Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

bet kaip neeeeeeeeeeeervina tos iskyros, negaliu...cia paskaiciau, kad jei kraujo nera, tai kaip ir nieko tokio. bet man paciai labai diskomfortas, erzina, kad negali be iklotelio buti.
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2009 09 24, 10:39)
bet kaip neeeeeeeeeeeervina tos iskyros, negaliu...cia paskaiciau, kad jei kraujo nera, tai kaip ir nieko tokio. bet man paciai labai diskomfortas, erzina, kad negali be iklotelio buti.

Na nieko nepadarysi, taip jau reikia, toks organizmas, cia viskas naturalu, be to verta pasiaukoti del didziausio busimo dziaugsmo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės
Mum beveik 7 savaitės. Prieš tris dienas buvau pas gyd., kuri patvirtino, jog su nėštumu viskas tvarkoje.
Tačiau vakar pastebėjau nedaug rudos spalvos išskyrų. Teplioja negausiai ir šiandien. Neramu labai. Ar tai gali būti požymis kažko blogo? Jei prieš tris dienas viskas buvo tvarkoje, ar galėjo situacija pasikeisti?
Atsakyti
QUOTE(Nenius @ 2009 09 28, 12:07)
Sveikutės
Mum beveik 7 savaitės.  Prieš tris dienas buvau pas gyd., kuri patvirtino, jog su nėštumu viskas tvarkoje.
Tačiau vakar pastebėjau nedaug rudos spalvos išskyrų. Teplioja negausiai ir šiandien. Neramu labai. Ar tai gali būti požymis kažko blogo? Jei prieš tris dienas viskas buvo tvarkoje, ar galėjo situacija pasikeisti?

Labas. Man tas pats buvo kai buvo 5 sav netumas (po pirmo apsilankymo pas gine), po dvieju dienu po jos apziuros pasirode rusvos isskyros, gal cia susije su tuo g.gif bet kreipiausi i ligonine ir teko ten savaitele pailseti, del visa ko, kad neatsitiktu ko nors blogesnio smile.gif dabar toliau viskas thumbup.gif vienuolikta savaite nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man tai ginekologe paeme meginelius tyrimams del pienliges ir gimdos kaklelio, nes pastebejo kazkokias raudonas demeles blink.gif
tai citologinis tyrimas nieko neparode, nes per mazai ploksciuju lasteliu buvo, o kitas parode kad yra pienlige. tad kol pienliges neisgydys, tol negales vel paimti citologinio... tai man buvo panasiai, kaip kazkuriai is moteryciu, kad tasios baltos isskyros, kurios buvo nuolatos ir kasdien tik su iklotais vaiksciojau, nes kitaip musiaut ir kelnes praslaptu, buvo sioks toks niezejimas, bet kasdien apsilplaunant lyg ir praeidavo... tai db ginekologe liepe irg apsiplauti kas vakara su sodos tirpalu, nes sake kad tos bakterijos megsta rugstine terpe, tai su soda ji tampa labiau neutrali (bet ji jau sena babulka, tai gal sakau jau seno sukirpimo tongue.gif ) ir prirase zvakuciu naudoti... tik vat nepaklausiau kokius intymios higienos prausiklius galima naudoti tokiais atvejais? pastaruoju metu naudojau is seb-a-med, kurio ph 3.8, bet nuo jo man kazkaip buvo daug geriau g.gif gal jums ka gydytoja patare, kokius prausiklius naudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliox @ 2009 09 29, 20:27)
sveikutes 4u.gif
man tai ginekologe paeme meginelius tyrimams del pienliges ir gimdos kaklelio, nes pastebejo kazkokias raudonas demeles blink.gif
tai citologinis tyrimas nieko neparode, nes per mazai ploksciuju lasteliu buvo, o kitas parode kad yra pienlige. tad kol pienliges neisgydys, tol negales vel paimti citologinio... tai man buvo panasiai, kaip kazkuriai is moteryciu, kad tasios baltos isskyros, kurios buvo nuolatos ir kasdien tik su iklotais vaiksciojau, nes kitaip musiaut ir kelnes praslaptu, buvo sioks toks niezejimas, bet kasdien apsilplaunant lyg ir praeidavo... tai db ginekologe liepe irg apsiplauti kas vakara su sodos tirpalu, nes sake kad tos bakterijos megsta rugstine terpe, tai su soda ji tampa labiau neutrali (bet ji jau sena babulka, tai gal sakau jau seno sukirpimo tongue.gif ) ir prirase zvakuciu naudoti... tik vat nepaklausiau kokius intymios higienos prausiklius galima naudoti tokiais atvejais? pastaruoju metu naudojau is seb-a-med, kurio ph 3.8, bet nuo jo man kazkaip buvo daug geriau g.gif  gal jums ka gydytoja patare, kokius prausiklius naudoti ax.gif

sveikos, na, kiek girdejau, geriausia plauti yra vandeniu arba vaikisku muiliuku. as kiek naudojau tu prausikliu , man netinka. Freizidermo dabar pirkau putas specialiai nescioms praustis, bet kas is to, - grauzia...o su soda ploviaus, bet istisai tikrai negalima.zvakutes kol naudoju viskas ok, o po to...na, tikesimes, kad tau viskas bus gerai, pasiskaitinek dar intenete kitu nuomoniu... smile.gif
Atsakyti
manau tai gleiviu kamstis eina lauk 4u.gif
Atsakyti
o mane irgi kankina iskyros, jei be iklotelio bunu tai jauciu toky dregnuma, na nevisada bet uzeina. Mum dabar 36 savaite, isskyros tokios skystos ir vos vos baltos, neseniai baigiau naudot zvakutes nuo pienliges ir nejaugi vel ta zaraza atsinaujino gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo @ 2009 10 14, 19:51)
o mane irgi kankina iskyros, jei be iklotelio bunu tai jauciu toky dregnuma, na nevisada bet uzeina. Mum dabar 36 savaite, isskyros tokios skystos ir vos vos baltos, neseniai baigiau naudot zvakutes nuo pienliges ir nejaugi vel ta zaraza atsinaujino gun_bandana.gif

Nebutinai 4u.gif ,pas mane nebuvo jokios zarazos,bet galima sakyt plaukiau nuo išskyrų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jeigu neramu del isskyru tai patarciau kreiptis pas gydytoja kaip galima greiciau.Paims tepineli ir bus aisku ar viskas tvarkoje.As irgi jauciaus gerai isskyru buvo ir yra kartais daugiau kartais maziau bet mane vistik jos neramino.Dabar kaip dziaugiuos kad nuejau pasitikrint.Visdelto rado infekcija kazkokia verysad.gif tai daba laukiu nesulaukiu tos dienos kada eisiu vel pas gydytoja unsure.gif ir paskirs gydyma.Laikas bega paselusiu greiciu ir jei nespesiu issigydyt galiu perduot gimdymo metu savo maziukui doh.gif doh.gif doh.gif Taip kad geriau nespeliokit ar cia taip turi buti ar ne wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

kazkaip uzpuole mane tokia nesamone - kuria pagal pozymius nei pienlige pavadinsiu, nei bakterine vaginoze...
Zodziu pagausejo isskyru! ne tas zodis - pagausejo... blink.gif ir tokios i paprasciausia kefyra panasios...nei kvapo, nei spalvos kazkokios...butu viskas dzin, jei man neniezetu ir neperstetu vieteles! va su situo diskonfortu gyvent negaliu...nuejau i vaistine, galvoju Lomexin zvakeliu nusipirksiu kaip visada - neparduoda....jau receptas reikalingas! doh.gif kol iki savo ginekologo prisibrausi- menuo praeis! g.gif
Zodziu, paskaiciau as cia forume apie sodos tirpala. Pasiploviau juo keleta kartu vakare - kaip ranka nueme visus niezulius ir slykscia ta savijauta... gal man tiek tereikejo! g.gif
Kudikeli planuojam siuo metu....iki mmmm dienu dar savaite likus - jus cia rasot, kad pastojus pagauseja va tokiu isskyru, tai gal ir as jau nestuke.gif ?
gal kam taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2009 12 02, 08:31)
sveikos merginos,

kazkaip uzpuole mane tokia nesamone - kuria pagal pozymius nei pienlige pavadinsiu, nei bakterine vaginoze...
Zodziu pagausejo isskyru! ne tas zodis -  pagausejo...  blink.gif  ir tokios i paprasciausia kefyra panasios...nei kvapo, nei spalvos kazkokios...butu viskas dzin, jei man neniezetu ir neperstetu vieteles! va su situo diskonfortu gyvent negaliu...nuejau i vaistine, galvoju Lomexin zvakeliu nusipirksiu kaip visada - neparduoda....jau receptas reikalingas!  doh.gif  kol iki savo ginekologo prisibrausi- menuo praeis!  g.gif
Zodziu, paskaiciau as cia forume apie sodos tirpala. Pasiploviau juo keleta kartu vakare - kaip ranka nueme visus niezulius ir slykscia ta savijauta... gal man tiek tereikejo!  g.gif
Kudikeli planuojam siuo metu....iki mmmm dienu dar savaite likus - jus cia rasot, kad pastojus pagauseja va tokiu isskyru, tai gal ir as jau nestuke.gif ?gal kam taip yra buve?

Pas mane tai tikrai ne kaip kefyras išskyros buvo g.gif O ir niežėjimas tikrai ne nėštumo požymis...
Atsakyti