Įkraunama...
Įkraunama...

Imbieras - vaistas

ir man tas pats.jau atrodo ta darysiu,ana darysiu.pora dienu praeina ir vel trenkiu. blush2.gif viena dalyka kuri saziningai darau jau 5 men.-geriu 3 litrus vandens i diena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 21, 11:10)
ir man tas pats.jau atrodo ta darysiu,ana darysiu.pora dienu praeina ir vel trenkiu. blush2.gif viena dalyka kuri saziningai darau jau 5 men.-geriu 3 litrus vandens i diena. biggrin.gif

Tai ir tau šitie bajeriai 5 mėn.?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 21, 17:28)
Tai ir tau šitie bajeriai 5 mėn.?

man sie bajeriai jau lygiai vieni metai.taip atsibodo. schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 21, 23:03)
man sie bajeriai jau lygiai vieni metai.taip atsibodo. schmoll.gif  doh.gif

metai doh.gif
Man 5-tas mėnuo. Ir prasidėjo viskas nuo peršalimo, o tau?
Atsakyti
Siandie buvau uzejusi i mondaugo maxima ta sale kur prie kasu yra parduotuves takakas, aromatai, arbata. tai arbatoje maciau cukatini imbiera 100g. kainuoja 4,50Lt
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 03 22, 12:51)
Siandie buvau uzejusi i mondaugo maxima ta sale kur prie kasu yra parduotuves takakas, aromatai, arbata. tai arbatoje maciau cukatini imbiera 100g. kainuoja 4,50Lt

oj, ačiū, ryt lėksiu pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 22, 10:18)
metai doh.gif
Man 5-tas mėnuo. Ir prasidėjo viskas nuo peršalimo, o tau?

man ir.geriau nemazai antibiotiku nuo temper.vaistu.taip viskas ir isivaziavo.dabar jau atsigaunu.bet metus laiko zinok gyvent nesinorejo.kitaip sakant pasaulio nemaciau. schmoll.gif esme tame kad ligos neradau,kol nepataikiau pas si manualista.as jam be galo dekinga.jei ne jis nezinau kuo viskas butu baigesi. g.gif buvo ne gyvenimas-o egzistavimas. schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pykino nėštumo metu gėriau žaliąją arbatą su džiovintu imbieru. Truputį pagerindavo savijautą. O mama į kavą deda imbiero ir kardamono miltelių ir man liepia, sako taip sveika g.gif bigsmile.gif Kai skauda gerklę susimaišau medų su imbiero milteliais ir laižau - taip pragraužia viską tas aštrumas thumbup.gif ir numalšina skausmą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 03 23, 06:38)
Kai pykino nėštumo metu gėriau žaliąją arbatą su džiovintu imbieru. Truputį pagerindavo savijautą.  O mama į kavą deda imbiero ir kardamono miltelių ir man liepia, sako taip sveika  g.gif  bigsmile.gif  Kai skauda gerklę susimaišau medų su imbiero milteliais ir laižau - taip pragraužia viską tas aštrumas thumbup.gif  ir numalšina skausmą thumbup.gif

Į kavą imbiero doh.gif nu ir kaip skonis g.gif kažkaip neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 03 23, 05:38)
Kai pykino nėštumo metu gėriau žaliąją arbatą su džiovintu imbieru. Truputį pagerindavo savijautą.  O mama į kavą deda imbiero ir kardamono miltelių ir man liepia, sako taip sveika  g.gif  bigsmile.gif  Kai skauda gerklę susimaišau medų su imbiero milteliais ir laižau - taip pragraužia viską tas aštrumas thumbup.gif  ir numalšina skausmą thumbup.gif

O kur tų imbiero miltelių galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 23, 09:30)
O kur tų imbiero miltelių galima nusipirkt?

Visose pardėse, tai prieskonis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 23, 09:01)
Visose pardėse, tai prieskonis. smile.gif

Ačiū. Reiks nusipirkt, gal pasiseks vaikams su arbata nuo gerklės skausmo sugirdyt.
Atsakyti