Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

lyg baisiai jau brangu pas mane lotuliukas.gif

atsiprašau kad ne į temą

todėl dar apyrankę parodysiu - paprasta, bet man miela

user posted image
Atsakyti
o gal aš daug noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
nasa o gal savo skelbimo nuorodą man į až gali atsiųsti?
Atsakyti
Naca, tavo darbelių grožis thumbup.gif . Gaila, kad pinigų viskam neužtenka, o tai visų iš eilės noriu doh.gif doh.gif doh.gif .

Aš irgi kada nors galbūt pasigirsiu savo darbeliais, nes buvau užsudegus nusinerti apyrankę ir ką nors ant kaklo prie nerto kostiumėlio. Bet kadangi dabar šilta, tai ir nesuneria (kostiumėlis tinka daugiau žiemai - rudeniui tongue.gif ).
Atsakyti
naca B E P R O T I Š K A I F A N T A S T I Š K A wub.gif . Aš kai pas tave tėmelėje apsilankau, tai mane įkvėpimas pagauna doh.gif . Tada sėdžiu naktimis ir sau meistravoju kokius grožius flirt.gif . Darbe bobelės iš pradžių žvairai žiūrėjo, mol gal jai biškį kvankšt niekais užsiiminėja doh.gif , o daba jau žiūriu pradėjo seilę varvint, t.y. pavydėt lotuliukas.gif . Tik man sidabrą lankstyt sunkiai sekasi verysad.gif , nepasiduoda dar man jis bigsmile.gif .
Atsakyti
ačiū, Bite Plius wub.gif

Ašarėle,nuo tavo žodžių man širdis apsalo rolleyes.gif . o sidabras ir mane nervina - vat nusprendžiau kad tokių sidabrinių apyrankių daugiau nedarysiu schmoll.gif . aš ne toks žmogus kad galėčiau paprašyti tiek, kiek realiai darbo įdėta doh.gif , o ir kaži kas mokėtų tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 06 06, 22:32)
ačiū, Bite Plius wub.gif

Ašarėle,nuo tavo žodžių man širdis apsalo rolleyes.gif . o sidabras ir mane nervina - vat nusprendžiau kad tokių sidabrinių apyrankių daugiau nedarysiu schmoll.gif . aš ne toks žmogus kad galėčiau paprašyti tiek, kiek realiai darbo įdėta doh.gif , o ir kaži kas mokėtų tiek lotuliukas.gif

Kol pats nepabandai, tol neįsitikini schmoll.gif . Pasižiūrėjus į nuotraukėlę atrodo, kad paprasta - tik imsi ir padarysi, bet..... Sau kelis darbelius pasidariau, bet oij kiek pati sau turiu priekaištų doh.gif . Tiesa dariausi tik auskariukus ir pakabukus. Apyrankės nebandžiau schmoll.gif , ale jaučiu ir neprisiversiu ax.gif .

Na ir dar kelias savo apyrankes įkeliu ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Surezgiau apyranke,tik labai masyvi gavosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 06 08, 21:11)
Surezgiau apyranke,tik labai masyvi gavosi smile.gif
user posted image

Nors spalvos ne mano, bet man masyvios patinka thumbup.gif thumbup.gif O aš galvoju, ką tu vėl naujo parodysi mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2007 06 09, 00:07)
Nors spalvos ne mano, bet man masyvios patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  O aš galvoju, ką tu vėl naujo parodysi  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Aciu,truputeli kitokio rezultato tikejausi ax.gif ,dabar pats laikas grizti prie senu verslu biggrin.gif
Atsakyti
Matau nera veltinio apyrankiu. Ikelsiu savasias
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai mielos,spalvingos,bravo wub.gif
Atsakyti