Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

vienose vestuvese maciau dekoracijas (sujungti vestuviniai ziedai, sirdeles), ispjaustytas is juros putos (ar kaip ten ji vadinas, kur technika ir pan. buna supakuota). is tolo atrode visai neblogai tokioj prietemoj, bet kai is arciau paziuri, taip neiseina nesusijuokt. bet siaip neprastai atrode mirksiukas.gif
Atsakyti
siaulietes patarkite ar patikimai puosia "party line" balionais cia kur saules mieste randasi?
Atsakyti
turbūt amžina dilema: kaip padaryti, kad visi patenkinti būtų doh.gif
vyresniems reik baltų mišrainių, o jauniesiems naujovių, subtilybių smile.gif
Atsakyti
na stai mes jau po savo sventes smile.gif labai smagiai ir graziai viskas praejo net gaila ax.gif o sale tai puosem kukliai...jau kazkada rasiau anksciau kaip ten ka darysim. tai planaom kedes puosti medizaga (nu taip apgaubti) ir nusprendem kad visai brangiai tas gautusi, tai saunioji ir isradingoji drauge patare puosti agro plevele!!! ir ka gi jus manot? atrode fantastiskai wink.gif bijojau kad bus taip pigiai ir ukiskai, bet ne, ta agro plevele labai graziai krenta. kai tik pas mane pateks nuotrukos tai butinai ikelsiu smile.gif
seip puosem sermuksniais nes vestuves rudeni tai norejosi kazkokio akcento thumbup.gif man tai grazu buvo blush2.gif nu parodysiu kada smile.gif
Atsakyti
nu siaulietes negi niekas nesinaudojot " party line" parduotuves puosimo paslaugomis?
Atsakyti
mano vestuviniu stalo papuosimai:
stiklines zvakides su plaukiojanciomias gelemis, zvkemis; puokstes galuose

http://public.fotki....odybos-dekoras/

visas papuosimas su servetelem, zvakem, puokstemis, oranzine juosta per stala kainavo virs 300lt
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 09 04, 15:34)
Na, mieloji, čia jau be reikalo mane užsipuolei ir bandei iškvailinti  blink.gif  lotuliukas.gif kiek žinau braziute (mergina, kuri klausė patarimo) tuokiasi liepos mėn., o tuo metu tikrai ir rugiagėlių, ir ramunių, ir žalių varpų pievose rasi  bigsmile.gif ir jau to tikrai neužginčysi..  biggrin.gif o nuotakai pačiai į pievą lėkti nėra ko tongue.gif čia tiesiog buvo patarimas visoms, kurios negali (o gal ir nenori) daug pinigėlių skirti papuošimams ir nori kažko subtilaus ir gražaus. O dėl trilitriakų tai ir juos galima dekoruoti  tongue.gif tačiau kur kas paprasčiau būtų panaudoti nedideles gilias lėkšteles (kad ir paprasčiausias, skirtas sriubai) bei žalią pemzą, skirtą gyvoms gėlėms. Jau ne vieną balių tokiom puokštelėm puošėm ir atrodė  thumbup.gif

nu tikrai nematau reikalo uzsipulti doh.gif jei tik laiko bus ir pati leksiu i laukus,kad tik gauciau tai kas man grazu mirksiukas.gif o kas liecia pigu nepigu,tai kaip cia pasakius,ne tai,kad pinigeliu tam nera ar nebus,paprasciausiai man tikrai geliu reikes ten daug,tad sumele susidarytu nemaza,vis del to gaila daug pinigu skirti vien papuosimams mirksiukas.gif aciu uz pasiulyma 4u.gif

QUOTE(*Gudrutis* @ 2007 09 04, 21:27)
Dabar jau konkreciau kalbi, o ne lauko geles - labai grazu. braziute nuotraukas idejo rugpjucio 24, ir neminejo, kad svente tik kitais metais, tau gerai, kad zinai  smile.gif

persiprasau,kad nepaminejau savo sventes laiko,bet kaip ten bebutu as prasiau tik patarimo,o ne kitu zmoniu peikimo ar koneveikimo,bet vistiek aciu uz nuomone 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 09 19, 17:02)
nu tikrai nematau reikalo uzsipulti doh.gif jei tik laiko bus ir pati leksiu i laukus,kad tik gauciau tai kas man grazu mirksiukas.gif

Ta mano žinutė buvo tikrai ne tau adresuota blush2.gif Labai tikiuosi kad mūsų patarimai tau padės ir rasi geriausią ir optimaliausią variantą 4u.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 09 19, 15:07)
Ta mano žinutė buvo tikrai ne tau adresuota  blush2.gif  Labai tikiuosi kad mūsų patarimai tau padės ir rasi geriausią ir optimaliausią variantą  4u.gif Sėkmės  smile.gif

as supratau supratau,kad ne man ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pas mus buvo tik stalas papuostas, nes sale pati is saves labai prabangiai atrodo. O stalas papuostas buvo taip
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti