Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

"Tik mirusios zuvys plaukia pasroviui"
Atsakyti
superinės mintys
tuoj rašysiuos į užrašų knygutę
thumbup.gif
Atsakyti
Gerai pasakyta!!!! 4u.gif
Atsakyti
čia toks primityvus, na bet neblogas straipsniukas blink.gif tinka mūsų temikei ax.gif

http://www.delfi.lt/...php?id=12637866

Atsakyti
Tegyvuoja optimizmas ir pozityvus mąstymas! friends.gif
Atsakyti
MAN patiko!!!Įnešė dar daugiau optimizmo!!! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 27 kovo 2007 - 10:28
o zinot ka... As net uz galvos susiimiau... Supratau, kad as mirusi zuvis, nes palei kas tai plaukiu tik pasroviui....... Nu bent palei kol kas...... schmoll.gif
Nors opatimizmo tai pas mane palei kol kas pilna, bet nezinau kiek lis laikysis, kai pati susirgus plauciu uzdegimu, mazoji irgi nerimstanti.. nu pavargsti kartais zmogus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 27 kovo 2007 - 12:05
sveikos, merginos mirksiukas.gif skaiciau skaiciau jusu susirasinejima, kol nusipirkau ta knyga ir bandau viska pati:)is tikruju labai man padejo jusu optimizmas smile.gif padeda kapstytis is depresijos:)va susirasinejat ir ne nezinot, kad kazkam nuo to gereja gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveika, Naoko, tai sveikinam prisijungus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 03 27, 13:03)
o zinot ka... As net uz galvos susiimiau... Supratau, kad as mirusi zuvis, nes palei kas tai plaukiu tik pasroviui....... Nu bent palei kol kas...... schmoll.gif
Nors opatimizmo tai pas mane palei kol kas pilna, bet nezinau kiek lis laikysis, kai pati susirgus plauciu uzdegimu, mazoji irgi nerimstanti.. nu pavargsti kartais zmogus....

Visi mes žmonės ir nieko tokio, jei " baterija" biggrin.gif kartais nusėda. Juk mes ne robotai esam, į kuriuos mikroschema įmontuota. Visi turim širdis. Nevisada galim pasakyti sau, kad šiandien jausiuos taip, o rytoj kitaip..
Atsakyti
Reikai zinot kaip savus varikliukus pakraudinet. Va paskaitai shita puslay, biski pasikrauna, paziuri pro langa dar biski... na dar jei medituot ishmokciau jauciu ishvis prisikrauciau, ale nemoku........
Atsakyti
4u.gif aciu:)
galvojau dar apie ta zuvi, kuri negyva pasroviui plaukia...smile.gif
toks japonu rasytojas Murakami yra pasakes mazdaug taip:jei nezinai ka daryti, plauk pasroviui ir ziurek, kur srove tave nesa, tada savaime paaiskes ka daryt...
cia perfrazavau, nes tiksliai neatsimenu. kazkaip kiek esu prisidirbus nesamoniu gyvenime, tai tik per nora kazka pakeist...
Atsakyti