Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

QUOTE(Olinda @ 2011 10 09, 18:35)
Mes turim vieną lenkišką bet ne tokio tipo, tai jau norime keisti bet šį atitarnavo mums nemažai 7 metus ir dar yra laaabai gero stovio, tik jau norime kažko kito, o kaip šios naujos sekcijos man irgi labai įdomu visgi noriu labai pačiupinėti, iš arti abžiūrėti  unsure.gif

Nu normaliai jums ji atitarnavo thumbup.gif

QUOTE(gintariele @ 2011 10 09, 18:44)
Del konkreciai sekciju kokybes nezinau, bet mes turim jau antri metai situos lenkiskus virtuves baldus
http://www.baldai1.l...a/images/b4.jpg
tik pirkti ne is cia, skustis tikrai negaliu, ir mazas vaikas us vaistukais lakste, perbraukdavo ir siap virtuveje garai, vanduo ir pan. na tik saldytuvo rankena nepatogi nes mano nagai daznai likdavo ir jos plasmasines apsitryne, bet nesimato to ax.gif

Na del sekciju tai negaliu pasakyti, dauguma ju vistiek veza is lenku, o jei LT kokia rimtesne firma daro tai kaina oho kiek tumbacku tiek tukstanciu, kaip viena forumo dalyve minejo  bigsmile.gif

Bandysiu ir as jauciu imti lenkiska irnesakyk.gif
Bet kaip jums kainu skirtumas blink.gif

cia ir cia

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2011 10 09, 21:42)
Bet kaip jums kainu skirtumas  blink.gif

cia ir cia

swoon.gif

doh.gif nieko sau, tai lenkijoje už 700lt nupirkt galima
Atsakyti
na jo, magrej ispudinga kaina biggrin.gif

QUOTE(Olinda @ 2011 10 09, 22:00)
doh.gif  nieko sau, tai lenkijoje už 700lt nupirkt galima

Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 09 21, 12:03)
O tai ka jus ten daret, kad tiek karscio kambaryje?  unsure.gif  blink.gif  tai manyciau, kad ir atsiklijavo del to...  g.gif

vakarinė pusė ir saulė įšildė, nors užuolaidos užtiestos būdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariele @ 2011 10 09, 12:02)
as tai sita nusiziurejau

http://www.kestobald...n...&Itemid=118

nes man toj kur po pakinamom spintutem ta tustuma tar grindu ir spintuciu ne itin

atveze mums sekcija, sumokejom 1800, bet kokybe katastrofiska blink.gif

kai kurios plokstes pakuotese jau apibraizytos, pvz, lentyneles, vienas korpuso sonas nesuprasi apdraskytas, pati maciau kai vyras is pakuotes jau toky istrauke, nu jau laminato kokybe patyliu, jei jau istraukem apdrastyta ir apibraizyta tai kas paskui bus.... schmoll.gif
dedant lentynas vos vos uzkliuni laminatas nusudraske, vyras suke sonus, suskilo pati plokste, tiesiog issiskyre. Zodziu daugiau gyvenime nepirksiu lenkisku baldu , nu atsiprasau jeigu is pakuotes istrauki apdraskytas plokstes, o dar uz 3 tumbackas sumoki 1800, tai geriau buciau nepagailejus o dadejus 1200 ir pas vyro pacystama kuris turi bendra vokieciu su lietuviais "dalaudas" baldu imone uzsisakius, kaimynei dare tikrai kokybiska plokste palyginus su musu sitais....
Atsakyti
keiskit g.gif
Atsakyti
Mūsų turima sekcija tokia:
user posted image
Aš ja labai patenkinta, ankščiau mėgau kaupti daiktus, o dabar kelios mielos smulkmenos padėtos tik ant lentynų.
Atsakyti
Mes pasigaminome stai tokia sekcija, esame patenkinti... neapkrauta ir grazu

user posted image
Atsakyti
dovillka labai gražu, man irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 11 07, 12:36)
dovillka labai gražu, man irgi patinka  thumbup.gif

Malonu....
Mes gaminomes, kad viskas tarpussavyje deretu, bet tokio dizaino galima ir lenkiska nusipirkti.
Atsakyti
Turiu dilema g.gif kokius baldus pastatyti tokiame kambarelyje, kuri kaip ir neturi paskirties g.gif na gal galima pavadinti sveciu kambariu. turetu stoveti kazkokia sofa lova ir noretusi komodos, bet ne sekcijos, nesinori pasidaryti antros svetaines doh.gif ka galetumet pasiulyti? 4u.gif
Atsakyti
O man lenkiskos super :) Gi visas bent jau Kaunas vien tokiom ir uzverstas. Ieskojom is pradziu ir Renlenoj, ir Nemuno balduose, ir Mato balduose ir t.t., bet ten gi dauguma lenkisku. Ir nusipirkom viena tokia sekcija. Prisiskaicius atsiliepimu, galvojau, kad bus nekas, nu bet atveze ir uznese tvarkingai, ir surinkta atrodo sauniai, jokiu subraizymu ir t.t. zodziu, as labai patenkinta. Beje, kitam bute baldus gaminomes, tai galiu pasakyti, kad kokybe lenkisku ne kiek ne prastesne. Ir ten ir cia kokybe esam patenkinti. Bet gal cia mums tik pasiseke :)
Atsakyti