Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 2

QUOTE(Jurgitar @ 2007 06 22, 17:57)
O kur uzsisakei langus? Perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau kur geriausia uzsisakyti.

As jou rasiau,kad mano manimui ne nuo FIRMOS vardu preklousu ar geri bus langai.O nuo darbotuju .Mum deju Megrame, Kedaine ir viskas thumbup.gif garantija 5 metai.

Atsakyti
Kas dėjosi Danijos langus? Kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 17, 19:43)
aš va sugalvojau dar vieną langą dėt.. o visi jau užsakyti, tai sakiau bandysiu ten iš ten ieškot... o ko tu bijai dėt? jei tik tinka išmatravimai.. nors kiek pažiūrėjau tai nelabai ten ką pigiau gaunas  doh.gif  g.gif

O gal galite kontaktus kokius duoti? Mes irgi norime is tu likuciu pasiziureti ax.gif
Atsakyti
Gal kas susidurete su LANLITA?
Atsakyti
O mes Sabonio langų dar tebelaukiame, nors jau 15d. turėjo būti įstatyti. Nei skambina, nei perspėja. blink.gif Tai kažkaip abejoti imu ir kokybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2007 06 26, 15:10)
O mes Sabonio langų dar tebelaukiame, nors jau 15d. turėjo būti įstatyti. Nei skambina, nei perspėja.  blink.gif  Tai kažkaip abejoti imu ir kokybe    doh.gif

paziurek ar sutarty nera delspinigiu.... mum ryt paskutine diena.. ziuresim ar paskambins.. uzsakem mituvos languose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 26, 15:20)
paziurek ar sutarty nera delspinigiu.... mum ryt paskutine diena.. ziuresim ar paskambins.. uzsakem mituvos languose  rolleyes.gif

Yra yra.0,20 lT. UŽ KIEKVIENĄ DIENĄ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2007 06 26, 15:10)
O mes Sabonio langų dar tebelaukiame, nors jau 15d. turėjo būti įstatyti. Nei skambina, nei perspėja.  blink.gif  Tai kažkaip abejoti imu ir kokybe    doh.gif

O Jus Kaune uzsisakete?
Atsakyti
Girdėjau gerus atsiliepimus apie Mituvos langus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 06 24, 14:16)
Kas dėjosi Danijos langus? Kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

Mano sese susidejo pries metus kazkur. Tai kolkas patenkinta, sake jokiu priekaistu neturejo.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 06 27, 14:59)
Mano sese susidejo pries metus kazkur. Tai kolkas patenkinta, sake jokiu priekaistu neturejo.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patarti Klaipėdoje kokia firma plastikinių langų. Nežinau kuria pasitikėti g.gif
Atsakyti