Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieras - vaistas

Parduotuvėj hihihi.gif
Norfoj gal pigiausi...žinok jis ir nuo supimo
Atsakyti
nou kokio supimo?karuseliu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 13:33)

Nuo kelionligės vadinamos, kai pykina važiuojant, skrendant ir plaukiant, taip pat nėštumo metu. Paskaityk truputį aukščiau, ten atkopijavau iš straipsnio, kam imbieras naudojamas.
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 13:05)
o kur ta imbiera perkat?

Aš dažnai būnu HYPER MAXIMOJ Kaune, tai ten perku. Daržovių skyriuje visada yra (kur visokie svogūnų laiškai, pievagrybiai, petražolės šviežios). Turėtų visose parduotuvėse, kur yra daržovių skyriai, būt. O cukatinis imbieras irgi HYPER MAXIMOS patalpose esančiame prieskonių pasaulyje "PRESTO". Man jis labiau patinka, jokio vargo naudojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 19 kovo 2007 - 13:45
supratau. doh.gif reik ir man isbandyt prie progos.girdejau kazkokie imbiero saldainiukai yra.tai gal cia tas pats cukatinis imbieras?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 14:33)

Mes abi dažnai kitose temose susitinkam, todėl ir parašiau, kad gerai nuo supimo, t.y. kai mum galvos svaigsta, irgi turėtų gydyt, nes juk gerai nuo jūros ligos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 20, 22:02)
Mes abi dažnai kitose temose susitinkam, todėl ir parašiau, kad gerai nuo supimo, t.y. kai mum galvos svaigsta, irgi turėtų gydyt, nes juk gerai nuo jūros ligos hihihi.gif

turbut vos ne kiekvienoj temoj susitinkam. bigsmile.gif reiks isbandyt ta imbiera.tik labai sunku prisiruosti ji nusipirkti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 13:51)
supratau. doh.gif reik ir man isbandyt prie progos.girdejau kazkokie imbiero saldainiukai yra.tai gal cia tas  pats cukatinis imbieras?

Taip, tai tas pats cukatinis imbieras.
Atsakyti
as tuos saldainiukus pirkdavau nuo gerkles skausmo.tikrai padedavo bigsmile.gif
Atsakyti
o Mindaugo Maximoj jų yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 21, 09:40)
Taip, tai tas pats cukatinis imbieras.

Tokio tai nemačiau g.gif o gal neieškojau g.gif
Atsakyti
Yra visose Max parduotuvėse ax.gif
Atsakyti