Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

mums irgi buvo. prasidejo kazkur trecia savaite po gimdymo. daktare pasake kad gal as per daug ko nors suvalgiau ir kad cia buvo alergija suneliui(as maitinau MP. ir dabar maitinu)bet man daugiau jie panasus i hormoninius spuogiukus. smile.gif dabar mums jau tris men. ir ju beveik ir nera ax.gif
Atsakyti
`labas,
mano dukrytei 2,4m. jai buvo isberta nugaryte tokiais raudonais nieztinciais spuogais labai panasiais i raudoniuke, bet tai ne raudoniuke, gydytoja "prikabino" mums alergija nuo saules ar nuo vandens, nes ka tik buvom gryze is Palangos, ir ji buvo biski pasvilus ta nugara. po keliu dienu isbere delniukus ir pedutes tokiom puslytem raudonais krasteliais,po dieju dienu praejo tos pusleles, bet dabar ju atsirado man irgi ant delnu ir padu, ir mano sesei ir jos draugei, nes jos abi vienakart pasaugojo mano dukra, vyrui ir sunui nieko. Kas tai gali but g.gif
Atsakyti
QUOTE(airina4u @ 2009 07 23, 20:31)
Tie spuogiukai paprastai atsiranda pas visus kudikius, kartais ju buna iki metuku. Tai nieko baisaus, viskas savaime susitvarkys.

airinaphoto

flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif

atleiskit, bet nesutiku blush2.gif pirmus du menesiu taip, valosi vaikelio odele, ir bando prisitaikyt prie naujo maisto, ir organizmas netoleruodamas kazko tai valosi. pvz 5 men vaikelio berimas (ne prakaitine zinoma) reiskia kad organizmas alergingas kazkokiam maistui ar aplnkos poeikiui. pvz mano pupa nuberia kai as uzvalgau kiausiniu, sokolado, chalvos,jei daviau paragaut burokelio, taip pat nubere todel gydytoja liepe siu produktu atsisakyti doh.gif nes mes matome pavirsutine alergija, vidaus organuose ji taip pat plinta, todel i berimus tikrai negalima numoti ranka schmoll.gif tai zenklas kad organizmas netoleruoja kazko schmoll.gif
Atsakyti
Oi, ačiū, mamytės už patarimus. Nusipirkau lakišiaus, bandysiu kovoti su tais nelemtais spuogeliais. Skaitydama jūsų pasisakymus, kilo klausimas kuo skiriasi prakaitinis ir alerginis bėrimukas? Mano mažyliui bėrimukas atsiradęs tik ant galvytės, veiduko ir kakliuko, todėl ir nusprendžiau, kad tai prakaitinis, ant kūnelio spuogelių kaip ir nematyti:hm O gal aš klystu, manydama, kad tai nuo prakaito atsiradęs bėrimas? Bet kokiu atveju, kitą savaitę eisiu pas gydytoją, manau ji tiksliai pasakys.
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2009 07 24, 14:01)
Oi, ačiū, mamytės už patarimus. Nusipirkau lakišiaus, bandysiu kovoti su tais nelemtais spuogeliais. Skaitydama jūsų pasisakymus, kilo klausimas kuo skiriasi prakaitinis ir alerginis bėrimukas? Mano mažyliui bėrimukas atsiradęs tik ant galvytės, veiduko ir kakliuko, todėl ir nusprendžiau, kad tai prakaitinis, ant kūnelio spuogelių kaip ir nematyti:hm O gal aš klystu, manydama, kad tai nuo prakaito atsiradęs bėrimas? Bet kokiu atveju, kitą savaitę eisiu pas gydytoją, manau ji tiksliai pasakys.

Mums irgi tas pats... Trecia savaite kad isbere, ir vis plinta. Bet idomu tai, kad berimas tik ant nepridengtu rubeliais vietu - veiduko, galvytes ir kakliuko, kur apykakle nebeuzdengai... Gerai kad radau cia apie lakisiaus nuovira, reikes pabandyti. O jo vaistinese bunia, ar reikia is zoles paciai pasigaminti? Taip pat idomu kaip atskirti alergini ir prakaitini berima? Praeita savite buvo sesele, tai sake nieko baisaus, vaikams buna ir pas mus dar nedaug, bet per ta savaite jau tikrai stipriai isbere... O maudyt maudom kiekviena diena...
Atsakyti
Mums tai po truputį tvarkosi, tepu ADVANTAN kremuku nuo alergijos ir laukiam vizito pas gydytoją. Mes irgi ką tik iš Palangos, bet tik mažylei bėrimas, manau, kad nuo plaukimo sauskelnių sualergizavo.
Atsakyti
na o musu vaikinukui 2,5metu pradejo berti kazkokiais raudonais spuogais plemais,o viduriuke kaip pulinukas,buvo tik ant veido,o vakar stsirado ir ant kojytes. beto siandien pamaciau kad ir broliui 4metuku atsirado toks pat spuogas,net neisivaizduoju kas cia galetu buti.
pradejome galvoti kad gal kalta katyte kuria mes isigyjome neperseniausiai,gal kokia alergija katems. ir zandukai mazylio labai labai sausi. gal kam yra taip buve ir zinote kas cia galetu buti,na aisku pas dermatologa vistiek teks eiti.
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2009 07 24, 11:05)
atleiskit, bet nesutiku  blush2.gif  pirmus du menesiu taip, valosi vaikelio odele, ir bando prisitaikyt prie naujo maisto, ir organizmas netoleruodamas kazko tai valosi.

tai kaip supratau cia diskusija apie baltus spuogelius (ne apie alergija ir ne apie prakaitine), o ju ir buna iki metu. Jums gerai, kad jie greitai dingo, mums buvo ilgai. Veliau dingo. Nebuvo jokiu ligu ir negereme jokiu antibijotiku. Aisku ju buvo maziau nei pirmaisiais menesiais, bet po viena kita atsirasdavo mazdaug metu laikotarpyje.
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2009 07 24, 14:01)
Mano mažyliui bėrimukas atsiradęs tik ant galvytės, veiduko ir kakliuko, todėl ir nusprendžiau, kad tai prakaitinis, ant kūnelio spuogelių kaip ir nematyti:hm O gal aš klystu, manydama, kad tai nuo prakaito atsiradęs bėrimas? Bet kokiu atveju, kitą savaitę eisiu pas gydytoją, manau ji tiksliai pasakys.

Ka jums pasake daktaras?
Mums labai panasus berimas buvo, kas svarbiausia-su baltom virsunelem spuogiukai, o ir issiplete jie ant veido, kaktos, kaklo doh.gif Daugiau niekur. Atrado odos stafilokoka unsure.gif
Atsakyti
Mes sia savaite gydytojai pasirodem, tai sake, kad alerginis tas berimas. Nelabai nesureiksmino - salia lakisiaus voniu pasiule tepti kremu, kad odele neissausetu (pastebejau, kad lakisius prie to sausejimo gan stipriai prisideda). Bet man kazkaip gaila mazyles - ypac jei karstesne diena, tai visos tos demeles ir spuogeliai parausta - visas veidukas raudonas buna... Stebiu ka valgau, jei matysiu, kad ir toliau beria, gal reiks pabandyti ant dietos pasedeti...Silve, o kaip Jums pas gydytoja sekesi?
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 07 31, 18:03)
Ka jums pasake daktaras?
Mums labai panasus berimas buvo, kas svarbiausia-su baltom virsunelem spuogiukai, o ir issiplete jie ant veido, kaktos, kaklo doh.gif Daugiau niekur. Atrado odos stafilokoka unsure.gif

: OOO O kaip gydetes?
Atsakyti
mus irgi isbere.gulejom ligoninej 13 d.israse is ligonines ir parvaziavus namo ant rytojaus pradejo berti.tai va -jau trys paros kaip tie berimukai -raudoni iskilimai be baltu virsunyciu- ant kaktytes,zanduku ir ant slaunu kur pampersas dengia.as net neisivaizduoju nuo ko--nuo oro,nuo prakaito ar nuo maisto mano,nes maitinu MP.kitu triju vaikuciu nebere visai.o siam mazyliui teko ju daug.as manau cia adaptacija i aplinka--juk 13 d buvo patalpoj.pirmadieni vaziuosim pas gydytoja-paziuresim ka patars... g.gif
Atsakyti
Tai va, kas dėl mūsų problemytės. Mūsų gydytoja atostogauja, tai buvom pas kitą. Pasakiau, kad naudoju voneles su lakišiaus žole, jos nuomone tai atgyvena, todėl patarė naudoti medatkas. Išbertas vietas paplauti gana dažnai, sako turi praeiti. Jos nuomone, bėrimuką paaštrino ir alergija nuo maisto. Liepė apriboti jogurtus, sūrelius, vienu žodžiu pieno produktus. Na net nežinau ką ir pasakyti, aš pieno produktų valgau labai mažai, nebent fermentinį sūrį ir kartais atsigaivinu ledų porcija.
Atsakyti