Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(bialetti @ 2009 01 22, 09:33)
O as neissirenku niekaip sekcijos, noriu nedideles, tai ir blaskausi kokia issirinkti.  4u.gif

O aš noriu kad būtų talpi, tiesiog daug daiktų planuoju į ją sudėt, o didelės nėr kur padėt, o dar televizorius didelis turi įtilpti, o ir gražios noriu, tai jau kogero metus nieko nerandam tinkamo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 01 22, 09:51)
O aš noriu kad būtų talpi, tiesiog daug daiktų planuoju į ją sudėt, o didelės nėr kur padėt, o dar televizorius didelis turi įtilpti, o ir gražios noriu, tai jau kogero metus nieko nerandam tinkamo  doh.gif

pritariu, kad paieskos labai ir man ilgai uzsitese.As dideles nenoriu.Indus geriau virtuveje laikyti,ne sekcijoje, rubus komodoje arba slankiojanciose sistemose, sekcija lai buna nedidele.
Atsakyti
Man irgi reikia sekcijos, bet reikia talpios, kur galėčiau sudėti nemažai daiktų. Bet kartu ir nenorėčiau itin gremėzdiškos. Tai va taip ir ieškau metai iš metų.
Atsakyti
As irgi jau labai ilgai ieskau.Vis kas nors netinka.Tai lentynos per mazos,aparatura netelpa,tai spalvos netinka ir nekeicia ju,tai Tv per mazai vietos ar jis turi sone buti...Va sita mes nusiziureje,bet ji irgi dar ne tokia kokios noreciau

user posted image
Is italisku baldu buvau labai graziu radus,bet ir kainos ten dar grazesnes....
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 01 22, 12:31)

Sveika, sekcija nebloga, bet per tamsi.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 01 22, 13:31)
As irgi jau labai ilgai ieskau.Vis kas nors netinka.Tai lentynos per mazos,aparatura netelpa,tai spalvos netinka ir nekeicia ju,tai Tv per mazai vietos ar jis turi sone buti...Va sita mes nusiziureje,bet ji irgi dar ne tokia kokios noreciau

tai gaminkit gi, o ne gatavos ieskokite, greiciau bus, o brangiau tikrai nesuper dau, o su italiskom lyginant tai ir pigiau gerokai.

Atsakyti
Gal kas turite nuotraukų kampinių sekcijų, tokių kad kampinėje dalyje būtų vieta televizoriui. Ieškojau bet neradau, turbūt teks pačiai galvoti model įir gaminti
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 01 22, 15:41)
Sveika, sekcija nebloga, bet per tamsi.

Man tamsi ir reikalinga.Net juoda galetu buti,bet sita spalva irgi tinka

O gamint.As gyvenu ne Lietuvoj.Anglijoj dar neradau gamintoju,kad sekcijas darytu.Jie uzsiima arba miegamaisiais arba virtuvem.O sekciju neapsimoka,per pigu...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 01 22, 22:17)
Man tamsi ir reikalinga.Net juoda galetu buti,bet sita spalva irgi tinka

O gamint.As gyvenu ne Lietuvoj.Anglijoj dar neradau gamintoju,kad sekcijas darytu.Jie uzsiima arba miegamaisiais arba virtuvem.O sekciju neapsimoka,per pigu...

o tai pasigaminti lietuvoje ir parsisiusti neimanoma, bus dar pigiau nei anglijoje pirkti ax.gif
tik tektu patiems susirinkti, nors anglijoj pilna lietuviu, per kuriuos baldai gaminami lietuvoje, o anglijoj montuojami vietiniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 22 sausio 2009 - 21:28
QUOTE(ABocius @ 2009 01 22, 20:25)
o tai pasigaminti lietuvoje ir parsisiusti neimanoma, bus dar pigiau nei anglijoje pirkti ax.gif
tik tektu patiems susirinkti, nors anglijoj pilna lietuviu, per kuriuos baldai gaminami lietuvoje, o anglijoj montuojami vietiniu

Tai patarkit koki gera meistra ar gamintojus Lietuvoje,geriausia Kaune.Atsivezimas ir surinkimas problema nebutu,bet turi but labai gera kokybe
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 01 22, 22:32)
Tai patarkit koki gera meistra ar gamintojus Lietuvoje,geriausia Kaune.Atsivezimas ir surinkimas problema nebutu,bet turi but labai gera kokybe

kaune zinau tik plokstes ir furnituros pardavinetojus, pas mane veiksmas vilniuje
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 01 22, 13:31)
Is italisku baldu buvau labai graziu radus,bet ir kainos ten dar grazesnes....

Gal turi kokių nuotraukų arba link'ų iš patikusių itališkų baldų? Aš kažkaip nerandu internete (tiesa, tik šiandien pradėjau ieškoti) blush2.gif. Gal pagal pavyzdį pasigamintume unsure.gif. O jūsų išsirinkta sekcija gražiai atrodo rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 22 sausio 2009 - 22:21