Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 2

Tos pigios durys-tai kinietiskos.Uzsisakiau duris is Plazos, o langus sakysiuosi is Sabonio.O Statidos vadybininkas zadejo atvaziuoti praeita savaite,bet nesulaukiau.Siandien paskambinau-sako pamirsom doh.gif .Tai sia savaite zadejo dar paskambinti.Tai eina jie ... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 11, 15:42)
nepatarciau  schmoll.gif  mano pusbrolis ten dirbo vadybininku.. sake nieko gero  schmoll.gif  nors savo tevam vistiek sudejo langus  g.gif  tai gal visgi nera taip blogai  g.gif  o gal tik del to kad papigiai  g.gif  nezinau.. bet zodziu kaip papasakoja, sako dejom bobutei langa, nu gerai, uzdarem, bet jei atsidarys tai jau tikrai ne jos jegoms bus uzdaryti  schmoll.gif  nezinau.. jei tokios kalbos is pirmu lupu, tai tokia pati ir firma  doh.gif

o kas del tu tavo rodytu duru, spynos lieviausios turbus sudetis, rankenos irgi matosi kad ne graziausios, todel ir kaina tokia  doh.gif  as tai jusu vietoj jeigu pirkciau duris, iskociau kur leidzia rinktis patiems spynas ir fsio takoje..  mirksiukas.gif

dabar man toks klausimas pasistojo, zodziu pas mus nauji langai, viena vakara mama ateina, sako langas kreivas.. pasiziuriu.. ogo jis pilnai atidarytas, bet pilnai nebuvo uzdarytas, po tai kai buvo atlenktas is virsaus siek tiek i apacia.. nu gal suprasit kas nors  biggrin.gif  tai va, laikesi ant to vieno zovieso, ar kaip tas daiktas vadijasi  g.gif  kazi cia normalu? cia tik mano zioplumas kaltas  g.gif  ar taip neturi darytis  g.gif  ta prasme jei atsidaro viena poza, tai kita savaime turi buti uzsidares  g.gif  ar dabar man reikes kaskart atidarinejant tikrintia ar gerai atsidare ? g.gif

Cia vadinama mikroventiliacija.Viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 11, 20:58)
Na pažiūrėsim - papasakosiu po mėnesio  ax.gif

Sekmes 4u.gif Tikekis ,kad pasiseks.Juk ne visi darbininkai vienodai dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 11, 23:05)

Cia vadinama mikroventiliacija.Viskas gerai

ne-a schmoll.gif ne taip supratai.. zinau kas yr mikroventiliacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 11, 23:17)
ne-a  schmoll.gif  ne taip supratai.. zinau kas yr mikroventiliacija  mirksiukas.gif

Tai pasikviesk ta firma,kur dejo langus,kad atvaziuotu sureguliuoti
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 11, 23:20)
Tai pasikviesk ta firma,kur dejo langus,kad atvaziuotu sureguliuoti

tai man pradiziai idomu ar cia as kalta buvau del to ar langai g.gif pasikviesiu tai sakys paskui dar kad ne visi namie man biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

o gal yra ka nors girdejusiu apie UAB "pergesas" ir ju dedamus Royal Europa langus?
Kaina nuo Hrono Schuco langu (imant tris langus) skiriasi 1000 LT.. Kol kas aptikau tik ta skirtuma, kad 4, o ne 5 kameros. Bet labai idomu, kokia to Royal profilio reputacija, gal kur "garaze nepilnameciai gamina" g.gif Jau buvau apsistojus ties Hronu, bet tie 4700 uz du langus ir balkono duris kazkaip daugoka..
Atsakyti
ten kur kalba buvo "ale apie mikroventiliacija", tai yra ne taip . Tiesiog atidarius langą ir jo gerai iki galo neuždarius jis buvo atverstas ir laikesi ant vieno laikiklio, kai turi laikytis ant dvieju. tiesiog reikia gerai uzdaryti langą ir tik tada bandyt kitaip ji atidaryti, ir čia ne firmos ar blogo lango kaltė, tiesiog taip yra su visais dvigubais langų mechanizmais. Jei būtum pasirinkus tik viena atydarymo mechanizmą pvz. tik atydarymą ar tik atvertimą to niekad nebūtu.
Žodžiu visada prieš tai reik gerai uždaryt ir tik tada atidaryt/atverst langą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ally @ 2007 06 12, 10:10)
Sveikos,

o gal yra ka nors girdejusiu apie UAB "pergesas" ir ju dedamus Royal Europa langus?
Kaina nuo Hrono Schuco langu (imant tris langus) skiriasi 1000 LT.. Kol kas aptikau tik ta skirtuma, kad 4, o ne 5 kameros. Bet labai idomu, kokia to Royal profilio reputacija, gal kur "garaze nepilnameciai gamina" g.gif  Jau buvau apsistojus ties Hronu, bet tie 4700 uz du langus ir balkono duris kazkaip daugoka..

Va va ir mums šiuo metu iškilo ta pati dilema, nes Kaune firma "Kropsas" dedada langus su Royal Europa profiliais, paskaičiusi internete radau, kad tai kanadietiški profiliai ir daug rašoma, kad jie pagaminti nenaudojant švino. Bet kokie atsiliepimai apie šiuos profilius tai nieko ir nerandu. Gal kam teko ką nugirsti.
Atsakyti
Laba,
as dejau sau langus Vilniuje "Trys langai", zinok labai patenkinta bigsmile.gif , tvarkingai viska padare, nepaliko siuksliu, pagamina apie 10 dienu, mano kaimynai irgi ten state, patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
Paskaityk cia gal ka rasi
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2007 06 12, 12:03)
ten kur kalba buvo "ale apie mikroventiliacija", tai yra ne taip . Tiesiog atidarius langą ir jo gerai iki galo neuždarius jis buvo atverstas ir laikesi ant vieno laikiklio, kai turi laikytis ant dvieju. tiesiog reikia gerai uzdaryti langą ir tik tada bandyt kitaip ji atidaryti,  ir čia ne firmos ar blogo lango kaltė, tiesiog taip yra su visais dvigubais langų mechanizmais. Jei būtum pasirinkus tik viena atydarymo mechanizmą pvz. tik atydarymą ar tik atvertimą to niekad nebūtu.
Žodžiu visada prieš tai reik gerai uždaryt ir tik tada atidaryt/atverst langą  ax.gif

va va, aciu, taip ir buvo doh.gif reiks acargiau dabar elgtis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuri susidūrėt su REHAU langais ir durimis, kaip tik ruošiuosi iš ten užsisakinėti rolleyes.gif gal žinot jų pliusus ir minusus smile.gif
Atsakyti
Rehau yra kaip ir klasika, jei ipirkciau, pati juos deciausi, o ne apie Europa Royal klausineciau:)) Jie ten keliu variantu yra, bet pazistama dirba vienoj su Rehau susijusioj firmoj, tai sako, kad realiai nesijaucia, ar, pvz., Basic Design (3 kameros), ar Thermal 70 (5 kameros), uztat ir skirtumas tarp tu dvieju variantu palyginti nedidelis, 160 Lt. Patys langai tai tikrai geri, po to jau viskas nuo montuotoju ir apdailininku priklauso biggrin.gif
Atsakyti