Sveikutes

itariu, kad jau man bus 5 sav., uzsirasiau pas daktare kitai savaitei ir paziuresime ar viskas gerai. Nors itariu, kad gali buti ir nelabai.
Kodel: o todel, kad praeitais metais, kai man buvo 21 sav. turejau persileidima. Ir praeito nestumo metu jau is pat pradziu turejau tepliojima. Daktaras apziurejo ir pasake, kad tai man gimdoje truputi kraujuoja - nes tamsesnes rudos isskyros, tai yra senas kraujas. Geriau Duphaston ir gulimas rezimas. Elgiausi labai pavyzdingai - beveik visa diena guledavau, atsistodavau tik nueiti i dusa, tualeta ir pasidaryti valgtyti, jokiais budais nesedejau. Ir vis tiek turejau kelis kraujavimus ( be skausmo ir maudimo). Pirma karta gulejau ligonineje savaite laiko. Pirmas tris dienas gavau laseline ir vaistus, kad apramintu gimda. Bet daktare net nekreipe i mane demesio, kai pasakydavau, kad vis teplioja. Nera sviezio kraujo, tai ramiai gulek ir viskas. Paleido namo. Po kiek laiko ir vel kraujavimas - tada i ligonine nesiguliau isgeriau dviguba doze Duphaston ( kaip pirma karta) ir gulejau. Pasirodziau kita diena daktarui tai irgi pamate is kur kraujavo ir vel tas pats rezimas. Kai baigesi kraujavimas ir leido man judeti - savaites begyje atsidare gimdos kaklelis ir kai gulejau ligonineje - operacijos metu nubego vandenys, kai atsibudau prasidejo saremiai ir persileidimas, ir vel operacija, kurios metu nemazai nukraujavau.
Dabar ir vel truputi teplioja, bet reaguoju ramiai. Zinau, kad visko gali buti. Stengiuos visai nesedeti, judu, nes del alerginio rinito negaliu guleti, nes negaliu kvepuoti. Bet, jei atvirai - jei kas atsitiks, tai geraiu, kad tai buna kuo anksciau...nes, sunku prarasti, kai jau matei savo vaikiuka, kaip zmogiuka, jautei jo judesius..
Kas bus tas bus.