Įkraunama...
Įkraunama...

Stafordšyro bulterjerai

Man sunku buvo suprasti kas ten vyko bet kiek maciau tai spaude ranka tai raudonplaukei mergaitei su stambiausiu rudos spalvos staffy. O man labiausiai is isvaizdos patiko tas po desine, kai jie tryse sedi video pabaigoje.

QUOTE(grase @ 2010 09 05, 19:25)
Ačiū, mcaelum už nuotraukas ir filmuką drinks_cheers.gif "Pied" šuniukas (tas juodmargis patinukas, kuris jaunimą laimėjo), man atrodo, Molėtų tarptautinėje parodoje buvo, o kiti gyvai man nematyti. Tik baisiai jau apmaudu, kad filmukas nutrūksta pačioj įdomiausioj vietoj biggrin.gif  Tai kas laimėjo BOB?

Papildyta:
Cia tubut irodimas

BOB laimejo
Atsakyti
Aha, rudukas laimėjo. O jums ta kalytė labiausiai patiko, taip išeitų?
Dar kartą ačiū už reportažą, labai įdomu pažiūrėti buvo. Gaila, kažko suomių forumas užsilaužęs, neina pažiūrėti - gal sudėti visi šunų vardais ir rezultatai. Įdomu būtų sužinot herojus biggrin.gif
Atsakyti
BOB gavo Stormwindens prince of hearts.
Atsakyti
Taip man patiko kalyte

QUOTE(grase @ 2010 09 05, 19:46)
Aha, rudukas laimėjo. O jums ta kalytė labiausiai patiko, taip išeitų?
Dar kartą ačiū už reportažą, labai įdomu pažiūrėti buvo. Gaila, kažko suomių forumas užsilaužęs, neina pažiūrėti - gal sudėti visi šunų vardais ir rezultatai. Įdomu būtų sužinot herojus biggrin.gif

Atsakyti
sveiki,
gal nelabai i tema,bet siuo met estijoje parduodamas paaugintas labai grazus berniukas,su puikia kilme.
http://www.mooncraft...sikad_staff.htm
Atsakyti
Sveiki,
Vasario gale laukiama kilmingu stafbuliu vada,abu tevai gyvena pas mus.
http://orbitakennel.webs.com
Atsakyti
Pas mus - šeimynos pagausėjimas bigsmile.gif Turime penkias žavias mergytes wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikinu sulaukus 5 zaviu juoduliukiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū smile.gif Taip jų laukėm, ir tokios jos mielos mums dabar. Gaila, dar visai mažiukės, per anksti dar aiškintis, į kurį iš tėvelių panašios, o taip smalsumas kamuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų mergytėms jau mėnuo. Štai kaip mes atrodom - Amica Vera Arbatėlė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grase: 14 kovo 2011 - 11:59
Stai kokiu grazuoliu radau.
user posted image
orbitakennel.webs.com

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atklidau ir as pas jus.
Auginu 2 men berniuka,be dokumentu blush2.gif vardu-Bazas.
Buvau nuklidusi ne i ta temele,buvau pas amerikieciu stafordsiro terjeriukus nuejusi,dabar jau jungiuosi pas jus mirksiukas.gif Panos paprotino ir nurode kelia biggrin.gif
Papildyta:
Rodomes blush2.gif
user posted image

Beje,kokios foto wub.gif
Atsakyti