Įkraunama...
Įkraunama...

Sekcija

Gal esate uzmatę kampinę sekciją ax.gif Modernesnes norėtusi rolleyes.gif Ir siaip ką manote apie kampines sekcijas g.gif gal tiktų pailgam kambariui g.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2012 04 15, 19:48)
Vilnius mums gan toli smile.gif mes iš Plungės blush2.gif

Siaip ta sekcija gyvai atrodo visai graziai. Mes ieskojom sekcijos, bet spalvos mums netiko. Nenorejau baltos arba labai tamsios. Todel uzsisakem, kad pagamintu, dabar laukiu su nekantrumu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 04 16, 13:09)
Siaip ta sekcija gyvai atrodo visai graziai. Mes ieskojom sekcijos, bet spalvos mums netiko. Nenorejau baltos arba labai tamsios. Todel uzsisakem, kad pagamintu, dabar laukiu su nekantrumu. smile.gif

Jau užsisakėm 4u.gif , laukiam taip pat su nekantrumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2012 04 20, 16:12)
Jau užsisakėm  4u.gif , laukiam taip pat su nekantrumu biggrin.gif

O mums siuo metu surinkineja sekcija, kuria gaminomes pagal uzsakyma. Kai bus viskas sutvarkyta, isblizginta, galesiu ideti nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 04 20, 17:23)
O mums siuo metu surinkineja sekcija, kuria gaminomes pagal uzsakyma. Kai bus viskas sutvarkyta, isblizginta, galesiu ideti nuotrauka smile.gif

Va musu sekcija.
user posted image
Gamino www.tavobaldas.lt is Vilniaus. Uzsakyma padare per 3 savaites. Is pirmo zvilgsnio viskas thumbup.gif , tikiuosi nenusivilsim biggrin.gif
Mokejom padoriai 1600 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 04 20, 20:09)
Va musu sekcija.
Gamino www.tavobaldas.lt is Vilniaus. Uzsakyma padare per 3 savaites. Is pirmo zvilgsnio viskas  thumbup.gif , tikiuosi nenusivilsim biggrin.gif
Mokejom padoriai 1600 Lt smile.gif

Paprastutė, dailutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2012 04 22, 18:17)
Paprastutė, dailutė 4u.gif

Mano teciui nepatiko. Sako cia gi ne sekcija, nieko i ja nesusidesit biggrin.gif Bet as ir nenorejau gargaros, kad nepradeciau kaupti daiktu. Kuo maziau vietos, tuo maziau laikysiu nereikalingu daiktu. smile.gif
Siaip sekcija labai talpi, kol kas puse sekcijos tuscia, nezinau ka deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2012 04 15, 18:43)
Sveiki, ar pirkote iš patoguspirkimas.lt sekciją?
mes irgi planuojam iš čia pirkti, tik nematant realiai kaip atrodo sunku apsispręsti ax.gif
http://www.patoguspi...a-astor-ii.html

Pirkome smile.gif Viskas labai gerai,pristatė į namus,gana greitai po užsakymo,kaina labai gera buvo,dabar jau matau kad truputį pabrango.Už tokią kainą tokios sekcijos nebūtumę pagal užsakymą gavę.
pati sekcija:plokštės- graži spalva,geros-kokybiškos,sustatė sūnus per kelias dienas,reikėjo pasiknisti,bet viskas gerai.Man ji labai graži,ne per maža,užima beveik visą sieną, led lemputės ant stiklo lentynų.nesigailim,kad pirkom.Susidėjimui vietos yra,o atrodo ne gremėzdas.
Čia kalbu apie Sunny sekciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 22 balandžio 2012 - 21:31
QUOTE(Neringiux @ 2012 04 22, 19:21)
Mano teciui nepatiko. Sako cia gi ne sekcija, nieko i ja nesusidesit biggrin.gif Bet as ir nenorejau gargaros, kad nepradeciau kaupti daiktu. Kuo maziau vietos, tuo maziau laikysiu nereikalingu daiktu. smile.gif
Siaip sekcija labai talpi, kol kas puse sekcijos tuscia, nezinau ka deti lotuliukas.gif

Vyresnio amžiaus žmonės nesuprata tokių sekcijų (nors gal tėtis iš ne vyresnių blush2.gif ), o man gražu nedidelės 4u.gif

QUOTE(airise @ 2012 04 22, 22:29)
Pirkome smile.gif  Viskas labai gerai,pristatė į namus,gana greitai po užsakymo,kaina labai gera buvo,dabar jau matau kad truputį pabrango.Už tokią kainą tokios sekcijos nebūtumę pagal užsakymą gavę.
pati sekcija:plokštės- graži spalva,geros-kokybiškos,sustatė sūnus per kelias dienas,reikėjo pasiknisti,bet viskas gerai.Man ji labai graži,ne per maža,užima beveik visą sieną, led lemputės ant stiklo lentynų.nesigailim,kad pirkom.Susidėjimui vietos yra,o atrodo ne gremėzdas.
Čia kalbu apie Sunny sekciją.

Ne, mes ASTOR II užsisakėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graimonda: 23 balandžio 2012 - 09:20
domina TALPIOS sekcijos, gal kur naujoviškesnių užmatėte?
Atsakyti
Na va jau gavom ir susistatėm sekciją biggrin.gif tik neįšeina foto normalios padaryt blush2.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graimonda: 25 gegužės 2012 - 19:50
Nors aš irgi nemėgstu kaupti daiktų, bet man turi būt bent lentynos knygoms smile.gif
Atsakyti