QUOTE(emiliuxas @ 2007 10 14, 09:02)
cia kazkas klause del suolu dekoravimo,pas mane irgi stalas bus ilgas ir su suolais.Tai nusprendziau taip daryti, kadangi staltieses bus tokios paprastos baltos medziagos, tai kaip akcenta per viduri istiesiu na sakykim aukso spalvos juosta,o suolus taip pat uzdengsiu balta medziaga ir is nugaros puses kas koki metra sutrauksiu su siulu nestipriai ir toj vietoj pritaisysiu po tokios pacios auksines medziagos kaspineli. mano vila labai erdvi ,bet labai sena ten tikrai reikia remonto,aukstas tamsias lubas,puosim audeklu(susidomejau ta agro plevele gal ji atsieitu pigiau ir graziai atrodytu?o ta siena kur jaunieji sedes tokia keista tarsi i dvi dalis padalinta, virsutine iki puses nieko a ta apatine
,tai sugalvojau isvedzioti kaledines geltonas svieseles ir siek tiek pridengti tiuliu.

wau, skaiciau tavo pasisakyma ir taip atrodo lyg mano mintys ir idejos parasyta

pas mane bus irgi suolai, tamsios sienos, o kur mes sedesim, tai nei du nei vienas ta siena. tai irgi desim lemputes ir medziaga, kadangi uz musu bus puse sienos langas puse siena ir dar durys, tai mes storesne medziaga, ne tiuliu dengsim. pas mus salej staltiesiu nera, tai po apacia siusim ilga iki grindu tamsiai zalia, ant virsaus balta(aisku ne iki grindu, o normaliai) o suolus galvoju irgi ta pacia zalia medziaga, kaip staltiese apsiust iki grindu. is nugaros gal po kaspinuka ballta, ar kaspinuka su gelyte vidury, nu ziuresim kaip ten gausis viskas
o kur jusu svente vyks?