Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 2

Čia gal paklausiu ne į temą o jei daugiaaukščiam name norėtume įsirengt židinį g.gif jaučiu nieks neleis Lidija:) ? čia spec kokių leidimų reikia kaimynų sutikimų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 20, 15:33)
Čia gal paklausiu ne į temą o jei daugiaaukščiam name norėtume įsirengt židinį  g.gif  jaučiu nieks neleis Lidija:) ? čia spec kokių leidimų reikia kaimynų sutikimų  blink.gif

jei paskutinis aukštas - tai dar teoriškai įmanoma išsivedus ventiliacijos šachtą, bet ir ti leidimą reik architektų gaut (kas abejoju ar įmanoma) o jei kokiam antram gyveni blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 06 20, 15:44)
jei paskutinis aukštas - tai dar teoriškai įmanoma išsivedus ventiliacijos šachtą, bet ir ti leidimą reik architektų gaut (kas abejoju ar įmanoma) o jei kokiam antram gyveni  blink.gif

I a doh.gif ale pas mus įmanomas toks dalykas siena viena tokia kampinė ten nei kaimynų langų nieko g.gif bet čia mano turbūt drambliuko svajonės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 20, 14:33)
Čia gal paklausiu ne į temą o jei daugiaaukščiam name norėtume įsirengt židinį  g.gif  jaučiu nieks neleis Lidija:) ? čia spec kokių leidimų reikia kaimynų sutikimų  blink.gif

Turbut nelabai unsure.gif nebent dekorativini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija:) @ 2007 06 20, 21:27)
Turbut nelabai unsure.gif  nebent dekorativini ax.gif

tai kokia man nauda iš dekoratyvinio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 20, 21:57)

Mes tai name gyvenam, tiksliau palepej biggrin.gif Tai jis musu pagrindinis silumos saltinis. ax.gif
Va musu zidinys wub.gif
user posted image
Atsakyti
merginos, čia tema apie langus o ne apie židinius 4u.gif
Atsakyti
plaza langai reklamuojasi, kad pradiniam inashui nuo 5% imoka. netiesa schmoll.gif
kaip visur ima apie 30% prashom neapsigauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2007 06 21, 10:03)
plaza langai reklamuojasi, kad pradiniam inashui nuo 5% imoka. netiesa  schmoll.gif
kaip visur ima apie 30%  prashom neapsigauti  4u.gif

bet koks tikslas taip skelbtis? blink.gif turbūt kad klientus prisiviliot į tas reklamas prirašo bele ko doh.gif
Atsakyti
gal kas dėjotės langus iš "Hermio projektų"?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 20, 22:57)

Pas mus kaimynai gyvena 3 a. ir pasidare normalu, o ne dekoratyvini
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 17, 18:43)
aš va sugalvojau dar vieną langą dėt.. o visi jau užsakyti, tai sakiau bandysiu ten iš ten ieškot... o ko tu bijai dėt? jei tik tinka išmatravimai.. nors kiek pažiūrėjau tai nelabai ten ką pigiau gaunas  doh.gif  g.gif

O kur uzsisakei langus? Perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau kur geriausia uzsisakyti.
Atsakyti