Gausesnes ishskyros yra normalu. Svarbu laikytis higienos ir nebus jokiu problemu!
Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko
, taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti....

QUOTE(egliuzke @ 2009 08 31, 10:10)
Mano įtarimas pasitvirtino.... mano išskyros jau pranašavo blogą pabaigą, taip ir atsitiko
, taip kad jai kas neramina geriau iškarto eiti pas gine ar važiuoti tiesiog į ligoninę dėl šventos ramybės, aš pavėlavau nuvažiuoti.... 

Pritariu, visada geriau pasirodyti gyd del sventos ramybes..

QUOTE(rasuoleg @ 2009 08 18, 11:55)

Na nežinau dėl to sodos tirpalo. Jau ne pirma ginė liepė apsiplaut juo, bet aš kažkaip nedrįstu

QUOTE(jurguze @ 2009 08 31, 10:17)
Na nežinau dėl to sodos tirpalo. Jau ne pirma ginė liepė apsiplaut juo, bet aš kažkaip nedrįstu 

velnias ir as skaiciau kad sodos tirpalas nekenkia, nu nieko nesuprantu, einu info ieskoti?
QUOTE(egliuzke @ 2009 08 16, 20:23)
Perskaičiau visą temą nuo pradžių ik galo ir neradau savo situacijos
Man prasidėjo 20 savaitė, jau ankščiau buvo tų baltų išskyrų ne taip jau baisiai gausių, bet jei be įkloto būdavau tai kelnėms ir kliūdavo
, nors žinojau kad taip turi būti tai ir nekreipiau dėmesio. O dabar prieš kelias dienas atsirado labai gausios bespalvės (gal šiektiek gelsvos) tąsios išskyros (kaip gleivės), kaip tik nueinu į tuoletą taip ir atsiranda, tos išskyros kaip vaisingom dienom tokios taaasios, tai jas nuvalau tik per kelis kartus
, kažin ar čia nieko baisaus????? Skaudėti nieko neskauda, kvapo nėra, nežėjimo taip pat nėra... bet tas tąsumas ir gausumas mane labai neramina
, gal yra kam buvę?

Man prasidėjo 20 savaitė, jau ankščiau buvo tų baltų išskyrų ne taip jau baisiai gausių, bet jei be įkloto būdavau tai kelnėms ir kliūdavo

QUOTE(egliuzke @ 2009 08 31, 10:10)

vaje

sveikos. del iskyru vis tiek pacios neisigydisim reikia kad ginekologe apziuretu. mane istisai kamuoja, bet as konsultuojuos su ginekologe, tai priraso zvakuciu, plautis yra visokiu veiksmingu priemoniu, geriau pacioms neeksperimentuoti...
pagausėjusios išskyros nėštumo metu yra normalus dalykas, bent jau man ir per pirmąjį ir per dabartinį nėštumą tai pasitvirtino
tiesiog kaip čia kažkas ir rašė, laikaisi higienos, naudoji natūralius įklotus ir medvilnines kelnaites, o jei dėl kažko neramu, tada pasikonsultuoji su gydytoja
ji turėtų apžiūrėti ir nuspręsti ar reikalingas kažkos rimtesnis gydymas su žvakutėm ir. panašiai ar ne

Sveikos
Noriu visu pasiteirauti, gal pas ka buvo tepliojimas nestumo pabaigoje (apie 36-37 sav.) ? Ar cia reiketu nerimauti ?

Manau kiek vienas kraujavimas vertas demesio ypac nestumo metu,nesvarbu ar pradzioj ar pabaigoj
Butinai pasiteirauti su gine ir daktaru
Pas mane irgi pasitaike sis malonumas,ypac pagausejusios isskyros,baltos kaip varske,tyriausi,galvojau gal grybas,gal pienlige(be kvapo) bet padare ivairiu tyrimu ir pasake,kad viskas tikrai gerai,tiesiog nestumas daro savo...

QUOTE(valerija90 @ 2009 09 22, 20:29)
Manau kiek vienas kraujavimas vertas demesio ypac nestumo metu,nesvarbu ar pradzioj ar pabaigoj
Butinai pasiteirauti su gine ir daktaru
Pas mane irgi pasitaike sis malonumas,ypac pagausejusios isskyros,baltos kaip varske,tyriausi,galvojau gal grybas,gal pienlige(be kvapo) bet padare ivairiu tyrimu ir pasake,kad viskas tikrai gerai,tiesiog nestumas daro savo... 

Na va pasiskambinau savo ginei, pasake kad tepliojimas galimas dalykas, cia gali po truputi eiti tas vadinamas kamstis . Nebent pasirodytu kraujingu isskyru, sviesiu ar tamsiu, tada reiktu kreiptis i ligonine.