QUOTE(Auksis @ 2007 11 18, 11:57)
Mums taip pat dermatologas sako, kad sausa oda

Kad ant kojyciu ties sulenkimu vietomis ji sausa as ir pati matau, bet mes turim dar viena beda : ant desinio petuko ir ant kakliuko yra nemazos mazdaug 5 ct monetos dydzio rausvos demes, kurios buna ir papleiskanoja. Liepe minkstinti, tepti riebiais kremais, tai pradejo trukineti ir slapiuoti, o vakar pastebejau, kad dukryte bando kasytis

Tad nieko nebetepam, o rydienai uzregistravau pas gydytoja, sakiau prasysiu, kad darytu tyrimus, kas, kaip ir del ko, nes man tai kazkaip nepanasu i sausa oda...

Gal kazkam yra buve kas nors panasaus ?
Ir pas mus tas pats

Tai pastebejau viena dalyka kad reikia kuo maziau (ypac veideli) prausti su vandeniu (nieko tokio jei ryte tik akytes nuprausite). Tikrai pas mus veidelis susitvarke kai pradejau maziau praust vandeniu (tik tada kai issitepa

). O kai maudau tai su prausimosi priemone nuprausiu jau ant pacio galo, pries iskeliant is vandens ir tada iskart tepu kremu. Zodziu nereiketu pirma nupraust o po to dar leist vandenyje pasiturkst. Ir dar priklauso kokiom priemonem prausiam. Geriasia kuo naturalesnes be kvapu ir pan. Man geriausiai tinkamas pasirode
Seba Med. Ir dar buvau sudirbusi maziaus odele kai buvo kudikis pildama visokiu zolyciu i vonele...tipo sausai odai gerai

Nieko panasaus

Taip buvau suvariusi odele kad reikejo hormonais gydyt

Kudikiui galima ir virinta vandeni pilt nes jam nedaug tereikia. Ir dar reikia ipratint vaika gert vandeni. Taip odele irgi drekinasi. Kai mazius pradeda gert visokias sultis, arbatas ...ir pamirsta vandens skoni....su odele buna prasciau

Taigi labai padeda naturalumas ir saikas. Tiesa pas mus miegamajame dar stovi drekintuvas kuris veikia vos ne visa para. Ir tai vos islaikom 50 % o noretusi daugiau

Taip kad laikykit bent slapius ranksluoscius ant radiatoriu.
Jei mano gyvenimas bevaisis, tai jokio skirtumo, kas mane giria;
o jei mano gyvenimas vaisingas, tai man nesvarbu, kas mane kritikuoja.