Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

Aciu mamos! Mums jau geriau clap.gif Pabandem kaliopermanganata i vonia ir pavaleme su spiritu , tik po to dar vandenuku nuvalem, kad odeles labai nenusausintu. Tikrai veiksminga priemone ir labai greitai suveikia thumbup.gif .
Atsakyti
Aš taip pat buvau susidūrusi su šita problema,nežinau kaip kitiems bet man padėjo kai tas vieteles plaudavau su dirvine našlaite ir tiesiog vieną kartą patepiau su bepanten tepaliuku ar su dropolene yra toks,nežinau mums buvo neblogai.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Dukrytę išbėrė po akimis. Raudoni spuogeliai nuo vienos akytės per nosį prie kitos akytės. Kas tai galėtų būti ir kuo galima būtų patepti? Mama iš šono pažiūrėjo tai pagalvojo kad mėlynės po akimis.
Atsakyti
Gali buti alergija nuo ko nors.
Atsakyti
Maniskis nors dar labai mazutis bet jau kelis kartus turejo toki isberima apie akytes. Bet mums praejo savaime per keleta dienu. Gal but elergija nuo maistelio ar siaip ko g.gif
Atsakyti
O gal koks virusas? Man pačiai neseniai taip buvo: visą gruodį taip gal 3-4k. buvo po porą dienų: išberia , paskui pradeda niežėt, pamėlsta (tikrai kaip mėlynės kokios), po 2-3d. praeina, tik lieka sausa oda labai.Ko aš tik neieškojau - ir pas kardiologą, ir inkstus tyrė, ir alergijų žiūrėjo...ir nieko negalėjo nustatyt.
Tai va, bėrė mane bėrė, kol po Naujų metų susirgau ar gripu ar šiaip kokiu virusu - na, temperatūra, kaulus laužo, kosulys, sloga ir t.t. Kai pasveikau nuo šito per porą sav., dingo ir bėrimai g.gif .Jau virš mėnesio neberia. Tai galvoju, kad čia gal tokia viruso įžanga buvo?
Atsakyti
Ačiu mamytės,
Jau praėjo bet taip jau savaitę tai praeina tai vėl atsiranda.
Atsakyti
Senokai čia kas buvo, bet noriu patarimo - mano mažiuką per šituos didžiuosius karščius labai išbėrė : pradėjo berti petukus, dabar persimetė į galvytę, labai niežti. Maudau lakišiaus vonelėj, tepu Sudocrem, bandžiau bepantenu, bet tas nepadėjo. Gal kokių patarimų iš patirties?
Atsakyti
Kai dukra buvo mazesne, buvo smarkiai isbere visa kuna... Gydytoja sake, jog prakaitine, nors maudydavomes kas vakara doh.gif Tai liepe tepti fucicort tepalu (jei gerai parasiau). Taip, jis padejo, bet juo nereikia piktnaudziauti, jis nera toks jau nekaltas - yra hormonu. g.gif
Dabar paaugom, ir jei isberia per tuos karscius, tai po duso su muilu, ir oro voniu - viskas pranyksta. smile.gif
Manau, geriausia yra vanduo ir oras, nereikia riebiu kremu tepti...Na, nebent kai jau vaikui tikrai negerai, niezti, tada reikia kazka galvoti.
Atsakyti
geriausiais būdas yra vanduo,oro vonios...nes ten visokie tepaliukai nėra gerai.,bandėm-nieko gero tikrai,dar blogiau.
swarbu nesukaisti,o jei taip yvyko-tai mum tikrai padėjo vanduo,oras ir laukimas/apie saw.pusantros/
Atsakyti
Siulau naudoti A-DERMA muiliuka, po pirmo prausimo rezultatai akivaizdus thumbup.gif Sekmes mamytes Isbandykit!!!
Atsakyti
Mums geriausi vaistukai buvo:
vandenukas+nuogaliukė thumbup.gif
Atsakyti