Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

Merginos,kaip ta viela,ar neluzineja,nes pabandziau floristine,tai neimanoma,labai blogai schmoll.gif
Atsakyti
aš irgi perku iš floristinių prekių, bet ji turbūt kitokia. tikrai nelūžinėja, nebent daug kartų lankstysi g.gif be to tokią pat esu pirkusi ir iš prekių rankdarbiams.
Atsakyti
Kam reikia sidabrines vielutes, tik 925 praba, (ne "sidabruota") rasykit i az. Siaip parduodam gramais, bet turiu patikslinti kaina.
Atsakyti
O sidabrine neluzineja? Nes bandziau floristine,varine,dar kazkokia ,sidabrines spalvos,matomai,karoliukams verti,tai visos luzineja g.gif
Atsakyti
tai ką tu su ja darai kad lūžinėja g.gif sidabrinė labiausiai lūžinėja, jei kietoji. bet lyg būna ir minkštos - aš neturėjau pati. bet su ta kieta, tai nepatarčiau bandyti pradžioj, nes tik sugadinsi - labai sunku ne tik dėl lūžinėjimo, bet ji ir sunkiai lankstosi schmoll.gif aš pati save jau laikau truputį patyrusia, bet nežinau ar pavyks man dailiai apvynioti doh.gif

Mambera, ar ji kieta ar minkšta?
Atsakyti
pasirodo aš su minkšta sidabrine ir vynioju, bet vis tik ji kietoka tokiems dalykams doh.gif tai bandymams jos nenaudokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai su kuo,tu,Naca suki? as tai su tokiomis replytemis,apvaliais galais,bet kur susisuka ir jei patempi stipriau,ji nutruksta verysad.gif
Atsakyti
o tai ar nelengviau pirštais sukti g.gif taigi su replytėm turėtų būti neįmanoma doh.gif
Atsakyti
Visas perziurejau,visos dideles darbstuoles ,labai grazios apyrankes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 06 15, 17:27)
o tai ar nelengviau pirštais sukti g.gif  taigi su replytėm turėtų būti neįmanoma doh.gif

Tai,kad tokias kilputes viniojau,pirstai ten nelenda smile.gif
Atsakyti
bet lenda vielutė, o pagaut ją galima pirštais g.gif . juk ir aš mažas kilputes vynioju. replytes naudoju tik kai iš kokios skylutės, kur sunkiai lenda, ištraukt reikia.
Atsakyti
Tai matomai su tomis replemis pazeidziu viela ir ji nutruksta,na reiks rankomis pabandyti g.gif
Atsakyti