Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

doh.gif nu neveltui vienas ginekologas iejes i foruma apsidairyti pasake, kad absurdiskesniu nusisnekejimu nera girdejes... Sodos tirpalo nerekomenduojama naudoti nei nesciai nei ne nesciai.O YPAC NESTUKEI!! Ant geros lervos cia kazkas papuole, kad ne tik patare kas gali pakenkti, bet dar ir nestumoi nemate...(o gal tiesiog tas nestumas buvo mazas? tuomet gali buti, kad dar galejo nematyti). pradekite nuo to, kad apatiniai turi buti tik medvilniniai o praustis tam skirtomis priemonemis arba spec muiliuku, visrusai ir uzdegimai labai megsta viska kas sintetika... O iklotai ar paketai irgi tik naturalus ir jokiais budais ne jokie kvepiantys ir t.t...
Atsakyti
Gausesnes ishskyros yra normalu. Svarbu laikytis higienos ir nebus jokiu problemu!
Atsakyti
Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko angel_sadangel.gif , taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti.... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2009 08 31, 10:10)
Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko  angel_sadangel.gif  , taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti....  angel_sadangel.gif

Pritariu, visada geriau pasirodyti gyd del sventos ramybes.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuoleg @ 2009 08 18, 11:55)
doh.gif nu neveltui vienas ginekologas iejes i foruma apsidairyti pasake, kad absurdiskesniu nusisnekejimu nera girdejes... Sodos tirpalo nerekomenduojama naudoti nei nesciai nei ne nesciai.O YPAC NESTUKEI!! Ant geros lervos cia kazkas papuole, kad ne tik patare kas gali pakenkti, bet dar ir nestumoi nemate...(o gal tiesiog tas nestumas buvo mazas? tuomet gali buti, kad dar galejo nematyti). pradekite nuo to, kad apatiniai turi buti tik medvilniniai o praustis tam skirtomis priemonemis arba spec muiliuku, visrusai ir uzdegimai labai megsta viska kas sintetika... O iklotai ar paketai irgi tik naturalus ir jokiais budais ne jokie kvepiantys ir t.t...

Na nežinau dėl to sodos tirpalo. Jau ne pirma ginė liepė apsiplaut juo, bet aš kažkaip nedrįstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 08 31, 10:17)
Na nežinau dėl to sodos tirpalo. Jau ne pirma ginė liepė apsiplaut juo, bet aš kažkaip nedrįstu doh.gif

velnias ir as skaiciau kad sodos tirpalas nekenkia, nu nieko nesuprantu, einu info ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2009 08 16, 20:23)
Perskaičiau visą temą nuo pradžių ik galo ir neradau savo situacijos  doh.gif
Man prasidėjo 20 savaitė, jau ankščiau buvo tų baltų išskyrų ne taip jau baisiai gausių, bet jei be įkloto būdavau tai kelnėms ir kliūdavo  doh.gif , nors žinojau kad taip turi būti tai ir nekreipiau dėmesio. O dabar prieš kelias dienas atsirado labai gausios bespalvės (gal šiektiek gelsvos) tąsios išskyros (kaip gleivės), kaip tik nueinu į tuoletą taip ir atsiranda, tos išskyros kaip vaisingom dienom tokios taaasios, tai jas nuvalau tik per kelis kartus  unsure.gif , kažin ar čia nieko baisaus????? Skaudėti nieko neskauda, kvapo nėra, nežėjimo taip pat nėra... bet tas tąsumas ir gausumas mane labai neramina  verysad.gif , gal yra kam buvę?

QUOTE(egliuzke @ 2009 08 31, 10:10)
Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko  angel_sadangel.gif  , taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti....  angel_sadangel.gif

vaje blink.gif verysad.gif uzuojauta verysad.gif ir stiprybes jums
Atsakyti
sveikos. del iskyru vis tiek pacios neisigydisim reikia kad ginekologe apziuretu. mane istisai kamuoja, bet as konsultuojuos su ginekologe, tai priraso zvakuciu, plautis yra visokiu veiksmingu priemoniu, geriau pacioms neeksperimentuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalaiti: 10 rugsėjo 2009 - 13:44
pagausėjusios išskyros nėštumo metu yra normalus dalykas, bent jau man ir per pirmąjį ir per dabartinį nėštumą tai pasitvirtino smile.gif tiesiog kaip čia kažkas ir rašė, laikaisi higienos, naudoji natūralius įklotus ir medvilnines kelnaites, o jei dėl kažko neramu, tada pasikonsultuoji su gydytoja 4u.gif ji turėtų apžiūrėti ir nuspręsti ar reikalingas kažkos rimtesnis gydymas su žvakutėm ir. panašiai ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu visu pasiteirauti, gal pas ka buvo tepliojimas nestumo pabaigoje (apie 36-37 sav.) ? Ar cia reiketu nerimauti ?
Atsakyti
Manau kiek vienas kraujavimas vertas demesio ypac nestumo metu,nesvarbu ar pradzioj ar pabaigoj smile.gif Butinai pasiteirauti su gine ir daktaru 4u.gif Pas mane irgi pasitaike sis malonumas,ypac pagausejusios isskyros,baltos kaip varske,tyriausi,galvojau gal grybas,gal pienlige(be kvapo) bet padare ivairiu tyrimu ir pasake,kad viskas tikrai gerai,tiesiog nestumas daro savo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 09 22, 20:29)
Manau kiek vienas kraujavimas vertas demesio ypac nestumo metu,nesvarbu ar pradzioj ar pabaigoj smile.gif Butinai pasiteirauti su gine ir daktaru 4u.gif Pas mane irgi pasitaike sis malonumas,ypac pagausejusios isskyros,baltos kaip varske,tyriausi,galvojau gal grybas,gal pienlige(be kvapo) bet padare ivairiu tyrimu ir pasake,kad viskas tikrai gerai,tiesiog nestumas daro savo... smile.gif

Na va pasiskambinau savo ginei, pasake kad tepliojimas galimas dalykas, cia gali po truputi eiti tas vadinamas kamstis . Nebent pasirodytu kraujingu isskyru, sviesiu ar tamsiu, tada reiktu kreiptis i ligonine.
Atsakyti