Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(Fijora @ 2008 05 26, 18:12)
Jau turiu savo "sekcija", kuria gamino Stepono baldai. Jei dar kam idomu, idesiu kelias nuotraukytes. Tik reikia nufotkint. Baldais esu patenkinta, nors kaina ir "grazi"...

Labai butu idomu nuotraukytes pamatyti ax.gif
Atsakyti
Aš irgi ieškau sekcijos, bet ne iš tų užimančių visą sieną, o dalinai pakabinamų, su lentynomis. Visai gražių galima rasti ar bent jau pasidairinėt, minčių pasisemt. šituo adresiuku: http://www.bydgoskiemeble.pl/
Jų galima užsakyt ir pažiūrėt Nemuno centre, bet kainos nemažos. Norėtūs kažka panašaus rast tik pigiau. g.gif
Atsakyti
O stai ir mano taip vadinama "sekcija" smile.gif
Tai komoda, lentyna virs jos , pakabinama vitrina ir staliukas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
LIUXAS thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Nezinau, ar jau buvo mineta sita firma ax.gif MEBLAR . Cia lenku firma. Mes ilgai ieskojom sekcijytes, kad butu max. 2 m. ilgio, bet kad butu funkcionali. Visas parduotuves apejom, nu nieko gero ir uz prieinama kaina neradom doh.gif Ir visai netiketai, Kalvariju turguj, kur prekiauja baldais, pamaciau nuotrauka sekcijos. Ja galima pirkt dalimis. Paskaiciavom, kad mum idealiai tinka, o ir kaina gera (biski virs 1200 lt). thumbup.gif
Uzsisakem, ir po berod 3 savaiciu atveze.
Pirkom, kaip sakant, kate maise, nes nesisivaizdavom, kaip realiai atrodo. Bet kai surinko, iki siol negaliu atsidziaugt rolleyes.gif
Cia idedu internetine nuotrauka. Veliau galesiu idet, kaip realiai atrodo ax.gif
(musu spalva - wenge).
Sekcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c@stell: 11 birželio 2008 - 15:11
Tokios kaip sekcijos išvis patarčiau nepirkti. Viena, kad užima daug vietos, o antra - nemadinga jau senokai...Aš pati nepirksiu jokios sekcijos, indai bus sudėti į jau suplanuotą virtuvės komplektą. Svetainės zonoje nebus jokios sekcijos.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 06 11, 21:43)
Tokios kaip sekcijos išvis patarčiau nepirkti. Viena, kad užima daug vietos, o antra - nemadinga jau senokai...Aš pati nepirksiu jokios sekcijos, indai bus sudėti į jau suplanuotą virtuvės komplektą. Svetainės zonoje nebus jokios sekcijos.

tiesą skant ir aš pradedu tap galvoti ax.gif Bet ne dėl mados...jau metai be sekcijos ir neprireikė jos ...Tai ieskau sprendimo knygoms pasideti, o sekcijos planus atšaukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 06 14, 14:31)
tiesą skant ir aš pradedu tap galvoti  ax.gif Bet ne dėl mados...jau metai be sekcijos ir neprireikė jos ...Tai ieskau sprendimo knygoms pasideti, o sekcijos planus atšaukiu   rolleyes.gif

As tavo vetoi dariciau kompozicija is lentinu ir spinteliu su stiklu tik nereikia dideles
kad uzimtu nedaugiau 2/3 senos.
Tik ne lenkiska musu baldinikas kur dare virtuve net atsisake is lenkisku ploksciu darit, nes isluzineja stalciai ir dureles. vat.
Papildyta:
[quote=c@stell,2008 06 11, 16:05]
Nezinau, ar jau buvo mineta sita firma ax.gif MEBLAR . Cia lenku firma. Mes ilgai ieskojom sekcijytes, kad butu max. 2 m. ilgio, bet kad butu funkcionali. Visas parduotuves apejom, nu nieko gero ir uz prieinama kaina neradom doh.gif Ir visai netiketai, Kalvariju turguj, kur prekiauja baldais, pamaciau nuotrauka sekcijos. Ja galima pirkt dalimis. Paskaiciavom, kad mum idealiai tinka, o ir kaina gera (biski virs 1200 lt). thumbup.gif
Uzsisakem, ir po berod 3 savaiciu atveze.
Pirkom, kaip sakant, kate maise, nes nesisivaizdavom, kaip realiai atrodo. Bet kai surinko, iki siol negaliu atsidziaugt rolleyes.gif
Cia idedu internetine nuotrauka. Veliau galesiu idet, kaip realiai atrodo ax.gif
(musu spalva - wenge).

Jo iskart matosi kur lenku gamibos kur FR Ar IT.
Suprantu kad kaina prieinama, bet gal geriau pasitaupit ir nusipirkt gera daikta o ne ploksciu rinkini kuris nelabai dziugina akis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta76: 18 birželio 2008 - 12:16
Suprantu kad kaina prieinama, bet gal geriau pasitaupit ir nusipirkt gera daikta o ne ploksciu rinkini kuris nelabai dziugina akis?  unsure.gif

O ką FR ar IT tai jau ne plokščių rinkinys? FR baldų fabrikuose vien juodžiai dirba (tai jau kokybe galima suabejoti). O moki didelius pinigus kad madingi, arba už vardą, prekinį ženklą. Kaip toj patarlėj: šiandien madinga - rytoj juokinga. Negalvokit kad ginu lenkų baldininkus. Bet tik išsakau savo nuomonę. Mano baldai Lietuvos gamintojų.
Atsakyti
QUOTE(Loreta76 @ 2008 06 18, 13:14)
Suprantu kad kaina prieinama, bet gal geriau pasitaupit ir nusipirkt gera daikta o ne ploksciu rinkini kuris nelabai dziugina akis?  unsure.gif

Ne tokia jau ir bloga ta lenku gamyba mirksiukas.gif siaip, cia nuotraukoj gal ir pigokai atrodo, bet realybej, tai visai kitoks vaizdas (o ir pacios plokstes sunkios, nesusilenkia pridejus daugiau daiktu).
O mes ja rinkomes tikrai ne del kainos, o del to, kad mum tiko pagal ismatavimus, pagal spalva, pagal isplanavima. Taip kad, nesvarbu kieno gamybos ji butu buvusi, kad ir ciukciu, svarbu, kad tvirta ir mum tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Labutės,
Gal ką nors žinote apie Vinotti baldus ?
Labiausiai patinka Noriano serija, bet už tai kas patinka sumokėtumėm virš 6000 Lt.
o vat Easy Living kainuotų apie 3500 Lt. Tai dabar tokiuose apmastymuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 19, 10:40)
Labutės,
Gal ką nors žinote apie Vinotti baldus ?
Labiausiai patinka Noriano serija, bet už tai kas patinka sumokėtumėm virš 6000 Lt.
o vat Easy Living kainuotų apie 3500 Lt. Tai dabar tokiuose apmastymuose  g.gif

Negaliu nieko pasakyti konkrečiai apie Vinotti, nes tik dabar (kai paklausei) susiradau juos internete. Bet bendrai noriu patarti imti tai, kas patinka, nes 3000 Lt skirtumas yra nedaug, palyginus su visomis namo įrengimo išlaidomis. Užtat ilgam turėsi kas prie širdies wub.gif. O gyvai juos kur galima pamatyti?
Atsakyti