Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

QUOTE(DIANAD @ 2007 12 19, 09:29)
Papildyta:
oj kaip fainiai tos LOTOSO ZVAKES! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif TIK VAT IDOMU KUR JU GALIMA BUTU ISIGYTI IR KOKIOS KAINOS g.gif JAI KAS ZINO PARASYKIT...

tavo pacios cituojamoj Zatena75 zinutej yra parasyta kur jas rasti.. ir kokia ju kaina..
Atsakyti
g.gif galiu pasakyti is savo vestuviu kad ne tik sale svarbu papuosti, bet ir stalus. I juos daugiau atkreipia sveciai demesi mirksiukas.gif
Musu stalai buvo dengti geltonu sifonu, geltonom kalijom ir geltonom zvakem.
kalijos taip pat po viena buvo lekstese isdeliotos, ir kai sedosi sveciai jas turejo ysmeigti i centre oaze.

Sale puoseme labai kukliai radonom is gelyciu darytom sirdutem, ir tokia sirdute buvo virs jaunuju galvu. Vat kad ir kiek ieskociau jums foto parodyti, na nekas tesimato sales schmoll.gif o jau stalu puosimas kone kasantroj vakaro foto matosi bigsmile.gif

Jei tai bus sodyba, tikrai nepaigailekite fakelu-atrode yspudingai vakarop kai jie istisai dege. mes buvom pavede mano teveli juos ''pakurenti''-miela malonu buvo iseiti i lauke faina atmosfera 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 06 sausio 2008 - 23:32
Sveikos,

pas mane nesuper grazi sale balta su baltom uzuolaidom... blink.gif tai teks man, jauciu imti kokia ryskesne spalvyte ir dar viena, jai derancia ne tokia ryskia, kad atmust ta baltuma... kaip manot? g.gif
Atsakyti
sveikos. gal man kas gali patart kaip galeciau papuosti lauko pavesine? bus tokia pastatoma, su kolonomis metalinemis viduryje. kaip isivaizduoju tures susideti iš keliu mažesnių, nes zmoniu apie 50, tai tu kolonu tikrai nemazai bus... jau nebežinau ka ir daryt... nors aiski laiko dar turiu smile.gif
Atsakyti
super puslapiukas, radau daug ideju...gal ir jums pravers thumbup.gif

http://www.stylemepr...ards/index.html
Atsakyti
Pas mane bus sale senovines trobos pavidalo tai mes jos ir nepuosim tik ant lininiu ranksluosciu issiusime musu vardu raides ir atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynasaule @ 2008 01 16, 01:02)
Sveikos,

pas mane nesuper grazi sale balta su baltom uzuolaidom...  blink.gif  tai teks man, jauciu imti kokia ryskesne spalvyte ir dar viena, jai derancia ne tokia ryskia, kad atmust ta baltuma... kaip manot?  g.gif

pas mus igi sale baltutele, tai as ivesiu siek tiek zalsvos spalvos, ji raminanti ir tinkanti vasarai smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
patarkite, ka butu galima daryti su tokia sale g.gif
tik soriukas uz foto kokybe blush2.gif doh.gif
sale
mane baisiai tas langas nervina, pries ji sedesime mes, jaunieji... na tikiuosi, kad sezono metu ten kabo normalios uzuolaidos... bet gal kokiu turetumete pasiulymu g.gif
siaip galvoju, gal tarp tu balkiu pakabinti tokias juostas su kokiom kvieciu varpom ir pan, nes cia toks gan kaimiskas stilius, tai visokie drugeliai gali juokingai atrodyti g.gif
arba gal kokias saulegrazas.... nu net nzn pasimetusi.... ten toliau matysis didele sokiu sale... is pirmo zvilgsnio - didele arklide lotuliukas.gif kazkaip reiktu pamastyti ka su ta didele erdve daryti...
na tik nekreipkit demesio i dabartinius papuosimus... lotuliukas.gif
beje kaip matote ten bus suolai.... gal kokia ideja del ju mestuletume... galvoju gal tada ir kokias ant ju juosteles padaryti su panasiu akcentu kaip ir luboms g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 01 30, 23:19)
sveikos, merginos  4u.gif
patarkite, ka butu galima daryti su tokia sale  g.gif
tik soriukas uz foto kokybe  blush2.gif  doh.gif
sale

man tai atrodo, kad sales labai puosti ir nereikia, ant stalu padeti geliu, kur toks ale stulpas yra, tai aplink ji galima apsukti juosta, nupinta is lauko geliu, aisku, ta langa sutvarkyti ir turbut pakaks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 01 31, 09:11)
man tai atrodo, kad sales labai puosti ir nereikia, ant stalu padeti geliu, kur toks ale stulpas yra, tai aplink ji galima apsukti juosta, nupinta is lauko geliu, aisku, ta langa sutvarkyti ir turbut pakaks ax.gif

o ka su langais sumastyti, jei jie neuzkabins uzuolaidu? g.gif
tiuliai cia manau nelabai tinka tokioj aplinkoj schmoll.gif
gal kokias dar geliu girliandas sumastyti ( arba kvieciu) .... jei tik sugebesiu kazka pamasaus padaryti aisku g.gif
Atsakyti
kadangi toks kantri interjeras tai siulau ant langu kabinti tikra lina apacia padaryti kutosuss ir nieko nesuristi , o stulpa ir stala puosti rugegelesm tikrom lietuviskom gelem , rugegeles tikrai labai graziai atrodo , na jei nori gali kaip nors apacioj lango padaryti is rugegeliu kompozicija ir pritaisyi ir geriausiai atrodys as taip manau . nes rugegeles vieninteles geles lietuviskos kurios grazios yra ir tiktu tokiam interjerui
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 01 31, 13:21)
kadangi toks kantri interjeras tai siulau ant langu kabinti tikra lina  apacia padaryti kutosuss  ir nieko nesuristi , o stulpa ir stala puosti rugegelesm tikrom lietuviskom gelem , rugegeles tikrai labai graziai atrodo , na jei nori  gali kaip nors apacioj lango padaryti is rugegeliu kompozicija ir  pritaisyi ir geriausiai atrodys as taip manau . nes rugegeles vieninteles geles lietuviskos kurios  grazios yra ir tiktu tokiam interjerui

apie rugiageles net nebuvau pagalvojusi bigsmile.gif
tik reikes ieskoti dirbtinu, nes jos labai lepios, vos nuskynus,- nuvysta.....
Atsakyti