Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 11, 15:42)
nepatarciau
mano pusbrolis ten dirbo vadybininku.. sake nieko gero
nors savo tevam vistiek sudejo langus
tai gal visgi nera taip blogai
o gal tik del to kad papigiai
nezinau.. bet zodziu kaip papasakoja, sako dejom bobutei langa, nu gerai, uzdarem, bet jei atsidarys tai jau tikrai ne jos jegoms bus uzdaryti
nezinau.. jei tokios kalbos is pirmu lupu, tai tokia pati ir firma
o kas del tu tavo rodytu duru, spynos lieviausios turbus sudetis, rankenos irgi matosi kad ne graziausios, todel ir kaina tokia
as tai jusu vietoj jeigu pirkciau duris, iskociau kur leidzia rinktis patiems spynas ir fsio takoje..
dabar man toks klausimas pasistojo, zodziu pas mus nauji langai, viena vakara mama ateina, sako langas kreivas.. pasiziuriu.. ogo jis pilnai atidarytas, bet pilnai nebuvo uzdarytas, po tai kai buvo atlenktas is virsaus siek tiek i apacia.. nu gal suprasit kas nors
tai va, laikesi ant to vieno zovieso, ar kaip tas daiktas vadijasi
kazi cia normalu? cia tik mano zioplumas kaltas
ar taip neturi darytis
ta prasme jei atsidaro viena poza, tai kita savaime turi buti uzsidares
ar dabar man reikes kaskart atidarinejant tikrintia ar gerai atsidare ? 

o kas del tu tavo rodytu duru, spynos lieviausios turbus sudetis, rankenos irgi matosi kad ne graziausios, todel ir kaina tokia

dabar man toks klausimas pasistojo, zodziu pas mus nauji langai, viena vakara mama ateina, sako langas kreivas.. pasiziuriu.. ogo jis pilnai atidarytas, bet pilnai nebuvo uzdarytas, po tai kai buvo atlenktas is virsaus siek tiek i apacia.. nu gal suprasit kas nors

Cia vadinama mikroventiliacija.Viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 11, 20:58)
Sekmes