QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 13, 20:57)
Eina sau ,čia tai geras

Dabar jau ir aš nežinau ką daryt
Man tai aiškino taip ,kad jei langas rasoja viduje ,tai jau prasti popieriai

O jei tik išorinė stiklo dalis ,tai nieko tokio.Bet aš nežinau ,tas rasojimas man nepatinka ,ypač rasoja ten ,kur yra roletai ,nors juos nakčiai ir ne iki galo užtraukiam ,paliekam tarpelį ,kad vėdintųsi.
Eisiu ryt pažiūrėt į Tikslangus ,ir dar gal pagalvot reik apie Hrono ,tik ten man brangokai paskaičiavo ,nuo kitų firmų skiriasi maždaug 200-300 litų

O nuo vienos netgi 400 ,tai jau suabejojau tų pigesnių kokybe ,nors sako ,kad ten langai Rehau profilio ,tai kaip ir turėtų būti neprasti?
velgi darote esmine klaida, ziurite tik i kaina, o ne i pati langa, kas jame, kokios medziagos, profiliai, armuote, apkaustai, stiklo paketai. Del to paskui nezinote ka nusipirkote. Ne kaina turi buti esminis dalykas, o koks langas. Paimkite tu firmu samatas, parsineskite namo, ir ziurekite kas yra kas, o jei kas neaisku, klauskite cia, ar i pm, pabandysiu paaiskint kas nera gerai, o kas gerai. Juk langus ne metams perkat o manau 20-30m. Nenorite juk, kad po 3m juos reiktu vel keist naujais, cia brangus eksperimentas gaunas.
Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 09 14, 06:39)
oi, labai patinka Jūsų išsamūs atsakymai, bet taip ir nesupratau, ar susidundyti užsakinėti langus iš Tiks langai??

nei jei jau visur panašūs profiliai ir tos pačios medžiagos?
Tiks gamina is Brugmann profilio kiek pamenu, o jis nera pats geriausias, aisku masina ju akcijos atrakcijos, nuolaidos, zaidimai, bet cia kabliukas, ant kurio uzkibt nereiketu. Kaip minejau, pereikite per 3-4 imones, paimkite samatas ju, parsineskite namo ir lyginkite, kas kur yra ideta languose, tai uztruks valandele, bet taps aisku, kas ka ideda, o jei neaisku kazkas, visada galite klausti tu, kas zino.
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 13, 17:01)
alfasz, ačiū už nuorodą ,dabar eisiu visko klausinėt langinių
Papildyta:
Mes turim susidėję Plaza langus ,bet mums jie žiemą labai rasoja

tik nežinau ar čia fima blogai sudėjo ,ar tiesiog taip yra dėl temperatūrų skirtumo {kaip jie sako}
Bet mama turi susidėjus iš Sabonio langų ,tai ji labai patenkinta ,ir jos langai niekad nerasoja

Ji mano ,kad mūsų langai prastesnės kokybės ,todėl ir rasoja
Tai dabar balkoną stiklintis žadam kitos firmos lagais ,tiesiog palyginimui
Del rasojimo: matyt pas jus susikaupia per daug dregmes, kuri ankciau galedavo iseiti per sena, nesandaru langa. Kad to isvengti, reiketu 10-15min placiai praverti langa, kad iseitu susikaupusi dregme, ir nebekils bedu del rasojimo

Paskaitykite cia placiau apie tai:
http://www.namasiras...o...=1&item=159