QUOTE(busVakare @ 2007 03 22, 12:56)
Labai teisingai parasei, kad pasamone zino, kada tiems norams issipildyt. Del to ir rasiau, kad zmogus dvasine butybe patalpinta fiziniame kune. Kai zinai savo galia- lengviau atrasti kokybe. Kantrybe siuo budu irgi galima islavinti. As nustojau klausti :"Kada? Kada?". Kai gyveni taikoje su savimi ir uzsimirsta kiekviename zingsnyje kartojami-kalami norai, o atsipalaiduoji ir tiesiog megaujiesi gyvenimu, tada ir prasideda pasamones darbas: lyg netycia skelbima perskaitai del darbo, lyg netycia draugas su pasiulymu paskambina, lyg netycia ne i ta puse nuvaziuoji, kad su busimuoju susitiktum. As su savisku irgi "netycia" susipazinau sporto klube. Lankem ta kluba tik del to, kad susipazintume, nes nei jis nei as paskui ir dabar i ta kluba neinam..
Na, as pavyzdziui turiu noru, daug, bet pradedu nuo tu, kurie man tuo metu aktualus ir labai svarbus. Kalu sau juos i galva,kol pradedu jausti, jod jie kartojasi kaip mintinai ikalti ir nejauciu tiek daug uzsidegimo, kaip pradzioj, nustoju tuos norus kartot, nes man tai zenklas, kad jau pradedu persistengt ( pradzioj nesupratau, kodel po kiek laiko nekartoju ju taip uzsideanciai, kaip praadzioj

, manau, kiekviena turi skirtingu zenklu, kurie pasako sustok arba eik toliau). Po to stengiuos pamirsti, ko norejau ir einu prie sekancio noro po trumpos pauzes, nes noriu, kad mano pasamone gerai uzfiksuotu pries tai buvusi nora ir nesupainiotu su nauju

ar kazkas panasaus

. Vnz, kiekviena ras savo budu
Siuo metu matau, kad labai uzdegiau savo vyra savo energija ir optimizmu, jis vis entuziaskiau imasi kokio darbo, nebijo leist pinigu savo (ir mano) malonumui,nes kartoju jam, kad mastytu, jog isleidziami pinigai gris jam desimteriopai, manau, jis pradeda tuo tiketi, nes vis dazniau manes klausia, ko noriu, vis maziau susimasto, ar uzteks pinigu. Matau, kad dar truputi dvejoja, bet tos dvejones ji aplanko vis reciau. Manau, su laiku perprogramuosiu ji is naujo

, nes ir taip pradedam nauja gyvenima, kadangi buvom issiskyre (dvejojo del musu abieju ateities, dabar tvirtai isitikines, kad viskas nuo dabar tik i gera).
Man taip gera tu noru turet ir matyt, kaip jie savaime pildosi, jums ne?