyginau ir lyginsiu biggrin.gif Man dėl estetinio vaizdo, visų pirma, negaila laiko įsijungt lygintuvą kokiam pusvalandukui, kol žinias žiūri ax.gif

QUOTE(lauron @ 2007 08 10, 22:22)
jo lyginu,aš tik už tai,beje lyginu ne tik kūdikiui bet ir savo patalyne ax.gif

doh.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 11, 23:11)
O as lyginu apsoliuciai viska, na isskyrus sintetini apatini trikotaza ir pedkelnes. Labai megstu lyginti! mirksiukas.gif

blink.gif nu neisivaizduoju, kaip galima megti lyginti... bet turbut galima...

QUOTE(Simutee @ 2007 08 15, 16:54)
nelyginu rolleyes.gif  tik isskalbiu ir isdziovinus graziai sulankstau

drinks_cheers.gif thumbup.gif o man kazkaip tie skalbiniai ir nesusiglamzo po skalbimo. Tai, sakau, kam lygint? Ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyginu vaikų drabužius. Vaikai geriau atrodo, negu susiglamžius biggrin.gif
Atsakyti
lyginu ir vaiko,ir mūsų drabužius biggrin.gif o kaip kitaip išeiti į lauką g.gif biggrin.gif
Atsakyti